Lista på produkter efter tillverkare smarTrike

Smart Trike trehjuling 4 in 1
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrikeRecliner upptäcker barn från 6 till 36 månader sin omgivning på ett lekfullt sätt. Tack vare den patenterade Touch Steering Technology och det 360 graders svängbara hjulet kan föräldrar enkelt justera trehjulingen med små rörelser. Med bara ett klick förvandlas trehjulingen till en barnvagn. Dessutom har trehjulingen UV-beständig markis, flaskhållare, säkerhetsbälte, fällbart fotstöd och en praktisk förvaringsväska.
1 345,00 kr
Trampcykel barn
Denna trehjuling växer med ditt barn. Trehjulingen är utrustad med olika möjligheter för ditt barns komfort och säkerhet. Trehjulingen har ett brett handtag, vilket gör att du kan skjuta ditt barn smidigt och enkelt. Trehjulingen är gjord av hel stålram och har en korg för förvaring och solskydd mot solen.
1 085,00 kr
Trehjulig cyckel
Upp till spännande upptäcktsfärder! I smarTrike Explorer upptäcker barn från 0 till 30 månader lekfullt sin omgivning. Vill du sova hur mycket som helst mellan de många intrycken kan du enkelt anpassa ryggstödet till ryggen. Tack vare patenterad Touch Steering Technology och det 360 graders svängbara hjulet kan föräldrar enkelt styra trehjulingen med små rörelser. Med bara ett klick byter trehjulingen i en barnvagn. Dessutom har trehjulingen UV-beständigt solskydd, säkerhetsbälte, säkerhetsfäste, flaskhållare, leksakstelefon, korg, fällbara fotstöd och pedaler.
2 045,00 kr
Trehjulig cyckel rosa
Till spännande upptäcktsresor! I SmarTrike Recliner upptäcker barn från 6 till 36 månader sin miljö lekfullt. Tack vare den patenterade Touch Steering Technology och det 360 graders svängbara hjulet kan föräldrar enkelt styra trehjulingen med små rörelser. Med bara ett klick förvandlas trehjulingen till en barnvagn. Dessutom har trehjulingen ett UV-beständigt solskydd, flaskhållare, säkerhetsbälte, hopfällbart fotstöd och en praktisk förvaringsväska.
1 345,00 kr
Trehjuling 600S 7-i-1
Med denna supersmart designade 600S från smarTrike kommer din lilla att göra sina första åk. Säker att använda, med Easy Touch Steering.
2 495,00 kr
Trehjuling barn med handtag
smarTrike Swing 4-i-1 trehjuling med taklucka växer med ditt barn. Den har gummihjul, patenterade stötdämpare och halkfria pedaler. Stålramen ger extra styrka och bältet ser till att ditt barn sitter säkert på trehjulingen. Skjut trehjulingen med den avtagbara stången eller låt ditt barn cykla själv. Hjulen har möjlighet till frigång, så att pedalerna inte roterar under körning. I det praktiska förvaringsfacket med väska på baksidan av denna praktiska trehjuling tar du med dig alla möjliga saker
1 565,00 kr
Trehjuling barn Zip Plus
SmartTrike Zip Plus är designad speciellt för spädbarn från 10 månader till barn på cirka tre år. Zip Plus har en bekvämare sits jämfört med den vanliga Zip-versionen, ett extra förvaringsfack på push-bygeln och starkare säkerhetsband.
1 145,00 kr
Trehjuling Glow
Upp till spännande upptäcktsfärder! I smarTrike Glow leker barn sin omgivning från 0 till 36 månader. Tack vare patenterad Touch Steering Technology och 360 graders länkhjul kan föräldrar enkelt justera trehjulingen med små rörelser. Med bara ett klick byter trehjulingen i en barnvagn. Dessutom har trehjulingen UV-beständigt solskydd, säkerhetsbälte, säkerhetsfäste, fällbara fotstöd och pedaler.
1 475,00 kr
Trehjuling med flak
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrike upptäcker barn från 10 till 36 månader sin omgivning eller nöjet att resa tillsammans. Denna tidlösa vagn börjar som en idealisk vagn med sovställning och ledstång. Snart kommer ditt barn att vilja trampa och cykelnöjet kan börja! I slutfasen förvandlas vagnen till en lyxig trehjuling som barnet kan utforska med själv.
1 525,00 kr
Trehjuling med flak rosa
Upp till spännande upptäcktsfärder! I smarTrike Recliner leker barn från 6 till 36 månader sin omgivning på ett lekfullt sätt. Tack vare patenterad Touch Steering Technology och det 360 graders svängbara hjulet kan föräldrar enkelt styra trehjulingen med små rörelser. Med bara ett klick byter trehjulingen i en barnvagn. Dessutom har trehjulingen UV-avskärmande solskydd, flaskhållare, säkerhetsbälte, fällbart fotstöd och en praktisk förvaringsväska.
1 425,00 kr
Trehjuling Shine 4-i-1
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrike upptäcker barn från 10 till 36 månader sin omgivning eller nöjet att resa tillsammans. Denna tidlösa vagn börjar som en idealisk vagn med sovställning och ledstång. Snart kommer ditt barn att vilja trampa och cykelnöjet kan börja! I slutfasen förvandlas vagnen till en rejäl trehjuling som barnet själv kan utforska den med.
1 315,00 kr
Trehjuling smart trike 4 in 1
Denna supersmart designade trehjuling från smarTrikes "växer upp" med ditt barn.
1 475,00 kr
Trehjuling smart trike 4-i-1
Trehjulingen smarTrikeSwing 4-i-1 soltak växer med ditt barn. Den har gummihjul, patenterade stötdämpare och antisladdpedaler. Stålramen ger extra stabilitet och säkerhetsbältet ser till att ditt barn sitter säkert på trehjulingen. Skjut trehjulingen med den avtagbara stången eller låt ditt barn åka trehjuling på egen hand. Hjulen har en frihjulsfunktion, så att pedalerna inte roterar under färd. I det praktiska förvaringsfacket med väska på baksidan av denna praktiska trehjuling kan du ta med dig allt möjligt.
1 425,00 kr
Trehjuling smart trike 5-i-1
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrikeDazzle upptäcker barn från 6 till 36 månader sin omgivning eller nöjet att resa tillsammans. Denna tidlösa vagn börjar som en idealisk vagn med sovställning och ledstång. Snart kommer ditt barn att vilja trampa på och cykelnöjet kan börja! I slutfasen förvandlas vagnen till en lyxig trehjuling som barnet kan utforska med själv.
1 425,00 kr
Trehjuling smart trike 7-i-1
Med denna supersmart designade smarTrike kommer din lilla att göra sina första turer på denna 7-i-1 trehjuling. Med några få steg kan du vika ihop smartTrike så att du enkelt kan förvara eller ta med den. Dessutom är trehjulingen utrustad med en infällbar tryckstång för att använda den som en vagn.
2 075,00 kr
Trehjuling Splash 4-i-1
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrike Splash upptäcker barn från 10 till 36 månader sin omgivning eller nöjet att resa tillsammans. Denna tidlösa vagn börjar som en idealisk vagn med sovställning och ledstång. Snart kommer ditt barn att vilja trampa på och cykelnöjet kan börja! I slutfasen förvandlas vagnen till en rejäl trehjuling som du själv kan utforska den med.
1 425,00 kr
Trehjuling Splash 4-in-1
Till spännande upptäcktsresor! I smarTrike Splash upptäcker barn från 10 till 36 månader sin omgivning eller nöjet att resa tillsammans. Denna tidlösa vagn börjar som en idealisk vagn med sovställning och ledstång. Snart kommer ditt barn att vilja trampa på och cykelnöjet kan börja! I slutfasen förvandlas vagnen till en rejäl trehjuling som du själv kan utforska den med.
1 425,00 kr
Trehjuling Tfold 7-i-1
Den revolutionerande och nya 7-i-1 Tfold-trehjulingen är helt hopfällbar till 85 % av sin ursprungliga storlek, vilket gör den både kompakt och bärbar. På grund av denna unika funktion kan du till och med ta den ombord på flygplanet som handbagage. Dessutom växer smartfolden med ditt barn, eftersom varje implementering passar ditt barns livsfas. Från en helt föräldrakontrollerad trehjuling vid 9 månaders ålder, till en trehjuling som kan köras av din son eller dotter vid cirka 3 års ålder.
2 035,00 kr
Trehjuling Voyage 4-i-1
Denna omtänksamma trehjuling växer i fyra steg med ditt barn. Ditt barn kan vara tryggt och bekvämt tack vare axelremmen, hängslen och fotstöden. Tack vare Touch Steering-tekniken kan du bekvämt köra trehjulingen med tryckstången. Prylar till ditt barn förvaras i den stora väskan på tryckstången. I den andra fasen byter trehjulingen i ett skjutfordon utan extra ryggstöd. När ditt barn kan cykla och förbir självlärande, är fotstöden onödiga och du kan fälla ihop dem.
1 395,00 kr
Trehjuling Zip Plus
SmartTrike Zip Plus är designad speciellt för spädbarn från 10 månader till barn på cirka tre år. Zip Plus har en bekvämare sits jämfört med den vanliga Zip-versionen, ett extra förvaringsfack på push-bygeln och starkare säkerhetsband.
1 145,00 kr