Leksakskök

Leksakskök

Leksakskök elegant
Detta galna kök är inget mindre än ett vuxet kök. Detta lekkök är utrustat med ugn och kylskåp med riktiga arbetsbelysning. Dessutom är köket så roligt och snyggt designat så att barnen kommer att ha timmar av kul och laga de godaste rätterna. Ett tillbehörspaket med 78 delar ingår.
6 675,00 kr
Leksakskök med grill
Detta Step2 öppna kök med grill är ett realistiskt lekkök med alla funktioner som ett riktigt kök har att erbjuda. Barn kan använda leksaksgrillen för att grilla korv och hamburgare när de leker fantasifullt. Perfekt att använda i ett spelrum.
4 815,00 kr
Leksakskök 103-del
I detta lekkök kommer de godaste rätterna att lagas. Driv en restaurang med detta kök? Inga problem, telefon ingår så att alla beställningar kan tas. Eftersom det är ett kvadratiskt kök är det nödvändiga utrymmet begränsat samtidigt som många barn kan leka tillsammans med lekköket.
4 875,00 kr
Leksakskök med ljud och ljus
Detta leksakskök är drömköket för varje barn! Köket med moderna tillbehör erbjuder många olika möjligheter som barn kommer att älska i timmar. Vilken maträtt ska vi laga idag? Köket är utrustat med telefon, belysning, spis, ugn och mikrovågsugn. Detta barnkök har till och med riktigt ljus och ljud. När ditt barn har lekt klart kan de medföljande tillbehören snyggt förvaras i kökets skåp och lådor.
2 665,00 kr
Leksakskök
Detta leksakskök är drömköket för varje barn! Köket med moderna tillbehör erbjuder många olika möjligheter som barn kommer att älska i timmar. Vilken maträtt ska vi laga idag? Köket är utrustat med telefon, kyl, spis, ugn, mikrovågsugn, barnstol och diverse kastruller, stekpannor och mat. När ditt barn har lekt klart kan de medföljande tillbehören snyggt förvaras i kökets skåp och lådor.
2 495,00 kr
Lekkök
Det perfekta lekköket för barn för vänner att laga delikatesser tillsammans! Köket har en lyxig design och erbjuder barnen timmar av nöje. Baka en fin tårta i ugnen, laga en kvällsmåltid på spisen och diska all disk prydligt under kranen. Superkul och lärorikt!
2 195,00 kr
Minikök
Baka, laga mat och lek i timmar i detta leksakskök av Tender Leaf Toys! Köket är perfekt för ett leksaksrum. Tack vare trädesignen och de supersöta färgkombinationerna är detta ett riktig toppenkök. En visslande vattenkokare, flera koppar och en kökshandduk ingår vilket gör spelupplevelsen ännu bättre.
2 145,00 kr
Leksakskök med tillbehör
Med detta omfattande lekkök från Step2 kommer barnen att ha mycket roligt och känna sig som en riktig juniorkock! Småbarn älskar att låtsas att de har ett eget kök och laga mat och organisera sig i det. Köket har tillgång till mängder av tillbehör, såsom fungerande ugn och kylskåpsdörrar, spishäll och spis med ljus och roliga ljud!
2 095,00 kr
Leksakskök trä
Ett glatt och lyxigt kök av New Classic Toys. Detta vackra lekkök i trä har allt din lilla kock behöver för att laga en fantasimåltid, ett lekkök i trä, en kastrull med lock, en kastrull, en vattenkokare, tre matlagningsskedar, en ugnshandske, en handduk, en salt- och pepparkar.Köket är utrustat med tre kokplattor, vridbara vred, ett förvaringsskåp, en ugn med genomskinlig lucka, en fläktkåpa, en kran med vridbara vred, ett löstagbart handfat i metall och ett handduksställ.
1 695,00 kr
Barnkök trä
Ditt barn kommer att ha timmar av matlagning i detta roliga kök från Roba. De små kockarna kan utveckla sin talang till fullo och sätta något annorlunda på bordet varje dag. Diskbänken har två skålar och en diskho med kran. Ugnen har rejäla knoppar och ett litet fönster för att hålla koll på maten. Köket har en låda, flera hyllor och krokar så det finns gott om plats för alla saker din lilla behöver. Köket levereras komplett med metallpanna, visp, sked, spatel och ugnshandske. Vad ska vi äta idag?
1 645,00 kr
Leksakskök med ljus och ljudeffekter
Dina barn kommer älska att leka med detta fantasifulla, roliga och stabila leksakskök.Det söta köket har en underbart vacker design,och tack vare de inkluderade instruktionerna är den även riktigt enkel att montera.Dess glada färger samt traditionella utseende ger detta kök en realistisk men ändå skojig känsla.För att göra saker och ting ännu mer skojigt,så kommer det även utrustat med tillbehör och ljud- och ljuseffekter;röda ljus och stekljud,för en mer trovärdig 'matlagning'.Spisen kommer med 3 snurrbara vred,så dina barn kan anpassa "värmen" i ugnen och på spisen.Dessutom har den en ugn med 2 nivåer som blir riktigt skoj att leka med.
495,00 kr
Leksakskök i rosa och vit
Detta söta leksakskök är gjort av MDF och furuträ och har en vacker design.Fönstren med gardiner, dess intensiva färger och traditionella utseende gör att köket ser mycket verkligt ut.Det har en vask och ugnsreglage med klickljud, vilket gör matlagningsupplevelsen ännu mer realistisk.Spisen har 2 vridbara reglage som låter minikocken justera temperaturen.Två rymliga skåp och en hylla med två plan ger gott om förvaringsutrymme.En klocka med rörliga visare smyckar det övre köksskåpet med 2 fack och en upphängd mikrovågsugn kompletterar köksutrustningen.Dina barn kommer inte bara att älska att leka med detta leksakskök,utan det kommer även att hjälpa dem att utveckla kommunikations- och sociala färdigheter på ett lekfullt sätt.
1 549,00 kr