Utrustning för utomhuslek

Utrustning för utomhuslek

Sandlåda piratskepp
Denna fantastiska sandlåda i trä med en piratskepps design är perfekt att ha i trädgården och uppmuntrar barn till utomhuslek, bygga sandslott och vidga sin fantasi.Du kan också lägga bollar i sandlådan för att använda den som ett bollhav.Lekutrustningen är utformad med en sandlåda, en sittplats och ett hemligt gömställe i ryggstödet.Den är dekorerad med en flaggstång och en ratt, som nästan gör att den ser ut som ett skepp, och dina barn kan leka kapten.
1 959,00 kr
Gungställning enkel
Enkelgungan fästs till den hållbara A-ramen med tvärbalk med stadiga bultar, krokar och rep.Barngungan har en bekväm, ergonomiskt designad sits med högt ryggstöd.Den är väldigt säker då den har säkerhetssele och framskena. Stålramen och den stabila plastsitsen är extremt hållbar och väderbeständig.
1 429,00 kr
Studsmatta 50 kg
Studsmattan har en ram av pulverlackerat stål med 6 stabila ben som säkerställer säkerheten.Studsmattan är "GS-certifierad" och tillverkas enligt de högsta säkerhetsnormerna.Dessutom har studsmattan PVC-skydd med 10 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Nätdörren är praktisk för barnen att gå in och ut genom.Den stängs med blixtlås så att barnen inte ramlar av studsmattan.
1 389,00 kr
Hängstol
Hängstolen har en stålram och väderbeständigt rep, vilket gör den robust och säkerställer hög bärförmåga.Du kan justera sitsens ryggstöd för att den ska passa perfekt.Du kan även justera höjden av hela gungsitsen för att hålla uppe barnens fötter från marken.Hängstolen ger bra stöd och stabilitet vilket gör att barnen inte behöver hålla i repen för att säkerställa säkerheten.De kan i stället ligga och slappa bekvämt medan de vilar eller gungar.Varje justerbara upphängningslina sitter ordentligt i gungan, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.Dessutom gör tofsarna sitt till den snygga designen.
965,00 kr
Hopfällbar lekstuga

Ge dina barn en säker plats att leka och utforska med vår hopfällbara och bärbara lekstuga.Dina barn kan ha roligt i olika rollspel.Lekstugan går otroligt snabbt att montera och demontera på bara några minuter.Stugan har starka färger, ett sluttande tak, öppna fönster, ojämn väggtextur och en låsbar dörr.Lekplatsen är tillverkad i UV- och väderbeständig plast som är giftfri, luktfri och hållbar.Den kan användas inomhus eller utomhus.
1 695,00 kr
Gungställning
Gungan har en bekväm, ergonomiskt utformad sits med högt ryggstöd.Gungan är utformad för att vara säker och stabil tack vare framskenan och säkerhetsbältet.Stålramen och sitsen i hållbar plast är extremt hållbara och väderbeständiga.Monteringen är enkel eftersom alla monteringstillbehör som behövs medföljer.
999,00 kr
Sandlåda fyrkantig
Denna fantastiska sandlåda i trä är en utomordentlig lekplats för trädgården.Barn kommer att gräva och bygga med sina vänner i sandlådan.Du kan också lägga ner bollar i sandlådan för att förvandla den till ett bollhav.Denna traditionella sandlåda har 2 stadiga säten på vardera sida, så att det finns gott om plats för dina små.Eftersom den är tillverkad i tryckimpregnerad furu är den här sandlådan väldigt hållbar och rötbeständig.
739,00 kr
Studsmatta 80 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för ökad stabilitet och säkerhet.Denna studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Studsmattan har en tvåstegs stege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.Det är enkel att montera.
2 029,00 kr
Lekhus

Ge dina små en rolig plats att leka med vårt lekhus i massivt trä!Eftersom det är tillverkad i impregnerad furu är lekhuset extra stadigt och hållbart.Det massiva trä är också beständigt mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Dina barn kan ta med sina leksaker och njuta av sin fritid i detta lekhus!
4 139,00 kr
Enkell gungställning
Tack vare dess stadiga stålram och plastsits är gungställningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera.Gungan är säkrad till den stadiga A-ramen med tvärbalk, bultar, krokar och rep.
815,00 kr
Sandlåda med blått tak
Sandlådan har ett mångsidigt lock som kan fällas upp till två bänkar som barnen att sitta på.Dessutom har sandlådan ett justerbart tak som skyddar barnen från den gassande solen.Det ingår även en markduk i nylon vid leverans, för att skydda dina barns sandlåda mot ogräs och krypande insekter från marken.Sandlådan som är tillverkad i furu har en massiv konstruktion.
1 609,00 kr
Studsmatta 100 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för extra stabilitet och säkerhet.Vår studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.
2 979,00 kr
Lekplats
Detta högkvalitativa lekplats i trä är tillverkad i massiv, tryckimpregnerat furu och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar.Fyra handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning.Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.Lekplatsen ger gott om plats för kamrater att delta i lekar och njuta av ett antal funktioner. Förvandla din bakgård till en fascinerande lekplats!
20 375,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
819,00 kr
Sandlåda med justerbart tak

Denna sandlåda i trä med UV-skyddat tak är en perfekt lekplats till trädgården.Denna sandlåda i trä blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus, bygga sandslott och låta fantasin flöda.Dessutom har sandlådan ett vattenavvisande, höjdjusterbart soltak som skyddar dina barn från den gassande solen.Dina barn kommer att ha mycket roligt när de leker i sandlådan!
1 179,00 kr
Studsmatta blå 150 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för extra stabilitet och säkerhet.Vår studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Studsmattan har en stege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.
5 179,00 kr
Lekhus för trädgården
Ge dina små en rolig plats att leka med vårt lekhus i massivt trä!Denna lekstuga är tillverkad i tryckimpregnerad furu och är stabil, hållbar och extra stark.Den massiva gröna impregnerade furu är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Lekstugan har en öppen dörr som släpper in naturligt ljus.Dina barn kan hämta sina leksaker och prylar och njuta av sin fritid i denna trädgårdsstuga!Lekstugan är lätt att montera.Observera att trä är en naturprodukt som kan ha vissa skavanker.Golv ingår inte.
3 929,00 kr
Gunga 200 kg
Eftersom gungan är tillverkad i NBR-skum och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
939,00 kr
Sandlåda med justerbart blått tak
Denna fina sandlådan blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus och låta fantasin flöda.Sandlådan har dessutom ett vattenavvisande och höjdjusterbart soltak som skyddar barnen från den gassande solen.
1 039,00 kr
Studsmatta svart 150 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för extra stabilitet och säkerhet.Vår studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Studsmattan har en stege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.
5 259,00 kr
Lekplats
Denna högkvalitativa lekplats i trä är tillverkad från massiv, tryckimpregnerat trä och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar.Sex handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning.Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.Lekplatsen ger gott om plats för kamrater att delta i lekar och njuta av ett antal funktioner. Förvandla din bakgård till en fascinerande lekplats med detta lekplats i trä!
10 975,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
729,00 kr
Sandlåda fyrkantig med lock
Den mångsidiga sandlådan har en flexibel design, trälocket kan användas som 2 bänkar att sitta på.Locket har också 2 röd handtag, så att sandlådan kan flyttas och transporteras.Eftersom den är tillverkad i tryckimpregnerad furu är sandlådan väldigt hållbar och rötbeständig.
1 139,00 kr
Studsmatta rektangulär blå 150 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för ökad stabilitet och säkerhet.Denna studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Studsmattan har en stege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.
4 929,00 kr
Lekstuga i plast

Om dina små tycker om fantasifullt rollspel är denna supercoola lekstuga den perfekta presenten till ditt barn.Lekstugan är tillverkad i 100% PP-material, är UV-beständigt, lätt och enkelt att flytta.De livliga färgerna förbättrar ditt barns färgkännande.Med dess barnvänliga design erbjuder denna fantasileksak en rolig stund för dina små.Den är tillräckligt rymlig för att bjuda in vänner.Lek brevbärare med postfacket i den lätta svängbara öppna dörren.Ta ut ditt magiska hus när solen skiner. Låt dina små leka inne där det är varmt under de kalla vinterdagarna.
1 095,00 kr
Gunga i massiv furu
Denna trädgunga är tillverkad i massiv furu, vilket gör den robust och stabil. Träskivan är bred och erbjuder tillräckligt med utrymme för dina barn.Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål.Gungan har två trälager på vardera sida om sisten för bättre säkerhet.Varje justerbara upphängningsrep har en länk för att ansluta gungan ordentligt, medan fyra punkter ger lika dragkraft för att hålla balans och säkerställa säkerhet.
379,00 kr
Sandlåda med lock
Sandlådan har ett mångsidigt lock som kan fällas upp till två bänkar för barn att sitta på.Dessutom ingår en markduk i nylon vid leverans, för att skydda dina barns sandlåda mot ogräs, krypande insekter från marken.Sandlådan som är tillverkad i furu har en massiv konstruktion.
889,00 kr
Studsmatta rektangulär svart 150 kg
Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för ökad stabilitet och säkerhet.Denna studsmatta är "GS-certifierad" och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna.Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten.Studsmattan har en stege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner.Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av.Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd.
4 789,00 kr
Lekstuga i gran
Lekstugan i trä är en drömplats för dina små barn, oavsett om den placeras ute i trädgården eller inomhus.Tack vare fönsterna, dörren och den rymliga insidan med en höjd på 128 cm uppmanar lekstugan barnen att leka och springa runt.Den erbjuder även skydd vid dåligt väder.Golv ingår inte.
3 495,00 kr
Studsmatta Combo Deluxe
Deluxe Combo är ett komplett studsmattaset. Till skillnad från traditionella utomhusstudsmattor kommer nya Combo Deluxe med en integrerad skyddsnätskåpa, vilket sparar kostnader, ser bättre ut (inga fula monteringsfästen) och minskar monteringstiden. Detta kombinationsset kommer i en enkel låda och ger dig allt du behöver för att få hela familjen på fötter. Deluxe Combo är slitstark, snyggt designad och höljets nät stöds helt av horisontella stänger med stötsnören, vilket skapar en säker och imponerande hopparena.
4 285,00 kr
Gunga med flaggor
Denna gunga är gjord av en stålram täckt av mjukt skumfyllning, vilket gör den robust och bekväm.Det övre skiktet är sammanfogat av slitstarkt och vattentät oxfordtyg i 6 färger som har en bra bärförmåga.Den svarta gungsitsen är tillverkad av en PP-matta vilket gör den enkel att rengöra.Dessutom finns åtta flaggor på repet som svingar fram och tillbaka, vilket gör barnen glada när de leker.Varje justerbar upphängningslina har en krok för att koppla ihop gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
729,00 kr
Sandlåda i furu
Sandlådan är tillverkad i impregnerad furu och är stabil, hållbar och extra stark.Massiv impregnerad furu är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Dina barn kan ta med sina leksaker och njuta av sin fritid i eller runt denna sandlåda!
1 639,00 kr
Lekstuga i impregnerad furu
Ge dina barn en alldeles egen tillflyktsort i trädgården med denna rymliga lekstuga i furu.Denna högkvalitativa lekstuga i trä är tillverkad i tryckimpregnerad furu vilket innebär att den är extremt stark, väderbeständig och väldigt hållbar.Stugan har rikligt med utrymme för att vännerna ska kunna delta i leken. Monteringen är enkel.Golv ingår inte.
5 335,00 kr
Studsmatta rektangulär
Om du behöver en barnstudsmatta för dina blivande gymnaster, är denna rektangulära studsmatta perfekt för timmar av konditionsträning och underhållning.
13 755,00 kr
Gungbräda
Förvandla din trädgård till en lekplats med denna spektakulära gungbräda med 360 graders rotation!Dina barn kommer att älska att leka med gungbrädan under soliga sommardagar.Denna robusta och väderbeständiga gungbrädan är tillverkad i stark stål och hållbar plast.Den har ergonomiskt utformade säten och halkfria grepp som dina barn kan gunga på, tryggt och bekvämt.Dess 360 graders rotation gör gungbrädan ännu mer spännande och rolig!
949,00 kr
Lekstuga med sandlåda
Denna lekstuga blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus och låta fantasin flöda i sandlådan.Träverandan med en stabil ram gör hela uppsättningen säker och robust.Hjulen gör att du enkelt kan flytta lekstugan.Sandlådan har dessutom en takförsedd veranda med UV50-skydd som skyddar barnen från den gassande solen.
1 915,00 kr
Lekstuga med klätternät rutchkana och gungor
Detta högkvalitativa utomhuslekset i trä är tillverkad från massiv, tryckimpregnerad furu och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar. Fyra handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning. Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.
13 579,00 kr
Oval studsmatta
Om du behöver en studsmatta för dina blivande gymnaster, är denna rektangulära studsmatta perfekt för timmar av konditionsträning och underhållning.
18 995,00 kr
Gungställning i furu
Denna UV-beständiga gungställning i trä kommer att bli barnens favoritplats!Gungställningen är gjord av massiv, grönimpregnerad furu och stadig plast vilket gör den mycket stark, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa i ramen med väderbeständiga metallkrokar. Föräldrar kan därför vara lugna när barnen leker med den här lekställningen som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Den här lekställningen har 2 gungor med justerbara rep och är perfekt när ditt barn och kompisarna leker tillsammans eller när du och ditt barn vill skapa fantastiska minnen.
1 629,00 kr
Lekstuga med sandlåda i furu
Trädgårdsstugan är tillverkad i impregnerad furu och är stabil, hållbar och extra robust.Den massiva impregnerade furun är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Denna lekstuga har en inbyggd sandlåda.Dina barn kan hämta sina leksaker och prylar och njuta av sin fritid i denna trädgårdsstuga!Denna produkt har testats av det auktoriserade testlabbet TÜV Rheinland.Testmärkesnummer: 0000057743
2 459,00 kr
Lekplats
Med denna högkvalitativa TÜV-certifierade lekstugeuppsättning kan du förvandla din trädgård till en magisk lekplats för dina barn!Den robusta ramen är tillverkad i impregnerad massiv furu.Lekstugan i trä är extremt stadig, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa på ramen med slitstarka metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer ökad säkerhet.Föräldrar kan därmed slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandard. Lekstugan har en massiv träram, en vågformad rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
10 719,00 kr
Stor oval studsmatta
Om du behöver en barnstudsmatta för dina blivande gymnaster, är denna rektangulära studsmatta perfekt för timmar av konditionsträning och underhållning.
21 225,00 kr
Lekplats med rutschkana
Den robusta stommen är tillverkad i impregnerad furu. Det massiva lektornet i trä är extremt starkt, väderbeständigt och hållbart. Gungorna är fästa på ramen med slitstarka metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer ökad säkerhet. Föräldrar kan därmed slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandard. Lekstugan har en massiv träram, två gungor, en stege och en plattform. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
5 079,00 kr
Gungställning 2 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 2 barn kan leka samtidigt medan de njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en A-ram i stadig metall med 2 gungor. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 319,00 kr
Sandlåda furu med blått tak
Sandlådan är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Sandlådan för trädgården har en inbyggd sandlåda.Dina barn kan ta med sig sina leksaker och småsaker och ha roligt i eller runt den!
1 119,00 kr
Studsmatta rund
Denna studsmatta från Jumping är lätt att installera. De dubbla skenorna gör den extra robust och stabil. Den kraftiga skyddskanten hjälper till att förlänga studsmattans livslängd och det omgivande nätet ger extra ventilation. Med det medföljande skyddsnätet är studsmattan helt säker. Garanterat timmar av hoppkul!
14 675,00 kr
Gungställning 4 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 4 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i metall med 2 singelgungor och en tandemgunga. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 569,00 kr
Markduk

Denna markduk är ett perfekt underlag för sandlådor utan golv.Den skyddar sandlådan från ogräs och krypande djur och insekter.Den är tillverkad i tåligt PE-material, vilket gör att duken släpper igenom vatten, är slitstark och väderbeständig.Dessutom kan du klippa markduken till önskad storlek så att den passar din sandlåda perfekt.
279,00 kr
Liten studsmatta barn
Denna kompakta studsmatta är idealisk för små trädgårdar och unga trampolinhoppare. Den rektangulära formen ger en professionell hoppupplevelse. De starka fjädrarna ger utmärkt spänst och skyddsnätet förhindrar olyckor.
5 695,00 kr
Lekstuga Jesse
Jesse lekstuga är så stor att du till och med kan sova i den. Genom det nedre fönstret ser man ut och håller koll på hela området. Inuti finns det tillräckligt med plats för ett bord och några stolar att ställa ner och leka med vänner. Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Tänk på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
14 295,00 kr
Sandlåda Lily
Sandlåda med tak för att skydda barn från den brännande solen. För mycket solljus är skadligt för huden. Dessutom erbjuder taket kyla en varm sommardag. Redo att leka? Vila på bänkarna på sidorna av sandlådan.
1 475,00 kr
Gungställning 5 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 5 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en A-ram i stadig metall med en enkel gunga, en dubbelgunga och en tandemgunga. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
2 839,00 kr
Studsmatta oval
Detta är en idealisk träningstrampolin för att träna på din konditionsträning. Den är även perfekt som gymnastikstudsmatta för blivande idrottare. Precis som de ovala studsmattorna har denna rektangulära studsmatta fördelarna med tre olika "hopp zoner". Formen ser till att studsytan inte dras in i mitten av studsmattan vid studs och passar lätt in i trånga trädgårdar.
12 795,00 kr
Ella Sandlåda
Vad kan vara roligare än att leka med sand? Denna Ella sandlåda från AXI är gjord av massivt trä och är utrustad med ett enkelt låssystem. När du fäller ut sandlådan skapas två bänkar där du kan sitta och leka med sanden i timmar. Efter att ha lekt kan sandlådan prydligt stängas igen, så att sanden förblir ren. Sandlådan har en kompakt design och är tillräckligt stor för att rymma cirka 150 liter sand. En tillgång för alla trädgårdar!
1 595,00 kr
Lekstuga Stef
Stef lekstugan är en mysig trälekstuga på ben med en praktisk trappa och rutschkana. Alla vänner kan bjudas in att leka i rutschkanan eller inne i huset, det finns gott om plats! Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. För säkerhets skull är det obligatoriskt att placera lekstugor med en lekhöjd över 60 cm på mjuk mark som gräs eller flis. Tänk också på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
18 975,00 kr
Gungställning med ringar och 4 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 5 barn kan leka samtidigt medan de njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i stål med 2 singelgungor, 2 gymnastikringar och en tandemgunga. Tandemgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrade till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
2 619,00 kr
Studsmatta rektangulär 120 KG

Detta är en idealisk träningstrampolin för att träna på din konditionsträning. Den är även perfekt som gymnastikstudsmatta för blivande idrottare. Precis som de ovala studsmattorna har denna rektangulära studsmatta fördelarna med tre olika "hopp zoner". Formen ser till att studsytan inte dras in i mitten av studsmattan vid studs och passar lätt in i trånga trädgårdar.
13 765,00 kr
Lekstuga Lisa
Lekstugan Lisa är så stor att du till och med kan sova i den. Genom det nedre fönstret ser man ut och håller koll på hela området. Inuti finns det tillräckligt med plats för ett bord och några stolar att ställa ner och massor av vänner. Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Räkna med en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
20 275,00 kr
Gungställning med rutschkana och 3 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 3 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i metall med en singelgunga, en dubbelgunga och en rutchkana med en längd på 183 cm. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram, plastsitsar och rutschkana är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor och rutschkanan är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep och det finns en stabil stege för att komma åt rutschkanan.
3 079,00 kr
Stor oval studsmatta 120 kg
Detta är en idealisk träningstrampolin för att träna på din konditionsträning. Den är även perfekt som gymnastikstudsmatta för blivande idrottare. Precis som de ovala studsmattorna har denna rektangulära studsmatta fördelarna med tre olika "hopp zoner". Formen ser till att studsytan inte dras in i mitten av studsmattan vid studs och passar lätt in i trånga trädgårdar.
15 835,00 kr
Lekstuga Sarah
Bjud in dina vänner att tillbringa en rolig tid tillsammans i denna Sarah lekstuga. Trähuset står på ben och har en förhöjd plattform på 118 centimeter. På så sätt kan barn se allt som händer utanför huset. När de är klara kan de ta den långa rutschkanan ner igen. Gör ett gigantiskt sandslott i sandlådan under lekstugan! Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Tänk på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
17 695,00 kr
Kompisgunga fotboll
Denna trädgunga är tillverkad med en stålram täckt i mjukt skum, vilket gör den robust och bekväm. Sätet har en fotbollsdesign och är tillverkad av slitstarkt och vattentåligt oxfordtyg som har en bra bärförmåga. Varje justerbara upphängningslina har en länk för att spänna fast gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
729,00 kr
Studsmatta Tyro
Den nya Jumpking Tyro-studsmattan är en mindre studsmatta, perfekt för äldre barn och vuxna. Den ger en fantastisk hoppupplevelse. Den smarta designen och formen gör den perfekt för alla trädgårdar. Studsmattan har galvaniserade fjädrar som sitter på utsidan av nätet av säkerhetsskäl och färgen på bården hjälper studsmattan att smälta in i din trädgård. Dessutom har det en stålram med ljusgrå ben som matchar ramen.
3 225,00 kr
Lekstuga
Lekstugan skapar en ny värld full av magi där barnen kan uppleva sina egna äventyr.
2 995,00 kr
Kompisgunga med flaggor
Denna gunga är gjord av en stålram täckt av mjukt skumfyllning, vilket gör den robust och bekväm. Det övre skiktet är sammanfogat av slitstarkt och vattentät tyg i 6 färger som har en bra bärförmåga. Den svarta gungsitsen är tillverkad av en PP-matta vilket gör den enkel att rengöra. Dessutom finns åtta flaggor på repet som svingar fram och tillbaka, vilket gör barnen glada när de leker. Varje justerbar upphängningslina har en krok för att koppla ihop gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
959,00 kr
Studsmatta oval 115 kg
Denna JumpPod Oval har kraftfulla fjädrar monterade i Eurospring-designen över och under för en fantastisk hopp upplevelse.
10 235,00 kr
Lekstuga plast little Home
Vilket barn drömmer inte om att ha ett eget hus? I det här huset kan barn leka! Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och är lätt att montera.
1 925,00 kr
Nätgunga
Trädgungan har en stålram och slitstarkt rep, vilket gör den robust och säkerställer hög bärförmåga. Du kan justera sitsens ryggstöd för att den ska passa perfekt. Du kan även justera höjden hela gungsitsen för att hålla uppe fötterna från marken. Nätgungan ger bra stöd och stabilitet så att du inte behöver hålla i linorna för glatta livet. Därför kan du ligga och slappa bekvämt medan du vilar eller gungar. Varje justerbara upphängningslina sitter ordentligt i gungan, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
989,00 kr
Oval studsmatta 140 kg
Denna JumpPod Oval har kraftfulla fjädrar monterade i Eurospring-designen över och under för en fantastisk hopp upplevelse.
12 655,00 kr
Liten lekstuga
Denna lekstuga från Jamara gör utomhuslek roligt i ett svep! Huset är tillverkat av kraftig plast och är lätt att montera. Dörrarna och fönstren går att öppna.
2 175,00 kr
Tallriksgunga blå
Tallriksgungan är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den bidrar till motion. Den kan också uppmuntra ditt barns balanskänsla, koordination och förtroende! Denna trädgunga är tillräckligt robust för att barn ska kunna gunga. Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål. Den är också enkel att installera på en gungställning eller träd.
379,00 kr
Stor studsmatta 140 kg
Den JumpPod Oval har kraftfulla fjädrar monterade i Eurospring-designen över och under för en fantastisk hopp upplevelse.
14 325,00 kr
Liten lekstuga i plast
Denna lekstuga Jamara gör utomhuslek roliga i ett slag! Huset är tillverkat av kraftig plast och är lätt att montera. Dörrarna och fönstren går att öppna.
1 925,00 kr
Tallriksgunga röd

Tallriksgungan är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den bidrar till motion. Den kan också uppmuntra ditt barns balanskänsla, koordination och förtroende!Denna trädgunga är tillräckligt robust för att barn ska kunna gunga. Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål. Den är också enkel att installera på en gungställning eller träd.
379,00 kr
Studsmatta oval 140 kg
Den JumpPod Oval har kraftfulla fjädrar monterade i Eurospring-designen över och under för en fantastisk hopp upplevelse.
11 835,00 kr
Liten lekstuga Cocoon
Bjud in alla dina vänner på en fest i din egen lekstuga! Förvandla ditt nya leksakshus med supersöta klistermärken till en stormarknad, kök eller verkstad och öppna dörrarna på vid gavel för dina första kunder.
1 275,00 kr
Barngunga

Denna gunga är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den ger dem motion. Den hjälper även till att träna deras balans, koordination och självförtroende.Gungan är tillverkad av EVA och PE-rep som robust nog att barn kan gunga. Höjden kan även justeras så att den passar ditt barn. Gungan är enkel att hänga upp i en gungställning eller i ett träd.
395,00 kr
Studsmatta rund 120 kg
Denna Jumpking JumpPod Classic har mycket hoppkomfort och är idealisk för barn. Bjud in dina vänner och se vem som hoppar högst! Denna eleganta studsmatta stöds av fem ben och är utrustad med ett robust skyddsnät som kan stängas med dragkedjan
9 255,00 kr
Lekstuga barn
Ett hus som utvecklas i din egen takt! Detta moderna hus har en grind, två fönster med två svängbara fönsterluckor och två hyttventiler. Dina barn kan bjuda in sina vänner för att ha kul och spela sina favoritspel! Lekstugans struktur kombinerar plastsidoväggar och fasader, vilket gör den stabil och motståndskraftig. Anti-UV-behandlingen säkerställer också god beständighet och färgbeständighet. På så sätt kommer lekstugan att ge många år av nöje i din trädgård!
3 725,00 kr
Barngunga med säkerhetsbälte

Föreställ dig hur glad din lilla älskling blir i denna säkra barngunga! Eftersom den är utrustad med säkerhetsstång och säkerhetsbälte blir barngungan bekväm och säker för dina små. Dess glada färger fångar ditt barns uppmärksamhet. Sitsen i bomull säkerställer hög komfort. Gungan är lämplig för barn från 6 till 36 månader. Vänligen säkerställ att gungan används under uppsikt av en vuxen.
649,00 kr
Studsmatta 3 meter

Denna Jumpking JumpPod Classic har mycket hopp komfort och är idealisk för barn. Bjud in dina vänner och se vem som hoppar högst! Denna eleganta studsmatta stöds av fem ben och är utrustad med ett robust skyddsnät som kan stängas med dragkedjan
8 295,00 kr
Lekstuga med rutschkana
I denna lekstuga från Smoby kan du leka med flera vänner. Lekstugan har två fönster med två luckor, en liten dörr framtill, en rutschkana och en stege. Lekstugan är utrustad med en säker och rejäl stomme. Lekstugan är behandlad med anti-UV. Detta säkerställer en god beständighet och hållbarhet hos färgen. Kort sagt, mycket roligt!
4 825,00 kr
Barngunga i furu
Denna småbarnsgunga är tillverkad i massiv furu med stöd fram, på sidan och bak så att ditt barn kan gunga säkert. Babygungan har rep tillverkade i PE, och den har härliga röda och gula pärlor på sidan handtag. Den är utrustad med säkerhetsbälte, och säkerställer komfort och säkerhet för dina små. Ditt barn sitter bekvämt och har garanterat timmar av skoj!
449,00 kr
Studsmatta barn
Denna vackra studsmatta med en glad design ger mycket hoppkul. Studsmattan har kraftiga fjädrar täckta med mjukt material, så att små fötter skyddas. En robust sexbensram ger utmärkt stabilitet. Handtaget är justerbart i två höjder och avtagbart. Tack vare sin kompakta storlek kan studsmattan användas både utomhus och inomhus. Ditt barn kommer att njuta av detta året runt!
1 425,00 kr
Lekstuga stor
Ha extra kul på din bakgård med denna Step2 Clubhouse Climber-lekstuga! Det finns mycket att utforska som två rutschbanor, en gångväg, ett utsiktstorn med fönster, en ratt och en kryptunnel. Under klättersetet finns flera platser där barnen kan gömma sig. Leksetet har steg och handtag för att hjälpa ditt barn med balans och koordination. Dina barn kommer att vilja spendera timmar med att klättra, glida och krypa för att utforska denna personliga lekplats.
17 995,00 kr
Barngunga röd
Eftersom den är utrustad med säkerhetsstång och säkerhetsbälte blir barngungan bekväm och säker för dina små. Dess glada färger fångar ditt barns uppmärksamhet. Eftersom den är tillverkad i PP är gungan högst väderbeständig och lämplig för din trädgård.
609,00 kr
Studsmatta fitness
På denna fitnessstudsmatta tränar, studsar och hoppar du Sveltuscan! Studsmatta är väldigt bra för ämnesomsättningen och ökar även din ork. Du stärker också dina muskler och förbättrar din balans. Gummirep på sidan ger ännu bättre studsprestanda. Handstödet är justerbart i höjdled. Studsmattan är också mycket enkel att montera.
1 659,00 kr
Liten lekstuga Neat & Tidy
Barn kan leka som om de grillar, städar och välkomnar gäster i sitt eget hem. Den realistiska designen och charmiga exteriören på denna lekstuga för barn ser bra ut i alla lekrum eller bakgårdar. Utomhusnöjet tar aldrig slut med denna utomhuslekstuga!
3 435,00 kr
Klättererp med plattformar

Detta klätterrep med plattformar bidrar till lek och motion för pojkar och flickor. Det uppmuntrar också ditt barns balans, samordning och självförtroende!Repet är tillverkat av PE, vilket garanterar timmar av skoj god säkerhet. Klätterrepet med krok kan enkelt fästas på en gungställning eller trädgren. De flerfärgade plattformarna har valts ut så att barnen gillar dem bättre.
449,00 kr
Fitness studsmatta
På denna fitness studsmatta kan du träna, studsa och hoppa! Studsmatta är väldigt bra för ämnesomsättningen och ökar även din ork. Du stärker också dina muskler och förbättrar din balans
1 095,00 kr
Lekstuga Neat & Tidy
I denna lekstuga blir fantasi verklighet! En öppen lekstuga så att du kan se ditt barn leka. Lekstugan innehåller funktioner från ett vanligt hus.
4 160,00 kr
Klätterstege med 5 stegpinnar
Repstegen med steg i massiv furu och PE-rep är stadig för barn att klättra upp och ner för. Stegen är väderbeständig och kan därför användas i trädgården eller på bakgården. Dessutom har klätterstegen två rep med upphängningsringar så att den kan fästas i en gungställning eller ett lektorn.
349,00 kr
Fitness studsmatta 125 cm
Träning, studs och hopp på fitness studsmattan. Det är kul och bra! Med denna studsmatta kan du göra hoppningen till en daglig aktivitet. Visste du att hoppning ökar din ämnesomsättning? Dessutom jobbar du på en bättre balans och stärker dina muskler. Kort sagt: hoppning är hälsosamt, för unga och gamla!
1 875,00 kr
Rosa lekstuga
Barn kan leka som om de grillar, städar och välkomnar gäster i sitt eget hem. Den realistiska designen och charmiga exteriören på denna lekstuga för barn ser bra ut i alla lekrum eller bakgårdar. Utomhusnöjet tar aldrig slut med denna utomhuslekstuga!
3 775,00 kr
Repstege för barn
Denna repstege med 4 sidor och 5 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har steg i massiv furu och PE-rep som gör stegen stadig för dina små att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa stegen till en gungställning eller ett lektorn.
819,00 kr
Tunturi fitness studsmatta
Trampolinhoppning är ett fantastiskt träningspass. Visste du till exempel att 10 minuters hopp på en studsmatta motsvarar en halvtimmes löpning? Genom att hoppa på studsmatta kommer alla muskler i din kropp att röra sig. Du håller spaken med händerna och hoppar sedan upp och ner i hög hastighet för att stärka dina muskler och förbättra din kondition. Du kan hoppa solo eller i grupp. Hemma, på gymmet eller ute. Musik på och studsar!
1 925,00 kr
Lekstuga inomhus
Denna Step2-lekstuga ser ut som ett charmigt hus i pepparkaksstil. Småbarn kommer att ha mycket roligt med detta söta lilla hus. En utegrill kan förvandlas till ett inomhuskök och låter barn utöka sin kreativitet och fantasi.
8 975,00 kr
Repstege barn
Denna repstege i trä med 8 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har en ram i massiv furu och PE-rep som gör stegen stadig för dina små att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa stegen till en gungställning eller ett lektorn.
399,00 kr
Tak till studsmatta
Gör din egen studsmatta ännu roligare med detta Canopy-tält. Baldakinen skyddar dina barn från starkt solljus. Den är enkel att montera och installera på din studsmatta.
1 095,00 kr
Lekstuga barn inomhus
Denna öppna lekstuga passar perfekt in i lekrummet eller sovrummet. Kliv in i huset och upplev många kvällstimmar. Använd de medföljande leksaksbollarna och släpp dem i väggens labyrint.
2 325,00 kr
Repstege
Denna repstege i trä med 5 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har en ram i massivt trä och PE-rep som gör stegen stadig för dina barn att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa den i en gungställning eller ett lektorn.
369,00 kr
Tak Canopy till studsmatta
Utför spektakulära trick på studsmattan i detta roliga Canopy-tält. Baldakinen skyddar dina barn från starkt solljus. Det är enkelt att montera och installera på studsmattan.
1 225,00 kr
Lekstuga med rutschkana i plast
Klättra upp på klätterrampen för att komma in i din egen stuga! Använd dörren för att släppa in och ut besökare! Väl inne, laga något på den heta plattan! Glöm inte att diska - den så kallade diskbänken låter barn träna på att städa! Använd de robusta handtagen för att klättra upp till den översta plattformen! Färgglada panelväggar är roliga att kika över och ger extra säkerhet. När du är redo, ta den extra långa rutschkanan ner för ännu roligare! Håll alla leksaker inom räckhåll med den utdragbara förvaringslådan. Det gör att städa enkelt!
11 645,00 kr
Trapetsgunga
Trapetsstången och ringarna kombinerar två roliga produkter i en. Barn kan hänga i ringarna eller gunga på stången. Både stång och ringar är robusta och enkla att hålla. Repen är mjuka att röra vid, vattentäta och väderbeständiga. Dessutom har klätterstången halkfria remsor för bättre grepp för att säkerställa barnens säkerhet.
379,00 kr
Lekstuga Wonderball
Denna lekstuga ger en hel upplevelse och kommer att underhålla dina barn i timmar! Bollarna kan kastas på taket. Från taket kommer bollarna att falla ner genom rören, detta ger roliga ljud och färgeffekter. Lekstugan är mycket kompakt och detta gör att huset passar till exempel i ett lekrum, sovrum, balkong eller i trädgården. När du leker med denna lekstuga kommer ditt barn att förbättra finmotoriken och ögon- och handkoordination.
2 735,00 kr
Lekställning

Med denna supercoola lekställning kan du förvandla din trädgård till en magisk lekplats för dina barn!Den robusta stommen är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den stabil och rötbeständig. Gungorna fästs i ställningen med metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer hög säkerhet, så att föräldrar kan slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandarder. Lekställningen har en massiv trästomme, två gungor och en klätterstege. Med alla dessa funktioner kan leksetet användas för att klättra, krypa och gömma sig. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
5 039,00 kr
Lekstuga Lodge XL grå/vit
Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!
9 325,00 kr
Lekstuga Lodge XL blå/vit

Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!
10 475,00 kr
Lekstuga Lodge XL röd/vit


Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!

9 325,00 kr
Lekstuga trä
Lekstuga med röd rutschkana och handtag för att gå säkert i trappan. Lekstuga består av impregnerat FSC-certifierat trä som håller i åratal.
7 385,00 kr
Lekplats Atlantic
Atlantic är en komplett lekredskap i trä med klättervägg, trappor, gunga, rutschkana och sandlåda. Med detta torn i trädgården kommer barn att leka ute med nöje i många år. Sandlådan kan även användas som rastplats. Från tornet kan du se hela trädgården och hålla koll på allt. Rutschkanan låter dig zooma ner på nolltid. De tre gungorna, varav den ena är en dubbelgunga, ger timmar av svängkul! Alla paneler är förborrade så denna lekstuga är lätt att montera.
16 865,00 kr
Lekplats Northbook
Ge dina barn känslan av att de seglar i sin egen trädgård på ett stort fartyg. De letar efter pirater och med hjälp av teleskopet kommer de att se vem som hittar dem. Stegen ger säkra och utmanande alternativ för en rolig klättring till toppen och rutschkanan erbjuder en snabb och vågig nedstigning till botten. Längst ner i huset hittar du sandlådan med bar, så att de kan koppla av under taket från sina äventyr. Alla paneler är förborrade så att denna lekstuga enkelt kan monteras.
15 125,00 kr
Lekplats i trä
Med denna mångsidiga lekplats kan du njuta av timmar av skoj! Den innehåller två fantastiska gungor, en trapets, en klättervägg och det finns även en bar. Som bär på kakan har lekplatsen en lång rutschkana med extra höga väggar för extra säkerhet. Längst ner på baren och bänken finns fortfarande plats för en sandlåda.
10 835,00 kr