sandlådor online på nätet

Sandlådor

Sandlåda piratskepp
Denna fantastiska sandlåda i trä med en piratskepps design är perfekt att ha i trädgården och uppmuntrar barn till utomhuslek, bygga sandslott och vidga sin fantasi.Du kan också lägga bollar i sandlådan för att använda den som ett bollhav.Lekutrustningen är utformad med en sandlåda, en sittplats och ett hemligt gömställe i ryggstödet.Den är dekorerad med en flaggstång och en ratt, som nästan gör att den ser ut som ett skepp, och dina barn kan leka kapten.
1 959,00 kr
Sandlåda fyrkantig
Denna fantastiska sandlåda i trä är en utomordentlig lekplats för trädgården.Barn kommer att gräva och bygga med sina vänner i sandlådan.Du kan också lägga ner bollar i sandlådan för att förvandla den till ett bollhav.Denna traditionella sandlåda har 2 stadiga säten på vardera sida, så att det finns gott om plats för dina små.Eftersom den är tillverkad i tryckimpregnerad furu är den här sandlådan väldigt hållbar och rötbeständig.
739,00 kr
Sandlåda med blått tak
Sandlådan har ett mångsidigt lock som kan fällas upp till två bänkar som barnen att sitta på.Dessutom har sandlådan ett justerbart tak som skyddar barnen från den gassande solen.Det ingår även en markduk i nylon vid leverans, för att skydda dina barns sandlåda mot ogräs och krypande insekter från marken.Sandlådan som är tillverkad i furu har en massiv konstruktion.
1 609,00 kr
Sandlåda med justerbart tak

Denna sandlåda i trä med UV-skyddat tak är en perfekt lekplats till trädgården.Denna sandlåda i trä blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus, bygga sandslott och låta fantasin flöda.Dessutom har sandlådan ett vattenavvisande, höjdjusterbart soltak som skyddar dina barn från den gassande solen.Dina barn kommer att ha mycket roligt när de leker i sandlådan!
1 179,00 kr
Sandlåda med justerbart blått tak
Denna fina sandlådan blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus och låta fantasin flöda.Sandlådan har dessutom ett vattenavvisande och höjdjusterbart soltak som skyddar barnen från den gassande solen.
1 039,00 kr
Sandlåda fyrkantig med lock
Den mångsidiga sandlådan har en flexibel design, trälocket kan användas som 2 bänkar att sitta på.Locket har också 2 röd handtag, så att sandlådan kan flyttas och transporteras.Eftersom den är tillverkad i tryckimpregnerad furu är sandlådan väldigt hållbar och rötbeständig.
1 139,00 kr
Sandlåda med lock
Sandlådan har ett mångsidigt lock som kan fällas upp till två bänkar för barn att sitta på.Dessutom ingår en markduk i nylon vid leverans, för att skydda dina barns sandlåda mot ogräs, krypande insekter från marken.Sandlådan som är tillverkad i furu har en massiv konstruktion.
889,00 kr
Sandlåda i furu
Sandlådan är tillverkad i impregnerad furu och är stabil, hållbar och extra stark.Massiv impregnerad furu är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Dina barn kan ta med sina leksaker och njuta av sin fritid i eller runt denna sandlåda!
1 639,00 kr
Lekstuga med sandlåda
Denna lekstuga blir ett perfekt tillskott i trädgården eftersom den uppmuntrar dina barn att leka utomhus och låta fantasin flöda i sandlådan.Träverandan med en stabil ram gör hela uppsättningen säker och robust.Hjulen gör att du enkelt kan flytta lekstugan.Sandlådan har dessutom en takförsedd veranda med UV50-skydd som skyddar barnen från den gassande solen.
1 915,00 kr
Lekstuga med sandlåda i furu
Trädgårdsstugan är tillverkad i impregnerad furu och är stabil, hållbar och extra robust.Den massiva impregnerade furun är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Denna lekstuga har en inbyggd sandlåda.Dina barn kan hämta sina leksaker och prylar och njuta av sin fritid i denna trädgårdsstuga!Denna produkt har testats av det auktoriserade testlabbet TÜV Rheinland.Testmärkesnummer: 0000057743
2 459,00 kr
Sandlåda furu med blått tak
Sandlådan är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Sandlådan för trädgården har en inbyggd sandlåda.Dina barn kan ta med sig sina leksaker och småsaker och ha roligt i eller runt den!
1 119,00 kr
Markduk

Denna markduk är ett perfekt underlag för sandlådor utan golv.Den skyddar sandlådan från ogräs och krypande djur och insekter.Den är tillverkad i tåligt PE-material, vilket gör att duken släpper igenom vatten, är slitstark och väderbeständig.Dessutom kan du klippa markduken till önskad storlek så att den passar din sandlåda perfekt.
279,00 kr
Sandlåda Lily
Sandlåda med tak för att skydda barn från den brännande solen. För mycket solljus är skadligt för huden. Dessutom erbjuder taket kyla en varm sommardag. Redo att leka? Vila på bänkarna på sidorna av sandlådan.
1 475,00 kr
Ella Sandlåda
Vad kan vara roligare än att leka med sand? Denna Ella sandlåda från AXI är gjord av massivt trä och är utrustad med ett enkelt låssystem. När du fäller ut sandlådan skapas två bänkar där du kan sitta och leka med sanden i timmar. Efter att ha lekt kan sandlådan prydligt stängas igen, så att sanden förblir ren. Sandlådan har en kompakt design och är tillräckligt stor för att rymma cirka 150 liter sand. En tillgång för alla trädgårdar!
1 595,00 kr