skulpturer online på nätet

Skulpturer

Skulptur dekoration Björnhuvud
Detta unika björnhuvud är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Björnhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Skulptur dekoration Bockhuvud
Detta är ett unikt bockhuvud som är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Bockhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Skulptur dekoration Hjorthuvud
Detta är ett handgjort och unikt hjorthuvud som du monterar upp på väggen.Den är tillverkad av högkvalitativa material och är väldigt lik ett verkligt hjorthuvud.
695,00 kr
Skulptur dekoration Buddhahuvud
Denna Buddha-skulptur är gjord av högkvalitativt aluminium vilket gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Denna Buddha-dekoration skapar en lugn och harmonisk atmosfär.
445,00 kr
Champagnekylare
Denna champagnekylare är tillverkad i massiv aluminium och är hållbar och av hög kvalitet.Champagnekylare har två fina handtag formade som kronhjortar. Det finns gott om plats för is för att hålla champagne,vin eller andra drycker kalla.
1 795,00 kr
Skulptur tänkare
Denna skulptur är gjord av högkvalitativ aluminium vilken gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Förvandla ditt hem till ett fantastiskt konstgalleri med denna fantastiska dekoration!
945,00 kr
Skulptur inredning Hjorthuvud
Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så att denna väggdekoration ger din inom- eller utomhusinredning en snygg touch.
1 695,00 kr
Pokal champagnekylare
Den här champagnekylaren blir ett elegant komplement till middagsdukningen.Den är perfekt för hushållsbruk eller kommersiellt bruk på fester,firande,speciella tillfällen eller allmänt bruk.
925,00 kr
Champagnekylare koppar

Den här champagnekylaren blir ett elegant komplement till middagsdukningen.Den är perfekt för hushållsbruk eller kommersiellt bruk på fester, firande, speciella tillfällen eller allmänt bruk.Champagnekylaren är tillverkad av högkvalitativ koppar som är stabil, stadig och slitstark.Det finns gott om plats för is,så kylaren är perfekt för att kyla champagne,vin eller andra drycker.Kylaren är utformad som en pokal och har två praktiska sidohandtag.
1 135,00 kr
Segelbåtsdekoration
Denna fantastiska båtdekoration kommer att bli mittpunkten i varje rum.Båtdekorationen är tillverkad av högkvalitativt aluminium vilket gör den lättviktig,hållbar och robust.Det är också mycket enkel att rengöra.Låt dina sinnen segla iväg runt jorden med dessa fantastiska båtar!I leveransen ingår 2 stycken.
545,00 kr
Skulptur dekoration elefanthuvud
Denna förtjusande skulptur utformad som ett elefanthuvud är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Elefanthuvud-dekoration är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.
745,00 kr
Inredning skulptur Jaguar
Denna förtjusande skulptur utformad som en jaguar är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Jaguarskulpturen är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
625,00 kr