skulpturer online på nätet

Skulpturer

Skulptur dekoration Björnhuvud
Detta unika björnhuvud är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Björnhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Skulptur dekoration Bockhuvud
Detta är ett unikt bockhuvud som är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Bockhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Skulptur dekoration Hjorthuvud
Detta är ett handgjort och unikt hjorthuvud som du monterar upp på väggen.Den är tillverkad av högkvalitativa material och är väldigt lik ett verkligt hjorthuvud.
695,00 kr
Skulptur dekoration Buddhahuvud
Denna Buddha-skulptur är gjord av högkvalitativt aluminium vilket gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Denna Buddha-dekoration skapar en lugn och harmonisk atmosfär.
445,00 kr
Champagnekylare
Denna champagnekylare är tillverkad i massiv aluminium och är hållbar och av hög kvalitet.Champagnekylare har två fina handtag formade som kronhjortar. Det finns gott om plats för is för att hålla champagne,vin eller andra drycker kalla.
1 795,00 kr
Skulptur tänkare
Denna skulptur är gjord av högkvalitativ aluminium vilken gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Förvandla ditt hem till ett fantastiskt konstgalleri med denna fantastiska dekoration!
945,00 kr
Skulptur inredning Hjorthuvud
Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så att denna väggdekoration ger din inom- eller utomhusinredning en snygg touch.
1 695,00 kr
Pokal champagnekylare
Den här champagnekylaren blir ett elegant komplement till middagsdukningen.Den är perfekt för hushållsbruk eller kommersiellt bruk på fester,firande,speciella tillfällen eller allmänt bruk.
925,00 kr
Champagnekylare koppar

Den här champagnekylaren blir ett elegant komplement till middagsdukningen.Den är perfekt för hushållsbruk eller kommersiellt bruk på fester, firande, speciella tillfällen eller allmänt bruk.Champagnekylaren är tillverkad av högkvalitativ koppar som är stabil, stadig och slitstark.Det finns gott om plats för is,så kylaren är perfekt för att kyla champagne,vin eller andra drycker.Kylaren är utformad som en pokal och har två praktiska sidohandtag.
1 135,00 kr
Segelbåtsdekoration
Denna fantastiska båtdekoration kommer att bli mittpunkten i varje rum.Båtdekorationen är tillverkad av högkvalitativt aluminium vilket gör den lättviktig,hållbar och robust.Det är också mycket enkel att rengöra.Låt dina sinnen segla iväg runt jorden med dessa fantastiska båtar!I leveransen ingår 2 stycken.
545,00 kr
Skulptur dekoration elefanthuvud
Denna förtjusande skulptur utformad som ett elefanthuvud är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Elefanthuvud-dekoration är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.
745,00 kr
Inredning skulptur Jaguar
Denna förtjusande skulptur utformad som en jaguar är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Jaguarskulpturen är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
625,00 kr
Inredning skulptur Panter
Denna förtjusande skulptur formad som en panter är ett perfekt prydnadsföremål och ger din heminredning en unik stil.Panterskulpturen är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
495,00 kr
Staty schackpjäs drottning
Denna förtjusande skulptur utformad som en schackdrottningpjäs är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Schackdrottningpjäsen är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
885,00 kr
Staty schackpjäs häst
Denna förtjusande skulptur utformad som en schackhästpjäs är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Hästdekoration är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
815,00 kr
Staty schackpjäs kung
Denna förtjusande skulptur utformad som en schackkungpjäs är ett perfekt prydnadsföremål och kommer att ge din heminredning en unik känsla.Kung-schackpjäsen är tillverkad av massiv aluminium och är lätt,hållbar och av hög kvalitet.Den skapar en modern atmosfär i alla typer av inredningar.
855,00 kr
Staty metall propellerblad

Lägg till det här propellerbladsstativet i aluminium till din heminredning och gör ett vågat visuellt intryck!Propellerbladet är tillverkat av högkvalitativt aluminium med en polerad finish vilket gör att det har en stabil struktur och en låg vikt.Det är relativt stort med en höjd på 150 cm.Denna expertutformade prydnadssak kommer att vara en riktig konversationsstartare.Tack vare den fristående designen kan du placera det var du vill.
1 445,00 kr
Dekoration tjurhuvud

Denna väggdekoration är perfekt för att ge en slående och personlig touch till ett rum.Då den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad rot och oxidationsbeständig,lätt i vikt och hållbar, vilket gör den lämplig för både inom- och utomhus.Denna dekoration kan enkelt monteras på väggen.Denna vackra dekoration är också mycket praktisk med krokar för att hänga små saker som nycklar, hattar eller till och med handdukar.Varje detalj är noggrant utformad så denna väggdekoration ger din inom- eller utomhusinredning en snygg touch.
695,00 kr
Dekoration rådjurshuvud

Detta väggmonterade hjorthuvud är perfekt för att ge en slående och personlig touch till ett rum.Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så att denna väggdekoration ger din inom- eller utomhusinredning en snygg touch.
825,00 kr
Väggmonterad dödskalledekoration

Denna väggmonterade dödskalle är perfekt för att ge en slående och personlig touch till ett rum.Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så denna väggdekoration ger din inomhus- eller utomhusinredning en snygg touch.
1 195,00 kr
Väggmonterad tjurhuvud

Denna väggdekoration är perfekt för att ge en slående och personlig touch till ett rum.Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så denna väggdekoration ger din inomhus- eller utomhusinredning en snygg touch.
685,00 kr
Dekoration hästhuvud

Detta väggmonterade hästhuvud-dekoration är perfekt för att ge en distinkt och personlig touch till ett rum.Eftersom den är tillverkad av högkvalitativt aluminium är denna prydnad oxidationsbeständig,lätt och hållbar,vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk Den kan enkelt monteras på väggen.Varje detalj är noggrant utformad så denna väggdekoration ger din inomhus- eller utomhusinredning en snygg touch.
795,00 kr
Väggmonterad propeller

Lägg till aluminiumpropellen till din heminredning och gör ett fantastiskt visuellt intryck!Du kan hänga den på väggen eller luta den mot väggen i ett hörn.Denna propeller är tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polerad yta och stoltserar med en robust struktur.Förvandla din tomma vägg till en prydnad med detta expertgjorda dekorationsföremål.Tack vare de medföljande skruvarna kan propellern enkelt monteras.
635,00 kr
Skulptur dekoration älghuvud
Detta älghuvud är handgjort och väldigt unikt, det ser nästan ut som ett riktigt älghuvud. Det är stort och ståtligt med en bredd på 37 cm och höjd på 56 cm.Detta hantverk är ett perfekt komplement till er väggdekoration.
625,00 kr
Ammonit i glasburk
Denna äkta ammonit visas i en glasklocka förpackad i en presentförpackning.
859,00 kr
Skål Alisa
Detta vackra fat är perfekt för matbordet eller skänken. Den glansiga finishen gör den till ett blickfång i din inredning! Perfekt att använda som fruktskål, men utan innehåll är den även vacker som heminredning.
1 295,00 kr
Ljuslykta Macey
Ta in atmosfären i din trädgård med denna vackra ljuslykta från Luxury label. Ljuslyktan har en stålram och ett glas i mitten som du kan placera ett ljus i. Glaset hindrar vinden från att blåsa ut ljuset. Ljuslyktan kan även vara vackert på skänken eller på fönsterbrädan!
1 459,00 kr
Ljuslykta Warren
Ta in atmosfären med denna vackra ljuslykta från Luxury label.Ljuslyktan är lätt att öppna och stänga. Ställ ett ljus eller värmeljus i ljuslyktan och skapa en varm och mysig atmosfär.
629,00 kr
Ljuslykta Viktor
Ta in atmosfären med denna vackra ljuslykta från Luxury label.Ljuslyktan är lätt att öppna och stänga. Ställ ett ljus eller värmeljus i ljuslyktan och skapa en varm och mysig atmosfär.
895,00 kr
Vinkylare
Sista produkten i lager
Ha en trevlig kväll med vänner? Denna vinkylare håller dina vin- och champagneflaskor svala. En sommarkväll är bara komplett med ett utsökt kallt vin.
995,00 kr
Kakfat Lucy
Detta kakfat från Luxury label är ett måste på ditt bord! Det är idealisk att använda på en high tea eller som heminredning. Sätt små bitar eller värmeljus på det och få mer atmosfär i ditt hem.
1 685,00 kr
Skulptur fjäril
Lysa upp din interiör med den här snygga bilden av en fjäril. Fin att ställa på sidobord eller skänk som tillbehör.
589,00 kr
Dekoration påfågel
Denna påfågel erbjuder ett trevligt alternativ till de vanliga dekorationerna du ser i ett hus. Med sin gröna färg och glänsande accenter väcker den verkligen uppmärksamhet!
685,00 kr
Buddha staty
Var helt zen i ditt hem med denna vackra Buddha-staty. Statyn kommer att se bra ut på byrån, tv-skåpet, fönsterbrädan eller i sovrummet. Också mycket trevligt att ge bort i present till en familjemedlem eller vän, eftersom en Buddha som ges till dig ger tur!
665,00 kr
Dekoration papegoja
Med denna papegoja skapar du atmosfär i ditt hem. Den gyllene papegojan på stativ är lätt att placera i ditt hem. Ge dig själv och dina besökare den varma känslan när du kommer in med denna tropiska papegoja.
1 065,00 kr
Dekoration papegojor
Dessa papegojor skapar atmosfär till ditt hem. Dessa roliga papegojor på en pinne är lätta att placera i ditt hem tack vare det robusta stativet. Ge dig själv och dina besökare den där varma känslan när du kommer in i ditt hem med dessa tropiska papegojor.
1 795,00 kr
Prydnad lejonhuvud
Ta in naturen! Detta vackra lejonhuvud är en berikning för din interiör. Den är gjord av polystone och därför mycket solid. Tack vare dimensionerna finns det alltid en trevlig plats att hitta!
745,00 kr
Dekoration Giraf
Denna Giraf Mokambo kommer att se väldigt snygg ut i din interiör. Placera den i ditt vardagsrum, kök eller hall. Den neutrala färgen gör att denna staty ser stilig och elegant ut.
675,00 kr
Staty leopard
Komplettera din inredning med den här statyn från Decostar! Denna gyllene staty av leoparden Felixia är ett riktigt blickfång i ditt hem.
665,00 kr
Prydnadsstaty leopard
Komplettera din möblering med denna staty från Decostar! Denna gyllene staty av leoparden Felixia är ett riktigt blickfång i ditt hem.
835,00 kr
Jordglob magnetisk
Den antika designen och högkvalitativa finishen gör denna jordglob till ett blickfång i ditt vardagsrum eller arbetsplats. Med de 12 magneterna kan du pricka platser eller fästa sedlar på jordklotet. Platserna och länderna på kartan visas på engelska
1 335,00 kr
Skål Soeren
Denna ikoniska skål i ask med bas i rostfritt stål designades av Soeren Georg Jensen. Den raffinerade kombinationen av materialen gör den till en imponerande inredning. Denna stora träskål utstrålar hantverk och kvalitet genom sin livfulla form och kontrasten mellan mörkt ask och polerat rostfritt stål. Georg Jensens ikoner berättar historien om varumärkets arv och den här skålen representerar milstolpen för en design från 1961. Den passar perfekt in i en interiör där hantverk och diskret förfining är de dominerande teman och fungerar med sin djärva och minimalistiska form perfekt som mittpunkt på ett bord, skåp eller sockel.
3 275,00 kr
Prydnadsbuske
Letar du efter en passande dekoration för ditt vardagsrum, kök eller sovrum? Tänk då på denna slående dekorationsbuske i trä från Giftdecor! Busken har en längd på 65 centimeter och är gjord av kraftigt och slitstarkt trä, så detta föremål kommer att stå emot mycket slitage. Denna showstopper kan också enkelt och snabbt placeras på bordet eller på marken: du bestämmer.
635,00 kr
Juldekoration varmluftsballong
Ta in julstämningen i ditt hem med den roliga juldekorationen från Konstsmide. Jultomten gör en tur i luftballongen. Ballongen är upplyst med små led-ljus. Placera denna speciella dekoration nära granen, på fönsterbrädan eller på bordet under julen.
849,00 kr
Juldekoration popcorn fabrik
Ta in julstämningen i ditt hem med den roliga juldekorationen från Konstsmide. Popcornfabriken är dekorerad med julpynt och LED-lampor. För att verkligen komma i julstämning spelar den olika jullåtar. Ställ popcornfabriken vid granen, på fönsterbrädan eller på bordet under julen.
775,00 kr
Skål Agosta
En vacker, stilren och chic prydnad som passar varje interiör! Denna prydnad är perfekt för din fönsterbräda, på matbordet eller att använda som fruktskål. Guldbeläggningen gör den till ett riktigt blickfång i din vackra, stilfulla hem.
669,00 kr
Skål Casey
Inred ditt hem med detta vackra silverfat från Countryfield. Fatet kommer att ge din inredning ett lyft och kan även användas för praktiska ändamål genom att placera ljus, dekorationer eller andra föremål på den.
2 625,00 kr
Glasklocka fjärilar
Inred ditt hem med denna vackra stora glasklocka med gyllene fjärilar. Ställ klockan på soffbordet, skänken eller på matbordet så gör du genast huset mysigt. Det är ett riktigt blickfång och ett vackert konstverk från alla vinklar.
1 165,00 kr
Skål Dyon
En vacker, stilren och chic prydnad som passar alla interiörer! Denna prydnad är perfekt för din fönsterbräda, på matbordet eller att använda som fruktskål. Nickelbeläggningen gör den till ett riktigt blickfång i ditt vackra, stilfulla hem.
1 595,00 kr
Prydnad Godiva
Godiva-prydnaden från Countryfield är ett elegant spektakel som ger en touch av lyx till alla vardagsrum. Prydnaden är 52 centimeter hög och därför framträdande närvarande.
625,00 kr
Prydnad Gorden
Gorden-prydnaden från Countryfield är en slående prydnad som skulle vara ett bra komplement till alla interiörer. Prydnaden är lätt att lyfta och lätt att flytta så att du kan placera prydnaden var som helst!
945,00 kr
Väggdekoration Wilbert
Med dessa horn från Countryfield tar du in en bit av naturen i ditt hem. Det är ett bra komplement till din interiör
825,00 kr
Magisk prydnad klocka
Tid är dyrbar, så genom att ge någon denna magiska klocka kommer de att veta hur mycket du värdesätter dem. Klockan är tillverkad i miljövänlig björkplywood och monteringen är mycket enkel. Även utan att använda lim kan klockan gå med en gummimotor. Den tid du behöver för att montera klockan kommer att ge dig mycket tillfredsställelse.
745,00 kr