Utomhusgrillar

Utomhusgrillar

Rostfri Pelargrill

Denna klassiska pelargrill är perfekt för grillfester i trädgården. Grillen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med en polerad finish och har en stadig och hållbar konstruktion.Med det krompläterade grillgallret och uppvärmningsgallret ger denna grill dig gott om plats att tillaga mat. Du kan enkelt justera höjden på grillgallret för att utnyttja värmen från kolen till max. Vindskyddet blockerat vind för bättre varmhållning och snabbare grillning.Luftventilen låter dig fritt justera luftflödet till kolet, medan askbrickan gör rengöring enkelt. Tack vare den kompakta designen är utomhusgrillen enkel att transportera.

615,00 kr
Klotgrill Louisiana

Njut av god och grillad mat med hjälp av denna charmiga kolgrill.På var sida om grillen finner du en träskiva som du kan placera färdig mat på, eller förbereda mat som strax ska grillas. På den undre hyllan kan du förvara dina grillverktyg.Grillen är utrustad med två hjul som gör det enkelt för dig att förflytta den. Lockets handtag är av trä så att du inte ska behöva bränna händerna när du lyfter på locket.

985,00 kr
Kolgrill
Denna kolgrill är utrustade med ett hängande grillgaller som är justerbart i höjdled, så att du kan justera värmen på detta vis. Grillgallret har en diameter på 58 cm och är perfekt för picknick, fester, campingplatser och utflykter. Grillen är väldigt stabil med tre ben och är tillverkad av robust hållbart stål.
1 125,00 kr
Kolgrill med hjul
Denna kolgrill har en grillyta på 70x50 cm, vilket garanterar ett relativt stort utrymme för att både du och dina gäster ska få plats med sin mat. Den är tillverkad av robust och hållbart stål. Kolgrillen har flera funktioner som grillning, bakning och rökning, den är idealisk för fester, campingplatser eller utflykter.Den är utrustad med en sidohylla samt en underhylla som är väldigt praktisk eftersom du kan lagra dina grilltillbehör i närheten under hela grillsessionen. Det finns även två hjul för en enkel och smidig förflyttning.
1 675,00 kr
Kolgrill rektangulär
Denna kolgrill har en robust och hållbar konstruktion av starkt stål. Grillen har en totalstorlek på 75 x 28 cm, vilket garanterar en tillräckligt stor grillyta för att både din och dina gästers mat ska få plats på grillen samtidigt.
675,00 kr
Grill och pizzaugn 3-i-1
Denna mångsidiga 3-i-1 pizzaugn är perfekt för att röka, steka, grilla och stenugnsbaka pizza, vilket gör den till ett måste för dina trädgårdsfester, grillmiddagar och släktträffar. Pizzaugnen har en inbyggd termometer för att övervaka temperaturen och uppnår bästa resultat. Högkvalitativt stålmaterial säkerställer jämnare värmeleverans under matlagning. Den pulverlackerade ytan är designad för maximal stabilitet, hållbarhet, långvarig korrosionsbeständighet. Denna kolgrill är också utrustad med hopfällbara sidobord och en bottenhylla för förvaring. BBQ pizzaugnen kan nå en hög temperatur och håller din pizza uppvärmd jämnt, en pizzasten ingår, och kan placeras på första nivån. Grillgallret under stenen kan även användas direkt med annan mat, som biffar, bröd med bibehållen säkerhet.
4 195,00 kr
Rökgrill 3-i-1
Med vår 3-i-1 rökgrill kan du grilla, laga och röka mat. Grillen är perfekt för utomhusevent som fester, lägereldar, grillmiddagar eller camping.Med locket borttaget kan du grilla kött, fisk och grönsaker på gallret. Med locket på kan du röka fisk, eller tillaga fågel, köttbitar och så vidare. Den medföljande vattenskålen hjälper till att hålla temperaturen konstant för perfekt rökning eller kan användas för att ånga grönsaker.En termostat på locket visar dig temperaturen och kan enkelt regleras genom sidodörrarna och locket. Kolgallret höjer upp kolet så att luften kan cirkulera på ett effektivare sätt. Fötterna med trekantig konstruktion bidrar till dess stabilitet. Använd kolgrillen på en plan, stabil yta.
825,00 kr
Grillrök
Denna keramiska grillrök används med kol eller trä och har ett stort galler med en diameter på 27 cm. Grillröken erbjuder erbjuder flera funktioner: grillning, gräddning, rökning, kokning eller endast behålla värmen. Locket har ett stort handtag och är dessutom utrustat med en termometer och ventilation som gör att du kan reglera värmen efter behag. På sidorna hittar ni två vikbara hyllor där ni kan ställa era tillbehör i samband med grillning.
3 355,00 kr
Grillrök Kamado
Denna keramikgrill från Kamado använder kol eller ved som bränsle och har ett stort grillgaller med en diameter på 27 cm. Rökgrillen är perfekt för grillning, bakning, rökning, matlagning eller bara för att hålla maten varm.Den keramiska grillen har en huv med en ventil och en termometer ovanpå. Tack vare den dubbla ventilen kan man enkelt reglera luftflödet och temperaturen. De två nedfällbara sidoborden ger plats för grillredskap. Den högkvalitativa keramiken med glaserad gropig yta gör grillen mycket slitstark och snygg! Fötterna i rostfritt stål gör grillen stabil.Den är perfekt för att tillaga olika typer av mat såsom hamburgare, fisk, revbensspjäll, osv. Grillen från Kamado gör grillning roligt för dig och dina vänner!
3 375,00 kr
Grill smoker
Denna keramiska Kamadogrill kan använda kol eller trä som bränsle och har ett stort grillgaller med en diameter på 33 cm. Denna Kamadogrill kan användas för grillning, bakning, rökning eller bara för att hålla maten varm.Denna keramiska grill har ett mycket robust fällbart lock med en ventil och en inbyggd termometer. Tack vare den skiktade ventilationen, kan du enkelt styra luftflödet liksom temperaturen.De två hopfällbara sidoborden ger dig en plats för att hålla dina grillverktyg och tillbehör för matlagning nära till hands. Denna högkvalitativa grill av keramik med glaserad och texturerad yttersida är inte bara hållbar och estetiskt tilltalande, men möjliggör också en unik matlagningsprocess som ger smak till maten. Dess rostfria stålfötter medför extra stabilitet till grillen.
4 195,00 kr
Gasolgrill 4+1 zoner
Denna gasolgrill kommer att göra din utomhusmatlagning fantastisk! Grillen har 48000 BTUs kokzoner och en 10000 BTUs kokzon. Den blir ett andra kök i din trädgård!Grillen har en elegant och funktionell design med en stor matlagningsyta. Den levereras med en kraftigt belagd stålkåpa med inbyggd temperaturmätare. Handtagen är tillverkade av rostfritt stål. Ett sidobord ger extra matlagningsutrymme för att förbereda såser eller dina favoriträtter.Att ansluta grillen till gasflaskan, en gasslang och en ordentlig tryckreglage krävs, vilka inte ingår i leveransen.

13 185,00 kr
Gasolgrill 4+1 kokzoner
Denna gasolgrill kommer att göra din utomhusmatlagning fantastisk! Grillen har 3,5kw kokzoner och en 2,9kw sidokokzon. Den blir ett andra kök i din trädgård!Grillen har en elegant och funktionell design med en stor matlagningsyta. Den levereras med en kraftigt belagd stålkåpa med inbyggd temperaturmätare. Handtagen är tillverkade av rostfritt stål. Ett sidobord ger extra matlagningsutrymme för att förbereda såser eller dina favoriträtter.Att ansluta grillen till gasflaskan, en gasslang och en ordentlig tryckreglage krävs, vilka inte ingår i leveransen.

9 275,00 kr