gungor online på nätet

Gungor

Gungställning enkel
Enkelgungan fästs till den hållbara A-ramen med tvärbalk med stadiga bultar, krokar och rep.Barngungan har en bekväm, ergonomiskt designad sits med högt ryggstöd.Den är väldigt säker då den har säkerhetssele och framskena. Stålramen och den stabila plastsitsen är extremt hållbar och väderbeständig.
1 429,00 kr
Gungställning
Gungan har en bekväm, ergonomiskt utformad sits med högt ryggstöd.Gungan är utformad för att vara säker och stabil tack vare framskenan och säkerhetsbältet.Stålramen och sitsen i hållbar plast är extremt hållbara och väderbeständiga.Monteringen är enkel eftersom alla monteringstillbehör som behövs medföljer.
999,00 kr
Enkell gungställning
Tack vare dess stadiga stålram och plastsits är gungställningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera.Gungan är säkrad till den stadiga A-ramen med tvärbalk, bultar, krokar och rep.
815,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
819,00 kr
Gunga 200 kg
Eftersom gungan är tillverkad i NBR-skum och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
939,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
729,00 kr
Gunga i massiv furu
Denna trädgunga är tillverkad i massiv furu, vilket gör den robust och stabil. Träskivan är bred och erbjuder tillräckligt med utrymme för dina barn.Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål.Gungan har två trälager på vardera sida om sisten för bättre säkerhet.Varje justerbara upphängningsrep har en länk för att ansluta gungan ordentligt, medan fyra punkter ger lika dragkraft för att hålla balans och säkerställa säkerhet.
379,00 kr
Gunga med flaggor
Denna gunga är gjord av en stålram täckt av mjukt skumfyllning, vilket gör den robust och bekväm.Det övre skiktet är sammanfogat av slitstarkt och vattentät oxfordtyg i 6 färger som har en bra bärförmåga.Den svarta gungsitsen är tillverkad av en PP-matta vilket gör den enkel att rengöra.Dessutom finns åtta flaggor på repet som svingar fram och tillbaka, vilket gör barnen glada när de leker.Varje justerbar upphängningslina har en krok för att koppla ihop gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
729,00 kr
Gungbräda
Förvandla din trädgård till en lekplats med denna spektakulära gungbräda med 360 graders rotation!Dina barn kommer att älska att leka med gungbrädan under soliga sommardagar.Denna robusta och väderbeständiga gungbrädan är tillverkad i stark stål och hållbar plast.Den har ergonomiskt utformade säten och halkfria grepp som dina barn kan gunga på, tryggt och bekvämt.Dess 360 graders rotation gör gungbrädan ännu mer spännande och rolig!
949,00 kr
Gungställning i furu
Denna UV-beständiga gungställning i trä kommer att bli barnens favoritplats!Gungställningen är gjord av massiv, grönimpregnerad furu och stadig plast vilket gör den mycket stark, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa i ramen med väderbeständiga metallkrokar. Föräldrar kan därför vara lugna när barnen leker med den här lekställningen som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Den här lekställningen har 2 gungor med justerbara rep och är perfekt när ditt barn och kompisarna leker tillsammans eller när du och ditt barn vill skapa fantastiska minnen.
1 629,00 kr
Gungställning 2 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 2 barn kan leka samtidigt medan de njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en A-ram i stadig metall med 2 gungor. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 319,00 kr
Gungställning 4 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 4 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i metall med 2 singelgungor och en tandemgunga. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 569,00 kr
Gungställning 5 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 5 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en A-ram i stadig metall med en enkel gunga, en dubbelgunga och en tandemgunga. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
2 839,00 kr
Gungställning med ringar och 4 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 5 barn kan leka samtidigt medan de njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i stål med 2 singelgungor, 2 gymnastikringar och en tandemgunga. Tandemgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrade till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
2 619,00 kr
Gungställning med rutschkana och 3 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 3 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i metall med en singelgunga, en dubbelgunga och en rutchkana med en längd på 183 cm. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram, plastsitsar och rutschkana är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor och rutschkanan är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep och det finns en stabil stege för att komma åt rutschkanan.
3 079,00 kr
Kompisgunga fotboll
Denna trädgunga är tillverkad med en stålram täckt i mjukt skum, vilket gör den robust och bekväm. Sätet har en fotbollsdesign och är tillverkad av slitstarkt och vattentåligt oxfordtyg som har en bra bärförmåga. Varje justerbara upphängningslina har en länk för att spänna fast gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
729,00 kr
Kompisgunga med flaggor
Denna gunga är gjord av en stålram täckt av mjukt skumfyllning, vilket gör den robust och bekväm. Det övre skiktet är sammanfogat av slitstarkt och vattentät tyg i 6 färger som har en bra bärförmåga. Den svarta gungsitsen är tillverkad av en PP-matta vilket gör den enkel att rengöra. Dessutom finns åtta flaggor på repet som svingar fram och tillbaka, vilket gör barnen glada när de leker. Varje justerbar upphängningslina har en krok för att koppla ihop gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
959,00 kr
Nätgunga
Trädgungan har en stålram och slitstarkt rep, vilket gör den robust och säkerställer hög bärförmåga. Du kan justera sitsens ryggstöd för att den ska passa perfekt. Du kan även justera höjden hela gungsitsen för att hålla uppe fötterna från marken. Nätgungan ger bra stöd och stabilitet så att du inte behöver hålla i linorna för glatta livet. Därför kan du ligga och slappa bekvämt medan du vilar eller gungar. Varje justerbara upphängningslina sitter ordentligt i gungan, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
989,00 kr
Tallriksgunga blå
Tallriksgungan är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den bidrar till motion. Den kan också uppmuntra ditt barns balanskänsla, koordination och förtroende! Denna trädgunga är tillräckligt robust för att barn ska kunna gunga. Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål. Den är också enkel att installera på en gungställning eller träd.
379,00 kr
Tallriksgunga röd

Tallriksgungan är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den bidrar till motion. Den kan också uppmuntra ditt barns balanskänsla, koordination och förtroende!Denna trädgunga är tillräckligt robust för att barn ska kunna gunga. Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål. Den är också enkel att installera på en gungställning eller träd.
379,00 kr
Barngunga

Denna gunga är väldigt skoj för pojkar och flickor samtidigt som den ger dem motion. Den hjälper även till att träna deras balans, koordination och självförtroende.Gungan är tillverkad av EVA och PE-rep som robust nog att barn kan gunga. Höjden kan även justeras så att den passar ditt barn. Gungan är enkel att hänga upp i en gungställning eller i ett träd.
395,00 kr
Barngunga med säkerhetsbälte

Föreställ dig hur glad din lilla älskling blir i denna säkra barngunga! Eftersom den är utrustad med säkerhetsstång och säkerhetsbälte blir barngungan bekväm och säker för dina små. Dess glada färger fångar ditt barns uppmärksamhet. Sitsen i bomull säkerställer hög komfort. Gungan är lämplig för barn från 6 till 36 månader. Vänligen säkerställ att gungan används under uppsikt av en vuxen.
649,00 kr
Barngunga i furu
Denna småbarnsgunga är tillverkad i massiv furu med stöd fram, på sidan och bak så att ditt barn kan gunga säkert. Babygungan har rep tillverkade i PE, och den har härliga röda och gula pärlor på sidan handtag. Den är utrustad med säkerhetsbälte, och säkerställer komfort och säkerhet för dina små. Ditt barn sitter bekvämt och har garanterat timmar av skoj!
449,00 kr
Barngunga röd
Eftersom den är utrustad med säkerhetsstång och säkerhetsbälte blir barngungan bekväm och säker för dina små. Dess glada färger fångar ditt barns uppmärksamhet. Eftersom den är tillverkad i PP är gungan högst väderbeständig och lämplig för din trädgård.
609,00 kr
Klättererp med plattformar

Detta klätterrep med plattformar bidrar till lek och motion för pojkar och flickor. Det uppmuntrar också ditt barns balans, samordning och självförtroende!Repet är tillverkat av PE, vilket garanterar timmar av skoj god säkerhet. Klätterrepet med krok kan enkelt fästas på en gungställning eller trädgren. De flerfärgade plattformarna har valts ut så att barnen gillar dem bättre.
449,00 kr
Klätterstege med 5 stegpinnar
Repstegen med steg i massiv furu och PE-rep är stadig för barn att klättra upp och ner för. Stegen är väderbeständig och kan därför användas i trädgården eller på bakgården. Dessutom har klätterstegen två rep med upphängningsringar så att den kan fästas i en gungställning eller ett lektorn.
349,00 kr
Repstege för barn
Denna repstege med 4 sidor och 5 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har steg i massiv furu och PE-rep som gör stegen stadig för dina små att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa stegen till en gungställning eller ett lektorn.
819,00 kr
Repstege barn
Denna repstege i trä med 8 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har en ram i massiv furu och PE-rep som gör stegen stadig för dina små att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa stegen till en gungställning eller ett lektorn.
399,00 kr
Repstege
Denna repstege i trä med 5 steg blir en rolig leksak för dina barn!Den har en ram i massivt trä och PE-rep som gör stegen stadig för dina barn att klättra upp och ner på. Stegen är väderbeständig och därmed lämplig för användning i trädgården. Dessutom har stegen två repändar med upphängningsringar för att fästa den i en gungställning eller ett lektorn.
369,00 kr
Trapetsgunga
Trapetsstången och ringarna kombinerar två roliga produkter i en. Barn kan hänga i ringarna eller gunga på stången. Både stång och ringar är robusta och enkla att hålla. Repen är mjuka att röra vid, vattentäta och väderbeständiga. Dessutom har klätterstången halkfria remsor för bättre grepp för att säkerställa barnens säkerhet.
379,00 kr
Lekställning

Med denna supercoola lekställning kan du förvandla din trädgård till en magisk lekplats för dina barn!Den robusta stommen är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den stabil och rötbeständig. Gungorna fästs i ställningen med metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer hög säkerhet, så att föräldrar kan slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandarder. Lekställningen har en massiv trästomme, två gungor och en klätterstege. Med alla dessa funktioner kan leksetet användas för att klättra, krypa och gömma sig. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
5 039,00 kr