gungor online på nätet

Gungor

Gungställning enkel
Enkelgungan fästs till den hållbara A-ramen med tvärbalk med stadiga bultar, krokar och rep.Barngungan har en bekväm, ergonomiskt designad sits med högt ryggstöd.Den är väldigt säker då den har säkerhetssele och framskena. Stålramen och den stabila plastsitsen är extremt hållbar och väderbeständig.
1 429,00 kr
Gungställning
Gungan har en bekväm, ergonomiskt utformad sits med högt ryggstöd.Gungan är utformad för att vara säker och stabil tack vare framskenan och säkerhetsbältet.Stålramen och sitsen i hållbar plast är extremt hållbara och väderbeständiga.Monteringen är enkel eftersom alla monteringstillbehör som behövs medföljer.
999,00 kr
Enkell gungställning
Tack vare dess stadiga stålram och plastsits är gungställningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera.Gungan är säkrad till den stadiga A-ramen med tvärbalk, bultar, krokar och rep.
815,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
819,00 kr
Gunga 200 kg
Eftersom gungan är tillverkad i NBR-skum och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
939,00 kr
Gunga 100 kg
Eftersom gungan är tillverkad i oxfordtyg, PP-matta och PE-rep är gungan hållbar samt väderbeständig och därmed lämplig för utomhusbruk. Dessutom är upphängningsrepen justerbara med krokar för att passa olika åldrar.
729,00 kr
Gunga i massiv furu
Denna trädgunga är tillverkad i massiv furu, vilket gör den robust och stabil. Träskivan är bred och erbjuder tillräckligt med utrymme för dina barn.Dessutom är höjden justerbar enligt dina barns önskemål.Gungan har två trälager på vardera sida om sisten för bättre säkerhet.Varje justerbara upphängningsrep har en länk för att ansluta gungan ordentligt, medan fyra punkter ger lika dragkraft för att hålla balans och säkerställa säkerhet.
379,00 kr
Gunga med flaggor
Denna gunga är gjord av en stålram täckt av mjukt skumfyllning, vilket gör den robust och bekväm.Det övre skiktet är sammanfogat av slitstarkt och vattentät oxfordtyg i 6 färger som har en bra bärförmåga.Den svarta gungsitsen är tillverkad av en PP-matta vilket gör den enkel att rengöra.Dessutom finns åtta flaggor på repet som svingar fram och tillbaka, vilket gör barnen glada när de leker.Varje justerbar upphängningslina har en krok för att koppla ihop gungan ordentligt, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.
729,00 kr
Gungbräda
Förvandla din trädgård till en lekplats med denna spektakulära gungbräda med 360 graders rotation!Dina barn kommer att älska att leka med gungbrädan under soliga sommardagar.Denna robusta och väderbeständiga gungbrädan är tillverkad i stark stål och hållbar plast.Den har ergonomiskt utformade säten och halkfria grepp som dina barn kan gunga på, tryggt och bekvämt.Dess 360 graders rotation gör gungbrädan ännu mer spännande och rolig!
949,00 kr
Gungställning i furu
Denna UV-beständiga gungställning i trä kommer att bli barnens favoritplats!Gungställningen är gjord av massiv, grönimpregnerad furu och stadig plast vilket gör den mycket stark, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa i ramen med väderbeständiga metallkrokar. Föräldrar kan därför vara lugna när barnen leker med den här lekställningen som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Den här lekställningen har 2 gungor med justerbara rep och är perfekt när ditt barn och kompisarna leker tillsammans eller när du och ditt barn vill skapa fantastiska minnen.
1 629,00 kr
Gungställning 2 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 2 barn kan leka samtidigt medan de njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en A-ram i stadig metall med 2 gungor. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 319,00 kr
Gungställning 4 sitsar
Denna gungställning blir dina barns favoritaktivitet i trädgården! Upp till 4 barn kan leka samtidigt medan du njuter av friska luften på en solig dag. Gungställningen består av en stadig A-ram i metall med 2 singelgungor och en tandemgunga. Dubbelgungan är lämplig för två barn samtidigt. Tack vare dess stadiga stålram och plastsitsar är uppsättningen extremt hållbar och väderbeständig, medan den också är enkel att montera. Alla gungor är säkrad till en stadig A-ram med tvärbalk och robusta fästen, bultar, krokar och rep.
1 569,00 kr