Gåvagnar

Gåvagnar

Aktivitetsvagn Gardener
Medan du spelar upptäcker din lilla Baby Gardener naturens underbara värld och uppmuntras att gå. Denna gånghjälp är idealisk för att låta ditt barn ta sina första steg i full säkerhet. Om ditt barn vill ta en paus mellan stegen erbjuder aktivitetstavlan mycket roligt. Du kan vattna de interaktiva blommorna. Hör vattnet flöda och lyssna på den glada musiken! Lek med den elektroniska formsorteraren med former och roliga ljud. Ha kul med björnen, nyckelpigan eller den böljande, skramlande solen.
675,00 kr
Gåvagn Truck
Arbetslastbilen är designad och utrustad för den tuffa byggnadsarbetaren. Arbetsbilen är komplett med olika verktyg, hammare, skruvmejslar, skruvar och delar som alla kan finnas under truckens säte. 
1 056,00 kr
Gåvagn Brandbil
Denna gåvagn brandbil är utrustad med megafon, horn, brandpost och walkie talkie. Tygdelarna är lätta att plocka bort för att rengöra . Extremt tålig och kort sagt: en fröjd för ögat!
1 469,00 kr
Gåvagn Lok
Detta lok är utrustad med sorteringsblock i olika former. Blocken är lätta att förvara under sitsen.
1 075,00 kr
Gåbil Brandfordon
Brandfordonet är utrustad med gula strålkastare, fönster och en lindad slang på sidan. Det finns även hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
985,00 kr
Gåvagn Krokodil
Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på krokodilen och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram krokodilen.
1 025,00 kr
Gåvagn Flygplan

Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på planet och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram flygplanet.Det finns hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
1 135,00 kr
Gåvagn Mus
Med det här roliga I'm Toy vagn kommer du att ha många timmars skoj! Vill du inte gå? Sätt dig på musen och sparka dig fram. För mycket grejer på dig? Inga problem! Lyft upp locket på sätet och förvara dina saker i det. Ta tag i ryggstödet och skjut det framåt
995,00 kr
Jamara Aktivitetsvagn
Att lära sig gå blir en fest med denna gåstol! Längst fram hittar ditt barn alla typer av roliga och lärorika spel för att träna sin motorik.
825,00 kr
Walker
Med en hopfällbar balanscykel lär sig ett barn att hålla balans och balans. På så sätt blir steget till en cykel mindre.
865,00 kr
Aktivitetsvagn The Wildies
En mycket omfattande aktivitetsvagn. Eftersom vagnen fortfarande är framför bakhjulet är denna vagn extra säker. Ditt barn kan leka med den. Det finns många aktivitetsspel i den.
695,00 kr
Gåbil Mickey Roadster
Denna multifunktionella gåbil kommer att underhålla ditt barn i timmar i sträck. Barn utvecklar sin skicklighet och motorik på ett lekfullt sätt. Den perfekta leksaken för småbarn som vill röra sig självständigt. De fyra hjulen ger exceptionell stabilitet, säkerhet och körkomfort både inomhus och utomhus. Ljudpanelen i styret drivs av två medföljande AA-batterier. Denna Mickey Mouse Roadster Racers gåbil tränar ditt barns motorik och benmuskler och är redo för det stora äventyret!
935,00 kr