gåvagnar online på nätet

Gåvagnar

Aktivitetsvagn Gardener
Medan du spelar upptäcker din lilla Baby Gardener naturens underbara värld och uppmuntras att gå. Denna gånghjälp är idealisk för att låta ditt barn ta sina första steg i full säkerhet. Om ditt barn vill ta en paus mellan stegen erbjuder aktivitetstavlan mycket roligt. Du kan vattna de interaktiva blommorna. Hör vattnet flöda och lyssna på den glada musiken! Lek med den elektroniska formsorteraren med former och roliga ljud. Ha kul med björnen, nyckelpigan eller den böljande, skramlande solen.
675,00 kr
Gåvagn Truck
Arbetslastbilen är designad och utrustad för den tuffa byggnadsarbetaren. Arbetsbilen är komplett med olika verktyg, hammare, skruvmejslar, skruvar och delar som alla kan finnas under truckens säte. 
1 056,00 kr
Gåvagn Brandbil
Denna gåvagn brandbil är utrustad med megafon, horn, brandpost och walkie talkie. Tygdelarna är lätta att plocka bort för att rengöra . Extremt tålig och kort sagt: en fröjd för ögat!
1 469,00 kr
Gåvagn Lok
Detta lok är utrustad med sorteringsblock i olika former. Blocken är lätta att förvara under sitsen.
1 075,00 kr
Gåbil Brandfordon
Brandfordonet är utrustad med gula strålkastare, fönster och en lindad slang på sidan. Det finns även hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
985,00 kr
Gåvagn Krokodil
Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på krokodilen och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram krokodilen.
1 025,00 kr
Gåvagn Flygplan

Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på planet och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram flygplanet.Det finns hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
1 135,00 kr
Gåvagn Mus
Med det här roliga I'm Toy vagn kommer du att ha många timmars skoj! Vill du inte gå? Sätt dig på musen och sparka dig fram. För mycket grejer på dig? Inga problem! Lyft upp locket på sätet och förvara dina saker i det. Ta tag i ryggstödet och skjut det framåt
995,00 kr
Jamara Aktivitetsvagn
Att lära sig gå blir en fest med denna gåstol! Längst fram hittar ditt barn alla typer av roliga och lärorika spel för att träna sin motorik.
825,00 kr
Walker
Med en hopfällbar balanscykel lär sig ett barn att hålla balans och balans. På så sätt blir steget till en cykel mindre.
865,00 kr
Aktivitetsvagn The Wildies
En mycket omfattande aktivitetsvagn. Eftersom vagnen fortfarande är framför bakhjulet är denna vagn extra säker. Ditt barn kan leka med den. Det finns många aktivitetsspel i den.
695,00 kr
Gåbil Mickey Roadster
Denna multifunktionella gåbil kommer att underhålla ditt barn i timmar i sträck. Barn utvecklar sin skicklighet och motorik på ett lekfullt sätt. Den perfekta leksaken för småbarn som vill röra sig självständigt. De fyra hjulen ger exceptionell stabilitet, säkerhet och körkomfort både inomhus och utomhus. Ljudpanelen i styret drivs av två medföljande AA-batterier. Denna Mickey Mouse Roadster Racers gåbil tränar ditt barns motorik och benmuskler och är redo för det stora äventyret!
935,00 kr
Gåvagn Monster
En tuff vagn för din lilla. Vagnen är utrustad med fyra hjul vilket gör den mer manövrerbar. Under sitsen finns ett förvaringsutrymme för att förvara tillhörigheter.
853,00 kr
Gåvagn Racer
En tuff vagn för din lilla. Vagnen är utrustad med hjul som du kan spänna för att vagnen ska gå långsammare. På grund av gummina runt hjulen repar inte bilen golvet och låter inte så mycket. Det finns ett förvaringsutrymme under sitsen för att förvara tillhörigheter.
1 245,00 kr
Aktivitetsvagn trolley
Låt ditt barn få en skön promenad med denna vagn från New Classic Toys! Vagnen är full av alla möjliga aktiviteter. På ett lekfullt sätt lär barnet sig att räkna, färglägga, former och djur!
1 165,00 kr
Lära-gå-vagn trä
Denna gåvagn erbjuder det perfekta stödet för barn som precis ska lära sig gå. Eftersom vagnen har ett flak kan den användas för att transportera dockor, byggklossar eller andra leksaker. Vagnen har en bromseffekt som kan anpassas efter barnets hastighet och skicklighet, vilket gör att barnet kan ta sina första steg på ett säkert sätt. Det stödjer små upptäcktsresande att ta sig upp, hålla i och ta sina första steg. Vagnen är lutningstålig på grund av de förlängda sidorna. Att leka med vagnen stimulerar småbarns motorik, rörelselust och självförtroende. Eftersom vagnen är lämplig för inomhus- och utomhusbruk är den idealisk för alla situationer!
895,00 kr
Gåtraktor 1170 CVX
Denna traktor ger barn mycket nöje. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.
835,00 kr
Gåtraktor agrokid

Denna traktor ger barn mycket nöje. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.

895,00 kr
Gådumper Cat
Denna gådumper ger mycket nöje. Gådumper har ratt med ljud och tipp fram.
995,00 kr
Gådumper JBC
Denna JCB gådumper ger dig massor av skoj. Gådumper har en ratt med ljud och en tippbox fram.
895,00 kr
Gåtraktor John Deere
Denna John Deere gåtraktor ger mycket nöje. Motorhuven går att öppna och den gåtraktorn har en ratt med ljud. Vidare har gåtraktorn ett urtag bak.
945,00 kr
Gåtraktor MF 5470
Denna Massey Ferguson traktor ger dig massor av skoj. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.
835,00 kr
Gåtraktor Steyr 4115
Denna Rolly Toys traktor ger dig massor av skoj. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.
895,00 kr
Gåtraktor Valtra
Denna Valtra gåtraktor gör mycket nöje. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.
895,00 kr
Gåtraktor Carabella
Denna traktorn ger dig mycket nöje. Motorhuven går att öppna och traktorn har en ratt med ljud.
895,00 kr
Gåtraktor Volvo
Denna gåntraktor ger mycket nöje. Traktorn har en ratt med ljud, en motorhuv som kan öppnas med ett förvaringsfack och en avtagbar släpvagn.
1 025,00 kr
Lära-gå-vagn krokadil
Att lära sig gå blir ännu roligare med denna gåvagn från Small Foot. Gåvagnen har en exotisk krokodillook och är multifunktionell. Den söta alligatorn har 24 olika gröna träbyggstenar i bagaget, vars mönster påminner om krokodilfjäll. På så sätt kan barn inte bara lära sig att gå, utan också träna sina motoriska färdigheter genom att stapla klossar. En höjdpunkt: krokodilens ben rör sig glatt när man springer!
865,00 kr
Lära-gå-vagn
Att lära sig gå blir ännu roligare med denna gåvagn från Small Foot. Gåvagnen har formen av en bil, vackra pastellfärger och är multifunktionell. I löparen finns 34 byggklossar av trä så att barn inte bara kan lära sig gå, utan också träna sin motorik genom att stapla klossar. Gummihjul skyddar marken och säkerställer tyst körglädje.
775,00 kr
Gåvagn 28-del
Låt ditt barn ta de första stegen med denna gåvagn från Small Foot. När barn lär sig att gå vill de gärna ha lite stöd. Den glada designen och det generösa förvaringsutrymmet med klossar hjälper nybörjarna i deras första steg. Byggklossarna i trä ger timmar av nöje efter den korta promenaden. Ingenting står i vägen för de första stegen längre!
625,00 kr
Small Foot aktivitetsvagn
Barn kan träna sin motorik med denna aktivitetsvagn med hjälp av kugghjulen och den glidande labyrinten eller lära sig att räkna med kulramen. Aktivitetsvagnen har även en förvaringskorg där de tre medföljande blocken kan förvaras. Dessa block kan användas som infogningselement. Roligt och lärorikt!
995,00 kr
Aktivitets gåvagn
Denna gåvagn från Tender Toys är idealisk för de första stegen och barnet kan även spela olika spel. Setet består av en gåvagn och tio olika spel och pussel. På baksidan finns en behållare som barn kan transportera sina leksaker i. Detta stimulerar också motoriken. Perfekt för ditt barn!
1 395,00 kr
Gåvagn 30-del
Denna gåvagn är idealisk för din lilla vandrare. Den är perfekt för de första stegen och de kan enkelt transportera klossar eller andra leksaker i den. Setet består av en gåvagn och 29 block som passar exakt i vagnen. På så sätt stimuleras också motoriken. Perfekt för ditt barn!
1 135,00 kr
Gå vagn i trä
En glad gåvagn från Tooky Toy. Med den här vagnen lär sig ditt barn sina första steg. Med olika aktivitetsblock.
695,00 kr
Lära-gå-vagn trä 33-del
En glad gåvagn från Tooky Toy. Med den här vagnen kommer din lilla att lära sig att ta sina första steg. Med block med olika figurer på.
755,00 kr
Gåvagn aktivitet
En komplett gåvagn för att främja ditt barns gång. Framtill och på sidorna av gåvagnen kan du hitta olika spel som en xylofon, en kulram, kugghjul och övrigt.
935,00 kr
Lära gå vagn trä
Med denna robusta vagn kan barnet ta sina första steg på ett mycket välbekant sätt. Dessutom kan det ta med alla sina block eller andra leksaker i vagnen. Handtaget är justerbart, så ditt barn kommer att njuta av den länge.
1 085,00 kr
Lära gåvagn i trä
Gåvagnen är den perfekta stödet för barn som ska lära sig att gå, men som också kan bära leksaker.
1 095,00 kr
Gåvagn hund
Ta de första stegen med denna glada hundvagn. I vagnen kan barnet enkelt ta med sig alla sina leksaker! Den har mjukt rullande hjul med gummidäck
895,00 kr
Aktivitetsvagn i trä
Barn lär sig att gå och leka med denna interaktiva vagn. Vagnen är utrustad med olika aktiviteter.
995,00 kr