modelljärnvägar modelltåg online på nätet

Modelljärnvägar

Märklin startset 28-del
Detta startpaket är den perfekta introduktionen till Märklin H0s digitala värld. Med den inbyggda mfx-dekodern kommer loket automatiskt att registreras på Mobile Station. Lokchassit är av metall och olika ljus- och ljudfunktioner är inbyggda i tågkomponenterna. Detta paket innehåller förutom ångloket tre godsvagnar.
4 765,00 kr
Märklin startset 8-del
Lär känna världen av modelltåg och teknik på ett lekfullt sätt. Setet består av ett tanklokomotiv och två lastbilar. Tankloket startar tåget och kan styras med Märklin Power Control Stick, med vilken man kan bestämma den exakta hastigheten
2 065,00 kr
Märklin startset De Wilde
Detta startset är din perfekta introduktion till modelltåg. De Wilde 13 har stulit Molly. Jim, Lucas och Emma gav sig genast iväg för att hitta det lilla loket. Deras farliga resa tar dem via Mandala, den stora magnetiska klippan Gurumush och spegelöknen till fästningen Stormoog, som ligger i det legendariska "Land That Must Not Be". De tre godsvagnarna har motiv från filmen. Relexkopplingen säkerställer snabb och enkel koppling
895,00 kr
Märklin set 33-del
Med detta coola containertågsset kommer du att ha många timmars skoj! Sätt ihop ditt eget spår och låt tåget köra på det. Du kan styra den med den medföljande fjärrkontrollen. Du kan bara köra tåget men även koppla de tre vagnarna till det. Alla containrar i vagnarna kan öppnas för att lasta saker i dem. Tåget kan göra ljud och ge ljus,
2 995,00 kr
Märklin flygplats
Flygplatsbyggnaden erbjuder många olika lekmöjligheter och har en ljus- och ljudfunktion som kan lekas med. För anslutning till din järnväg finns flera möjligheter.
745,00 kr
Märklin automatiska plankorsning
Denna järnvägsövergång med ett spår och två halvbommar är förmonterad. Du kan koppla den direkt till C-skenor. De två barriärerna drivs av elektromagneter. Varningslamporna tänds när bommarna är stängda.
1 385,00 kr
Märklin startset 27-del
Detta tågset för biltransporter är det perfekta startpaketet för tågentusiaster. Loket är digitalt styrt, har ljusfunktion och digital dekoder. Dessutom har loket en driven axel med halkfria hjul för optimalt grepp. Den har även en trepunktsstrålkastare som växlar med färdriktningen. Tack vare kopplingskroken kan du enkelt koppla ihop flera vagnar. Tvåaxlad biltransportvagn med dubbeldäcks påbyggnad för transport av två bilar. Den övre plattformen är tippbar för lastning av bilar. Två Porscher 911 GT3 RS och två Porscher 934 ingår som last. Inkluderar lastramp för att lasta bilar mellan vägen och biltransportbilen på spåren.
2 995,00 kr
Märklin vagnset
Action på modelljärnvägen! Denna kranvagn innehåller ett stort antal realistiska ljud från sirener till larm. Kranen kan vändas, kranen kan röra sig upp och ner och kabeln kan rullas upp och ner. Kranvagnen är utrustad med relax-koppling för enkel till- och frånkoppling från andra vagnar.
1 385,00 kr
Märklin kranvagn
Med denna kransvagn transporterar du den till en annan plats.
775,00 kr
Märklin diesellok
Detta diesellok,som användes inom tung industri, utstrålar kraft enbart från sin kantiga kropp. Diesellokomotivet har en modern Märklin digital mfx-avkodare, strålkastarna växlar med färdriktningen och det har även ett växelljus på taket som kan styras. Tåget har även en speciell motor som kan styras digitalt.
1 385,00 kr
Märklin disco vagn
Denna coola diskovagn med ljus kommer från Bouwsteentreinens temavärld. Den uppladdningsbara USB-strömenheten ger den nödvändiga strömmen och har sex ljusfunktioner: permanent belysning, blinkning, dimning (upp och ner), hjärtslagsläge, standby-belysning och ett läge där belysningen reagerar på ljud, till exempel på din favoritmusik . Dessutom finns en ljudbyggsten med Play & Record, så att du kan spela in ditt eget ljud i upp till 60 sekunder och få det spelat upp i en loop. Häftigt! Speciellt i mörkret är den här vagnen en sann attraktion och lägger till en extra dimension till din bana Setet innehåller 84 byggstenar och kan kombineras med dina egna byggstenar, så låt fantasin flöda.
935,00 kr
Märklin förlängning set 24-del
Denna förlängningssats är speciellt för en H0-järnväg. Setet innehåller sexton olika typer av raka skenor, en böjd skena, tre olika typer av växlar och fyra rälsbitar med buffertblock.
2 445,00 kr