leksaker online på nätet

Leksaker

Underkategorier

Mekaniska hästar

PonyCycle rida på enhörning eller häst – kombinationen av skoter, plysch, gunghäst allt i ett, gör den till den mest unika och populära icke-elektriska leksaken. Ponnycykelturen på leksaksridning som en riktig ponny och är barndriven. Barn älskar det, de njuter av galopprörelsen.Det är träning inblandat i det. De måste röra på benen för att PonyCycle ska gå, och ju snabbare de rör på benen, desto snabbare går enhörningen/ponnyn.” De små händerna kan vrida trästången åt rätt håll.När du rider en PonyCycle-ponny måste du varva spända och lösa muskler. När kroppen rätar ut sig på grund av trycket av att trampa sträcker sig musklerna. Det andra steget är att böja kroppen för att slappna av i rygg- och magmusklerna. Genom att växla och upprepande kan musklerna stärkas och lederna.PonyCycle-leksaker är roliga och kreativa, vilket den blir en uppskattad present!

Bilbana 7,3 m
Ett supercoolt racerbaneset från Carrera! De två supersportbilarna: BMW M4 och Mercedes AMG C 63 är redo för en dynamisk duell! Banan består av höghastighetssträckor och branta kurvor, vilket ger denna uppsättning tillräckligt med utrymme för ''hals mot hals'' dueller.
3 985,00 kr
Märklin startset 28-del
Detta startpaket är den perfekta introduktionen till Märklin H0s digitala värld. Med den inbyggda mfx-dekodern kommer loket automatiskt att registreras på Mobile Station. Lokchassit är av metall och olika ljus- och ljudfunktioner är inbyggda i tågkomponenterna. Detta paket innehåller förutom ångloket tre godsvagnar.
4 765,00 kr
Balanscykel Dino
Dags för ett äventyr! Med denna coola Dino balanscykel lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Cykeln är pedallös, så ditt barn kan främst koncentrera sig på att hålla balansen och färdriktningen. Höjden på styret och sadeln är lätt att justera. Denna balanscykel med halkfria handtag och klocka uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna och är lämplig för barn från 3 till 6 år. Det attraktiva utseendet på denna balanscykel drar till sig uppmärksamhet och intresse hos alla barn!
1 055,00 kr
Leksakskök elegant
Detta galna kök är inget mindre än ett vuxet kök. Detta lekkök är utrustat med ugn och kylskåp med riktiga arbetsbelysning. Dessutom är köket så roligt och snyggt designat så att barnen kommer att ha timmar av kul och laga de godaste rätterna. Ett tillbehörspaket med 78 delar ingår.
6 675,00 kr
Aktivitetsvagn Gardener
Medan du spelar upptäcker din lilla Baby Gardener naturens underbara värld och uppmuntras att gå. Denna gånghjälp är idealisk för att låta ditt barn ta sina första steg i full säkerhet. Om ditt barn vill ta en paus mellan stegen erbjuder aktivitetstavlan mycket roligt. Du kan vattna de interaktiva blommorna. Hör vattnet flöda och lyssna på den glada musiken! Lek med den elektroniska formsorteraren med former och roliga ljud. Ha kul med björnen, nyckelpigan eller den böljande, skramlande solen.
675,00 kr
Gunghäst mörkbrun med ljud
Hopp hop hop häst i galopp! Upplev mycket glädje med denna Johntoy hobbyhäst. När man klämmer på öronen gör han ett riktigt ljud och rör på svansen. Hästen är gjord av trä med en plyschrock, vilket gör att den känns väldigt mjuk.
1 195,00 kr
Lektunnel
Denna lektunnel är tillverkad av polyester och är hållbar såväl som lätt att rengöra.Ståltråden bidrar till dess stadighet. Den har 4 tunnlar med gott om plats att leka i. Lektunneln kan dessutom enkelt förvaras i den medföljande väska när den inte används.
509,00 kr
Dockvagn

Denna dockvagn är perfekt så att dina barn kan ta med sig sina dockor i.Denna vagn är gjord av MDF och furuträ och hjulen är utrustade med gummiremsor som dämpar ljudet.En mjuk tygmadrass ingår dessutom.
479,00 kr
Dockskåp 3 våningar
Detta dockskåp i trä med 3 våningar kommer att bli ett drömhem för dina barns dockor!Det är det perfekta huset för alla slags lekäventyr.Huset, med flera lekytor,har 3 våningar med en inbyggd trappa ett vardagsrum och badrum, ett kök och matrum och ett sovrum på vinden.Dina barn kommer att älska att arrangera och omarrangera de medföljande möblerna efter sin stil och berättelserna de vill berätta!Med detta dockskåp kan dina barn skapa en magisk värld som deras dockor kan leva i.
1 369,00 kr
Elbil Audi TT RS med fjärrstyrning
Med fram och backväxel som styrs med en pedal är den både flexibel och säker.Den inbyggda musikenheten i ratten ökar bara körglädjen.Föräldrar kan ändra riktning och hastighet med en fjärrkontroll.Den här bilens är låg så det är lätt för barnen att gå av och på själva.Den är lika robust som det ser ut och lika kul att köra också.
2 215,00 kr
Sparkbil med handtag
Denna bil är en helt fantastisk present till småbarn då den kombinerar skojiga färger med en söt och inbjudande form som alla barn uppskattar.Då den är tillverkad av högkvalitativa material är den både stabil och säker.Bilen är utrustad med en händig liten förvaring under sätet och en tuta på styret.Förvaringsutrymmet är perfekt för all packning ett litet barn behöver när de åker mellan olika rum i hemmet, som gosedjur och mindre leksaker.Med handtaget på baksidan kan föräldrar enkelt knuffa runt den lilla bilen.
865,00 kr
Trampbil Mercedes Benz
Denna Mercedes Benz leksaksbil är både realistisk och säker att leka med.Den spelar sex olika sånger som aktiveras genom knappar på ratten.Bilen har ett förvaringsutrymme under sätet som är en perfekt plats för förvaring av små leksaker.Tack vare den hållbara plastkonstruktionen så är den lätthanterliga bilen kapabel att bära upp till 23 kg och är lämplig för barn 2 år+.Den stabila grunden med fyra hjul låter barn hoppa in och ut ur bilen på ett enkelt och säkert sätt. ”Mercedes-Benz” och utformningen av bilen är föremål för immateriella rättigheter för Daimler AG.
769,00 kr
Nallebjörn brun
Denna mycket stora och mjuka nalle kommer att bli din bästa myskompis.Med dess naturtrogna stil och färg kommer nallen att bli en perfekt present till nära och kära.Den blir en utmärkt födelsedagspresent,julklapp,alla-hjärtans-dag-gåva eller andra tillfällen.Nallebjörnen har en söt fluga runt halsen och ett gulligt ansikte med en mjuk uppnäsa.Nallen är gjord av mjuk plysch som är mycket skön och den är inbjudande för såväl unga som gamla att krama.Varning: När du tar ut leksaken ur vakuumpackningen,vänligen börja inte leka med den på en gång utan vänta till dess den har återfått sin ursprungliga form.
519,00 kr
Bilbana 3,6 m
Denna racerbana från Carrera lovar förare obegränsad action! Den röda lastbilen och den blå bilen kan justeras till alla preferenser för att ställa in snabbast möjliga tid. Men först måste banan sättas ihop. Bygg banan med smala partier, skarpa hörn och långa raksträckor och tävla med varandra.
895,00 kr
Märklin startset 8-del
Lär känna världen av modelltåg och teknik på ett lekfullt sätt. Setet består av ett tanklokomotiv och två lastbilar. Tankloket startar tåget och kan styras med Märklin Power Control Stick, med vilken man kan bestämma den exakta hastigheten
2 065,00 kr
Balanscykel Flip armégrön
På den robusta AMIGO Flip lär sig barn hur man rör sig på ett lekfullt sätt och utvecklar sitt sinne för balans. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel för en bekväm åktur. Cykeln är även utrustad med lätta och rejäla EVA-däck. Dessutom görs ramen så lätt som möjligt. Allt för att göra balanscykeln så smidig som möjligt att styra och åka.
869,00 kr
Dockvagn rosa
Denna vackra dockvagn har extra stora hjul, så att du kan åka i vilken terräng som helst. Den har även ett justerbart handtag och kan fällas ihop, så att du enkelt kan ta den med dig vart du än går
825,00 kr
Stort dockskåp
Detta trähus är det perfekta boendet för dina dockor, gosedjur och leksaksfordon. Dockhuset har gångjärn på höger sida och kan öppnas och stängas med magnetlåset.
1 245,00 kr
Leksakskök med grill
Detta Step2 öppna kök med grill är ett realistiskt lekkök med alla funktioner som ett riktigt kök har att erbjuda. Barn kan använda leksaksgrillen för att grilla korv och hamburgare när de leker fantasifullt. Perfekt att använda i ett spelrum.
4 815,00 kr
Gåvagn Truck
Arbetslastbilen är designad och utrustad för den tuffa byggnadsarbetaren. Arbetsbilen är komplett med olika verktyg, hammare, skruvmejslar, skruvar och delar som alla kan finnas under truckens säte. 
1 056,00 kr
Gunghäst ljusbun med ljud

Hopp hop hop häst i galopp! Upplev mycket glädje med denna Johntoy hobbyhäst. När man klämmer på öronen gör han ett riktigt ljud och rör på svansen. Hästen är gjord av trä med en plyschrock, vilket gör att den känns väldigt mjuk.
1 195,00 kr
Lektält med 100 bollar
Leksakstältet är tillverkat av polyester, vilket gör det robust och tåligt. Det består av ett kubtält, ett tipitält och en tunnel, så att barnen kan njuta av sin lekstund i timmar.De kan krypa och leka inuti tältet och utveckla arm- och benmuskler.De medföljande bollarna är lämpliga för dem att spela med sina vänner.
689,00 kr
Elbil Mercedes Benz ML350 med fjärrkontroll
Denna elbil kombinerar sportig stil med småbarnsvänliga och barnsäkra funktioner och den kommer onekligen få ditt barn att känna sig riktigt tuff.Med fram och backväxel som styrs med en pedal är den både flexibel och säker.Föräldrar kan ändra riktning och hastighet med en fjärrkontroll.Den här bilens är låg så det är lätt för barnen att gå av och på själva.Den är lika robust som det ser ut och lika kul att köra också.
2 145,00 kr
Sparkbil Mercedes Benz G63
Denna supercoola Mercedes-Benz med ikonisk design är en underbar leksak som ger dina barn den ultimata upplevelsen.Den är officiellt licensierad av Mercedes-Benz.Bilen har ratt,en lågt liggande sits och ett ergonomiskt utformat ryggstöd som gör det enkelt att gå av och på.Ryggstödet kan fungera som en skjutstång för föräldrar.Det stora förvaringsutrymmet under sätet rymmer mycket leksaker och andra nödvändigheter som dina barn vill ta med på sina äventyr.Tack vare sin slitstarka plastkonstruktion kan den här bilen tåla upp till 25 kg och är lämplig för barn mellan 12-36 månader.Denna leksaksbil förbättrar också dina barns rumsliga medvetenhet, skicklighet och finmotorik.
859,00 kr
Trampbil Bentley
Denna Bentley tramp-leksaksbil är både realistisk och säker att leka med.Den spelar sex olika sånger som aktiveras genom knappar på ratten.Bilen har ett förvaringsutrymme under sätet som är en perfekt plats för förvaring av små leksaker.Tack vare den hållbara plastkonstruktionen så är den lätthanterliga bilen kapabel att bära upp till 23 kg och är lämplig för barn mellan 2 år+.Den stabila grunden med fyra hjul låter barn hoppa in och ut ur bilen på ett enkelt och säkert sätt.
745,00 kr
Nallebjörn vit

Denna mycket stora och mjuka nalle kommer att bli din bästa myskompis.Med dess naturtrogna stil och färg kommer nallen att bli en perfekt present till nära och kära.Den blir en utmärkt födelsedagspresent,julklapp,alla-hjärtans-dag-gåva eller andra tillfällen.Nallebjörnen har en söt fluga runt halsen och ett gulligt ansikte med en mjuk uppnäsa.Nallen är gjord av mjuk plysch som är mycket skön och den är inbjudande för såväl unga som gamla att krama.Varning: När du tar ut leksaken ur vakuumpackningen,vänligen börja inte leka med den på en gång utan vänta till dess den har återfått sin ursprungliga form.
519,00 kr
Bilbana 4,9 m
Med denna racerbanan kan du bygga din egen väg till seger! Den blå racerbilen och den röda lastbilen väntar på dig och startsignalen och är redo att tävla med sina gummidäck över nätet! Allt du behöver göra är att montera ihop fordonen. Banan är 4,9 meter lång och har utmanande kurvor. Bygg och tävla!
995,00 kr
Märklin startset De Wilde
Detta startset är din perfekta introduktion till modelltåg. De Wilde 13 har stulit Molly. Jim, Lucas och Emma gav sig genast iväg för att hitta det lilla loket. Deras farliga resa tar dem via Mandala, den stora magnetiska klippan Gurumush och spegelöknen till fästningen Stormoog, som ligger i det legendariska "Land That Must Not Be". De tre godsvagnarna har motiv från filmen. Relexkopplingen säkerställer snabb och enkel koppling
895,00 kr
Balanscykel Flip lila
På den robusta AMIGO Flip lär sig barn hur man rör sig på ett lekfullt sätt och utvecklar sitt sinne för balans. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel för en bekväm åktur. Cykeln är även utrustad med lätta och rejäla EVA-däck. Dessutom görs ramen så lätt som möjligt. Allt för att göra balanscykeln så smidig som möjligt att styra och åka.
725,00 kr
Dockvagn retro

Denna vintage dockvagn transporterar varje docka varmt och säkert genom husets alla hörn. Dockvagnen har en flätad säng som är helt vävd för hand. De fyra rejäla hjulen gör dockvagnen underbart smidig och med den vikbara suffletten är dockan väl skyddad mot vind och väder.
2 245,00 kr
Dockhus med tillbehör
Upplev, tillsammans med prinsessorna från Disney, de vackraste och mest spännande äventyren i detta vackra slott. Med tre våningar och sex rum finns det mer än tillräckligt med plats för alla dina prinsessdockor. När musiken spelas kan du se ett spektakulärt fyrverkeri från det övre fönstret. Slottet kommer med 29 tillbehör, så du kommer aldrig att sakna något för berättelserna du kommer att hitta på. Ett fantastiskt hem för prinsessorna där du kommer att ha roligt i timmar.
2 265,00 kr
Leksakskök 103-del
I detta lekkök kommer de godaste rätterna att lagas. Driv en restaurang med detta kök? Inga problem, telefon ingår så att alla beställningar kan tas. Eftersom det är ett kvadratiskt kök är det nödvändiga utrymmet begränsat samtidigt som många barn kan leka tillsammans med lekköket.
4 875,00 kr
Gåvagn Brandbil
Denna gåvagn brandbil är utrustad med megafon, horn, brandpost och walkie talkie. Tygdelarna är lätta att plocka bort för att rengöra . Extremt tålig och kort sagt: en fröjd för ögat!
1 469,00 kr
Gunghäst i trä
Förverkliga dina vildaste fantasier med denna söta gunghäst. Hästen är gjord av trä och är därför mycket tålig. Hästen främjar balans, motorik och fingerfärdighet.
1 345,00 kr
Lektält med 300 bollar
Det här lektältet är tillverkat i polyester och är hållbart såväl som enkelt att rengöra.Ståltråden bidrar till dess stadighet.De 300 medföljande bollarna blir skojiga för dina barn att leka med.Lekhuset kan dessutom enkelt förvaras i den medföljande väskan när det inte används.Den genomskinliga ytan låter dig även hålla uppsikt över leken.
809,00 kr
Elbil Mercedes Benz SLS AMG med fjärrkontroll
Denna elbil kombinerar en lyxig och klassisk stil med småbarnsvänliga och barnsäkra funktioner, den kommer onekligen få ditt barn att känna sig riktigt tuff.Bilen har två växlar, en för fram och en för bakåtkörning som kontrolleras med en fotpedal.Den är lika robust och stabil som den ser ut att vara och är extremt rolig att köra.Bilen hjälper dina barn att utveckla olika sinnen såsom fingerfärdighet,rumsuppfattning och finmotorik m.m.detta görs dessutom samtidigt som de har riktigt roligt.För extra säkerhet kommer denna lilla bil med en fjärrkontroll som är ämnad för bruk av föräldrarna, på detta sätt kan du hålla koll på hastighet och styrning.
2 205,00 kr
Sparklastbil Mercedes Benz
Denna supercoola Mercedes-Benz lastbil med ikonisk design är en underbar leksak som ger dina barn den ultimata upplevelsen.Den är officiellt licensierad av Mercedes-Benz.Sparklastbilen har ratt,en lågt liggande sits och ett ergonomiskt utformat ryggstöd som gör det enkelt att gå av och på.Ryggstödet kan fungera som en skjutstång för föräldrar.Det stora förvaringsutrymmet under sätet rymmer mycket leksaker och andra nödvändigheter som dina barn vill ta med på sina äventyr.Tack vare sin slitstarka plastkonstruktion kan den här bilen tåla upp till 25 kg och är lämplig för barn mellan 12-36 månader.Denna leksaksbil förbättrar också dina barns rumsliga medvetenhet, skicklighet och finmotorik.
829,00 kr
Trampbil

Trampbilen har en fullt innesluten kedja för att säkerställa barnens säkerhet. Den är lämplig för barn i åldrarna 3-5.Det finns en oscillerande axel för jämn och stabil rörelse i alla terränger.Det optimerade omkopplingsbara frihjulet möjliggör fram- och bakåtkörning.
1 119,00 kr
Mjukisdjur Stegosaurus

Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna gosedjursdinosaurie!Denna mjuka gosedjursdinosaurie med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol.Vår stegosaurus kommer att bli barnens bästa vän!
935,00 kr
Bilbana 5,3 m
Ferrari F12 Berlinetta tar sig an polisen på denna supersnabba racerbana! Kan du använda polisbilen för att fånga Ferrari? Bygg banan enligt instruktionerna och tävla genom banan med de två medföljande bilarna. Den 5,3 meter långa banan har långa raksträckor, en korsning, kurvor och en looping!
1 135,00 kr
Märklin set 33-del
Med detta coola containertågsset kommer du att ha många timmars skoj! Sätt ihop ditt eget spår och låt tåget köra på det. Du kan styra den med den medföljande fjärrkontrollen. Du kan bara köra tåget men även koppla de tre vagnarna till det. Alla containrar i vagnarna kan öppnas för att lasta saker i dem. Tåget kan göra ljud och ge ljus,
2 995,00 kr
Balanscykel Flip grön
På den robusta AMIGO Flip lär sig barn hur man rör sig på ett lekfullt sätt och utvecklar sitt sinne för balans. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel för en bekväm åktur. Cykeln är även utrustad med lätta och rejäla EVA-däck. Dessutom görs ramen så lätt som möjligt. Allt för att göra balanscykeln så smidig som möjligt att styra och åka.
725,00 kr
Dockvagn med dyna
Mycket snyggt designad och behandlad med olja för ett naturligt utseende och skydd. Skatter som du stöter på på vägen kan sparas och dockan kan titta med dig på allt som passerar på vägen. Mycket lämplig som present till födelsedag.
625,00 kr
Dockhus med möbler
Med Roba dockhus av massivt trä med omfattande dockmöbler och dockor kan små dockmammor och -pappor låta sin fantasi och kreativitet flöda. Den söta lekstugan med tre våningar lämpar sig särskilt väl för kreativa rollspel och främjar kommunikationen. Livet är perfekt återskapat i ett dockskåp. Med dockhuset och de små dockorna får barnet alltså möjlighet att bearbeta sina egna upplevelser i familjen, hitta på berättelser och spela fram dem. Alla material som används är testade och certifierade för skadliga ämnen. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen. Ytorna kan torkas av och är lätta att rengöra. Detta dockhus har utvecklats enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN 71) i Tyskland.
1 695,00 kr
Leksakskök med ljud och ljus
Detta leksakskök är drömköket för varje barn! Köket med moderna tillbehör erbjuder många olika möjligheter som barn kommer att älska i timmar. Vilken maträtt ska vi laga idag? Köket är utrustat med telefon, belysning, spis, ugn och mikrovågsugn. Detta barnkök har till och med riktigt ljus och ljud. När ditt barn har lekt klart kan de medföljande tillbehören snyggt förvaras i kökets skåp och lådor.
2 665,00 kr
Gåvagn Lok
Detta lok är utrustad med sorteringsblock i olika former. Blocken är lätta att förvara under sitsen.
1 075,00 kr
Gunghäst i naturlig trä
Gå på äventyr med denna söta gunghäst från Mamatoyz. Hästen är gjord av trä och är därför mycket tålig. Hästen främjar balans, motorik och fingerfärdighet.
1 085,00 kr
Lektält prinsessa
Lektält för prinsessor blir en rolig plats att leka på.Ha skoj med vårt lektält!Det är lämpligt för användning både inomhus och inomhus.Lektältet är tillverkat i polyester och är enkelt att rengöra. Tack vare dess nät har tältet gott om ventilering.
519,00 kr
Elfyrhjuling
Denna elfyrhjuling når en maximal hastighet på 3 km/tim.och bromsar automatiskt när barnet släpper på knappen på handtaget.Du behöver därför inte oroa dig över att ditt barn kör för fort eller okontrollerat.Elfyrhjuling drivs av ett batteri på 6 volt och har en driftstid på ungefär 1 timme.När batteriet är tomt,kan det snabbt laddas via den medföljande laddaren.Ladda helt enkelt och kör,det finns inget behov av att ta ur batteriet.Den har en väldigt stabil konstruktion och är stöttålig tack vare stålaxeln.
1 025,00 kr
Sparktraktor New Holland
Låt dina små ha kul med att leka med denna New Holland sparktraktor.Den har officiellt licensierats av New Holland.Denna sparktraktor har två framljus och en ratt med tuta,vilket ger dina barn många timmars lek.Sätet med ryggstöd ger extra komfort.Med en släpvagn,en kratta och en spade kan de transportera och flytta allt de hittar på sina äventyr.
839,00 kr
Trampbil med justerbart säte

Dina barn kommer att älska att åka runt med denna trampbil.Trampbilen är lämplig för barn från 3 år och upp.Sätet är justerbart, så du kan ställa in den bekvämaste positionen för dina barn.Trampbil har en svängande axel för jämna och stabila rörelser på alla sorters terränger.Det optimerade omkopplingsbara framhjulen möjliggör körning framåt och bakåt och styrs med hjälp av spaken.PVC-hjulen med halkfritt mönster ser till att trampbilen har ett bra grepp.
1 519,00 kr
Mjukisdjur Alpacka

Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna leksaksalpacka!Denna mjuka leksaksalpacka med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol.Vår plyschalpacka kommer att bli barnens bästa vän!
1 059,00 kr
Bilbana 2,9 m
Supercool racerbana för nybörjare från 3 år och äldre. Tävla med Lightning McQueen och Jackson Storm genom din egen sovrumsbana. Banan är 2,9 meter lång och garanterar spännande racingäventyr!
685,00 kr
Märklin flygplats
Flygplatsbyggnaden erbjuder många olika lekmöjligheter och har en ljus- och ljudfunktion som kan lekas med. För anslutning till din järnväg finns flera möjligheter.
745,00 kr
Balanscykel Flip rosa
På den robusta AMIGO Flip lär sig barn hur man rör sig på ett lekfullt sätt och utvecklar sitt sinne för balans. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel för en bekväm åktur. Cykeln är även utrustad med lätta och rejäla EVA-däck. Dessutom görs ramen så lätt som möjligt. Allt för att göra balanscykeln så smidig som möjligt att styra och åka.
725,00 kr
Dockvagn i trä med dyna

Mycket snyggt designad och behandlad med olja för ett naturligt utseende och skydd. Skatter som du stöter på på vägen kan sparas och dockan kan titta med dig på allt som passerar på vägen. Mycket lämplig som present till födelsedag.
1 995,00 kr
Dockhus Peppa Pig i trä
Vill du ta en titt in i familjen Pigs liv? Då är detta ditt perfekta tillfälle! I detta vackra familjehus kan du njuta av att titta på tv från soffan. Däremellan blir din mat ljuvligt varm i ugnen, medan dina drycker svalnat fint i kylen. Koppla av med grisfamiljen! Huset är gjort av 100 % FSC®-trä och färgen är giftfri och barnvänlig.
765,00 kr
Leksakskök
Detta leksakskök är drömköket för varje barn! Köket med moderna tillbehör erbjuder många olika möjligheter som barn kommer att älska i timmar. Vilken maträtt ska vi laga idag? Köket är utrustat med telefon, kyl, spis, ugn, mikrovågsugn, barnstol och diverse kastruller, stekpannor och mat. När ditt barn har lekt klart kan de medföljande tillbehören snyggt förvaras i kökets skåp och lådor.
2 495,00 kr
Gåbil Brandfordon
Brandfordonet är utrustad med gula strålkastare, fönster och en lindad slang på sidan. Det finns även hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
985,00 kr
Gungdjur hund
Gungdjuret har trävippor med fotstöd och handtag som hjälper barnets balans i spelet och en uppsättning fällbara hjul med halkfria kuddar, så att du kan förvandla honom till ett vackert plyschfordon på några sekunder.Gungdjuret är gjord av mjukt material. Den har även interaktiva öron och en grimma. När du trycker på ett av öronen hör du ett ljud som uppmuntrar dig att leka.
1 195,00 kr
Tipitält peachskin
Tipitältet med måtten 120x120x150 cm har gott om plats för lek inuti.Lektältet har en träram i massiv furu, vilket gör det robust och stabilt på marken. Det randiga mönstret gör det lockande för barn. Tältduken är tillverkad i starkt och hållbart peachskin för många års användning.Det finns även ett fönster på sidan så att du kan se barnen. Du kan enkelt förvara tältet i den medföljande väskan när det inte används eller för att ta med det ut.
689,00 kr
Elmotorcykel BMW 283
Elmotorcykeln är utrustad med tut-ljud och andra verklighetstrogna detaljer.Den har två växlar,en fram och en back,detta kontrolleras med en fotpedal.Tack vare att musikspelaren är kopplad med nyckeln kan ditt barn njuta av musik direkt när elmotorcykeln startar.Den kommer hjälpa ditt barn att utveckla olika färdigheter som rumsperspektiv och koordination och detta görs medan de har riktigt roligt!
2 595,00 kr
Sparkmotorcykel

Denna sparkmotorcykel är en fantastisk leksak för småbarn.Denna sparkmotorcykel kombinerar en cool look och en söt form,vilket gör den mycket tilltalande för barn.Tillverkad av högkvalitativa material och med fina breda däck som gör denna motorcykel mycket stabil och säker.Det kommer att uppmuntra dina små för att förbättra sin balans och självförtroende samt koncentration och muskelutveckling.
529,00 kr
Trampbil Batkarting

Dina barn kommer att älska att åka runt med denna trampbil.Denna trampbil är lämplig för barn från 3 år och upp.Sätet med ryggstöd gör att dina barn kan åka runt bekvämt.Trampbilen kan åka framåt och bakåt.PVC-hjulen ser till att trampbilen inte glider och den är även utrustad med en längre handbroms och växelspak.
1 789,00 kr
Mjukisdjur Dinosaurie Triceratops

Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna gosedjursdinosaurie!Denna mjuka leksaksdinosaurie med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol.Vår plyschdinosaurie kommer att bli barnens bästa vän!
995,00 kr
Bilbana 6,2 m
Med denna vackra supersöta racerbana tävlar du tillsammans med Lightning McQueen och Jackson Storm om förstaplatsen! Kör snabba varvtider och slå dina vänner eller familj. Banan är utrustad med två fina bilar.
1 255,00 kr
Märklin automatiska plankorsning
Denna järnvägsövergång med ett spår och två halvbommar är förmonterad. Du kan koppla den direkt till C-skenor. De två barriärerna drivs av elektromagneter. Varningslamporna tänds när bommarna är stängda.
1 385,00 kr
Balanscykel Fox mörkblå
På Fox balanscykel lär sig barnen att gå framåt på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Fötterna håller sig nära marken, vilket verkligen stärker barns självförtroende. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel och luftdäck för en bekväm åktur. Med lågt insteg, vilket är extra bekvämt när man går på och av cykeln. Denna säkra och snygga balanscykel är den perfekta språngbrädan till stora cyklar.
995,00 kr
Dockhus trä
Njut av fantasifulla timmar av lek med detta dockhem med 3 element! Elementen gjorda av massivt trä och plywood kan placeras ovanpå varandra, bredvid varandra eller separat. Med 21 inredningsdelar kan du ordna detta hus efter din smak!
1 295,00 kr
Hape dockvagn
Denna vackra och robusta dockvagn är precis rätt för alla små dockmammor.
695,00 kr
Lekkök
Det perfekta lekköket för barn för vänner att laga delikatesser tillsammans! Köket har en lyxig design och erbjuder barnen timmar av nöje. Baka en fin tårta i ugnen, laga en kvällsmåltid på spisen och diska all disk prydligt under kranen. Superkul och lärorikt!
2 195,00 kr
Indians tipitält
Supersöt lektält i form av en riktig tipi med indiskt tryck. Mycket enkel och snabb att montera. Garanterat kul både inomhus och utomhus!
875,00 kr
Gåvagn Krokodil
Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på krokodilen och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram krokodilen.
1 025,00 kr
Gungdjur åsna

Gungdjuret har trävippor med fotstöd och handtag som hjälper barnets balans i spelet och en uppsättning fällbara hjul med halkfria kuddar, så att du kan förvandla honom till ett vackert plyschfordon på några sekunder.Gungdjuret är gjord av mjukt material. Den har även interaktiva öron och en grimma. När du trycker på ett av öronen hör du ett ljud som uppmuntrar dig att leka.
1 359,00 kr
Elmotorcykel Powersports
Detta är en eldriven motorcykel som inte bara är häftig att köra,men som också har spännande ljus- och ljudeffekter att leka med.Stommen är i stål vilket gör den stabil och stötsäker.Den kan köras upp till 1 timme på det återuppladdningsbara batteriet som sedan enkelt kan laddas genom laddaren som medföljer.Du behöver inte ta ur batteriet för att det ska laddas utan kan enkelt koppla det till laddaren och ett eluttag.Därefter är motorcykeln redo för en ny körtur!
1 405,00 kr
Sparkfyrhjuling Good Year
Denna supercoola Good Year sparkfyrhjuling,med ikonisk design, är en underbar leksak som ger dina barn den ultimata upplevelsen.Den är officiellt licensierad av Good Year.Sparkfyrhjuling har en lågt liggande sits och ett ergonomiskt utformat ryggstöd som gör det enkelt att gå av och på.Ryggstödet kan fungera som en skjutstång för föräldrar.Det stora förvaringsutrymmet under sätet rymmer mycket leksaker och andra nödvändigheter som dina barn vill ta med på sina äventyr.Tack vare sin slitstarka plastkonstruktion kan den här bilen tåla upp till 25 kg och är lämplig för barn mellan 18-36 månader. Denna leksaksbil förbättrar också dina barns rumsliga medvetenhet, skicklighet och finmotorik.
749,00 kr
Trampbil med luftfyllda däck

Dina barn kommer att ha massor av skoj med denna trampbil med en modern design och barnvänliga funktioner.Det stora sätet är mycket bekvämt.Tack vare de luftfyllda gummidäcken åker trampbilen enkelt och stabilt framåt och bakåt.Handbromsen kan användas för att stoppa  trampbilen på ett säkert sätt.Denna trampbil är lämplig för barn över 3 år.
1 389,00 kr
Mjukisdjur Elefant

Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna gosedjurselefant!Denna mjuka leksakselefant med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol.Vår plyschelefant kommer att bli barnens bästa vän!
1 425,00 kr
Bilbana 8,0 m
Ett supercoolt racerbaneset från Carrera! De två supersportbilarna: Porsche 911 RSR och Ford GT Race Car är redo för en dynamisk duell! Banan består av raksträckor med hög hastighet och branta kurvor, så detta set erbjuder tillräckligt med utrymme för ''hals mot hals'' dueller
3 695,00 kr
Märklin startset 27-del
Detta tågset för biltransporter är det perfekta startpaketet för tågentusiaster. Loket är digitalt styrt, har ljusfunktion och digital dekoder. Dessutom har loket en driven axel med halkfria hjul för optimalt grepp. Den har även en trepunktsstrålkastare som växlar med färdriktningen. Tack vare kopplingskroken kan du enkelt koppla ihop flera vagnar. Tvåaxlad biltransportvagn med dubbeldäcks påbyggnad för transport av två bilar. Den övre plattformen är tippbar för lastning av bilar. Två Porscher 911 GT3 RS och två Porscher 934 ingår som last. Inkluderar lastramp för att lasta bilar mellan vägen och biltransportbilen på spåren.
2 995,00 kr
Lektält Rocket
I detta coola tält har alla barn timmar av kul! Den ser ut som en riktig raket och har fina rymdtillbehör som du kan sätta fast var som helst på tältet. Du sätter ihop det superenkla på några minuter. När tältet inte används fungerar det även som leksaksförvaring. Superkul i vilken rum eller trädgård som helst!
1 085,00 kr
Balanscykel Fox grå
På Fox balanscykel lär sig barnen att gå framåt på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Fötterna håller sig nära marken, vilket verkligen stärker barns självförtroende. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel och luftdäck för en bekväm åktur. Med lågt insteg, vilket är extra bekvämt när man går på och av cykeln. Denna säkra och snygga balanscykel är den perfekta språngbrädan till stora cyklar.
995,00 kr
Dockhus Hall Fantail
Med detta superimponerande dockhus kan du leka mycket roligt! Dockhuset har tre våningar och tar du av taket kan du även leka på vinden! Dockorna och möblerna ingår ej. Dockhemmet måste du sätta ihop själv, så att du direkt kan lära dig hur ett hus sätts ihop. Ha kul att spela!
4 395,00 kr
Mamatoyz dockvagn
Ta en härlig promenad med din docka med denna söta dockvagn. Den kan användas inomhus eller utomhus
835,00 kr
Minikök
Baka, laga mat och lek i timmar i detta leksakskök av Tender Leaf Toys! Köket är perfekt för ett leksaksrum. Tack vare trädesignen och de supersöta färgkombinationerna är detta ett riktig toppenkök. En visslande vattenkokare, flera koppar och en kökshandduk ingår vilket gör spelupplevelsen ännu bättre.
2 145,00 kr
Gåvagn Flygplan

Med denna roliga I'm Toy-vagn kommer du att uppleva timmar av kul! Vill du inte gå? Sätt dig på planet och sparka dig fram. Eller vill du gå till andra sidan av rummet, men du har för mycket grejer med dig? Inga problem, sätt upp sätet och förvara din utrustning här. Ta tag i ryggstödet och tryck fram flygplanet.Det finns hål på sidan där ditt barn kan trycka igenom de medföljande klossarna. På så sätt lär han eller hon känna igen färger och former på ett lekfullt sätt Ryggstödet kan användas som handtag eller körstång. Dessutom finns det gott om plats under sadeln för att förvara leksaker
1 135,00 kr
Gungdjur grå elefant


Gungdjuret har trävippor med fotstöd och handtag som hjälper barnets balans i spelet och en uppsättning fällbara hjul med halkfria kuddar, så att du kan förvandla honom till ett vackert plyschfordon på några sekunder.Gungdjuret är gjord av mjukt material. Den har även interaktiva öron och en grimma. När du trycker på ett av öronen hör du ett ljud som uppmuntrar dig att leka.

1 359,00 kr
Elbil Audi Q7
Denna lyxiga elektriska elbil i modellen Audi Q7 har en unik och innovativ design och kommer att ge barn den fulla upplevelsen av att köra en bil i toppklass.Elbilen är licensierad av Audi och har en kraftfull motor och kan bära en maximal vikt på 30 kg.Ditt barn kan enkelt trycka på startknappen och köra i cirka 30 minuter.Denna multifunktionella leksak är utrustad med LED-lampor framtill och baktill och en strömdisplay och har musikeffekter, vars volym kan justeras.Tack vare gaspedalen kan elbilen nå en högsta hastighet på 6 km/h men avger knappt något buller.Elbilens dörrar kan öppnas och stängas.
2 525,00 kr
Sparkfyrhjuling rosa och lila
Denna sparkfyrhjuling är inte bara en leksak!Barn kommer älska att köra runt och den kan förbättra deras koordination på ett lekfullt sätt.Denna sparkfyrhjuling levereras utrustad med en tuta på styret och ett riktigt praktiskt förvaringsutrymme under sätet.Förvaringsutrymmet är perfekt för all packning ett litet barn behöver när de åker mellan olika rum i hemmet,såsom gosedjur och mindre leksaker.Tack vare dess ljud och ljus blir åkturen mer realistisk och spännande för dina barn.
659,00 kr
Tramptraktor

Låt barnen ha det roligt när de leker med denna tramptraktor.Denna tramptraktor är gjord av plast vilket gör den enkel att rengöra.Den har en ratt med en tuta vilket ger dina barn många timmars lek.Dessutom har sitsen ett ryggstöd vilket ger extra komfort.Barnen lär sig motoriska färdigheter och utvecklar samtidigt koordinationen när de trampar runt på traktorn.När de växer kan detta vara ett viktigt steg i deras lärande att börja cykla.
1 219,00 kr
Mjukisdjur Enhörning
Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna leksaksenhörning!Denna mjuka leksaksenhörning med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg och ljudfunktionen gör ridturen ännu mer verklighetstrogen och rolig.Vår enhörning i plysch kommer att bli barnens bästa vän!Var vänlig notera att den kräver 2 AA-batterier, som ej medföljer vid leverans.
1 165,00 kr
Porsche 918 Spyder
Jaga dina motståndare med denna coola racerbana. Denna bil gör varje jakt oförglömlig spännande och full av action. Slita av med denna banbil och förbättra alla banrekord! Med xenon framljus och bakre bromsljusfunktion.
995,00 kr
Märklin vagnset
Action på modelljärnvägen! Denna kranvagn innehåller ett stort antal realistiska ljud från sirener till larm. Kranen kan vändas, kranen kan röra sig upp och ner och kabeln kan rullas upp och ner. Kranvagnen är utrustad med relax-koppling för enkel till- och frånkoppling från andra vagnar.
1 385,00 kr
Lektält pop-up
Vad är roligare för din dotter än ett äkta rosa prinsessa tält med hjärtan och asterisker. Detta popup-tält är lätt att sätta upp och förvara. Tältet är lätt vattenavvisande och tältets botten är gjord av slitstark plast och lämnar ingen fukt. Tältet har en infällbar dörr. Detta säkerställer att ditt barn alltid enkelt kommer ut ur tältet. Tältet levereras i en praktisk förvaringsväska.
795,00 kr
Balanscykel Fox svart
På Fox balanscykel lär sig barnen att gå framåt på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Fötterna håller sig nära marken, vilket verkligen stärker barns självförtroende. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel och luftdäck för en bekväm åktur. Med lågt insteg, vilket är extra bekvämt när man går på och av cykeln. Denna säkra och snygga balanscykel är den perfekta språngbrädan till stora cyklar.
995,00 kr
Dockhus trä vit/blå
Har dina dockor någonstans att bo ännu? Detta dockhus kommer väl till pass! Du kan inreda dockhuset helt själv med dina egna möbler.
3 255,00 kr
Dockvagn Alice rosa/blå
Den här söta dockvagnen ser ut som en riktig barnvagn. Den djupa vagnen är designad för dockor upp till 40 centimeter långa. Den är utrustad med en madrass och en korg för att ta med dig saker. Perfekt för en promenad med din favoritdocka eller goseleksak!
759,00 kr
Leksakskök med tillbehör
Med detta omfattande lekkök från Step2 kommer barnen att ha mycket roligt och känna sig som en riktig juniorkock! Småbarn älskar att låtsas att de har ett eget kök och laga mat och organisera sig i det. Köket har tillgång till mängder av tillbehör, såsom fungerande ugn och kylskåpsdörrar, spishäll och spis med ljus och roliga ljud!
2 095,00 kr
Gåvagn Mus
Med det här roliga I'm Toy vagn kommer du att ha många timmars skoj! Vill du inte gå? Sätt dig på musen och sparka dig fram. För mycket grejer på dig? Inga problem! Lyft upp locket på sätet och förvara dina saker i det. Ta tag i ryggstödet och skjut det framåt
995,00 kr
Gungdjur figur häst
Barn kan njuta av att stöta på denna söta gunghäst. Hästen ser gosig ut och är skön och mjuk. Fotstöden, handtagen och bältet ser till att ditt barn sitter säkert när det leker på den.
1 345,00 kr
Elbil 2 personer
Denna verklighetstrogna, elbil är fullpackad med egenskaper och kommer ge barnen hela upplevelsen av att köra ett terrängfordon.
Den automatiska bilen drivs av batterier och är utrustad med en strömknapp,så ditt barn behöver endast trycka på knappen för att börja köra.Den har stora,bekväma säten för föraren och passageraren,som kan flyttas för enkel åtkomst.Tack vare de 2 motorerna är denna elbil kraftfull.De fyra hjulen har ett fjädringssystem som säkerställer en säker, stabil och bekväm åktur.Dina barn kan trycka på musikknappen och bilen spelar musik.Denna elbil är klar att köras,och har till och med fungerande strålkastare och en tuta för att ge en mer realistisk körupplevelse.
7 085,00 kr
Sparkgrävmaskin

Denna åkbara grävmaskin blir en perfekt gåva för småbarn.Denna grävare kombinerar ljusa färger och en söt utformning, vilket gör den realistisk och mycket tilltalande för barn.Tillverkad av material av hög kvalitet gör denna sparkgrävmaskin mycket stabil och säker. Denna sparkgrävmaskin har handtag som kan flytta skopan för att ösa eller gräva.Det blir extra roligt med skyddshjälmen vid rollspel.Ditt barns fantasi kommer att stimuleras på ett lekfullt sätt.Grävmaskinen är idealisk för både inom- och utomhusbruk.
695,00 kr
Tramptraktor röd och svart
Låt barnen ha det roligt när de leker med denna tramptraktor.Denna tramptraktor är gjord av plast vilket gör den enkel att rengöra.Den har en ratt med en tuta vilket ger dina barn många timmars lek.Dessutom har sitsen ett ryggstöd vilket ger extra komfort.Barnen lär sig motoriska färdigheter och utvecklar samtidigt koordinationen när de trampar runt på traktorn.När de växer kan detta vara ett viktigt steg i deras lärande att börja cykla.
1 179,00 kr
Mjukisdjur Får
Lekstunden kommer att bli mycket roligare med detta verklighetstrogna leksaksfår!Detta mjuka leksaksfår med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg.Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol.Vårt plyschfår kommer att bli barnens bästa vän!
1 059,00 kr
Mercedes AMG GT Coupé
Jaga dina motståndare med denna coola racerbana. Denna bil gör varje strävan oförglömlig, spännande och full av action. Förbättra meritlista och slå dina vänner!
685,00 kr
Märklin kranvagn
Med denna kransvagn transporterar du den till en annan plats.
775,00 kr
Lektält inomhus
Detta vackra tält erbjuder ditt barn timmar av nöje! Den kreativa designen stimulerar fantasin. Duken är tvättbar, så den kan användas om och om igen. Om du inte leker i tältet fungerar det även som leksaksförvaring!
1 055,00 kr
Balanscykel Fox mintgrön
På Fox balanscykel lär sig barnen att gå framåt på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Fötterna håller sig nära marken, vilket verkligen stärker barns självförtroende. Denna balanscykel har en speciellt formad sadel och luftdäck för en bekväm åktur. Med lågt insteg, vilket är extra bekvämt när man går på och av cykeln. Denna säkra och snygga balanscykel är den perfekta språngbrädan till stora cyklar.
995,00 kr
Dockhus med möbler 25-del
Har din leksakskanin ett hus än? Detta hus erbjuder allt din kanin behöver: en säng, klädhängare, pentry, soffa, matbord och till och med en skål med morötter! Detta kommer att göra din leksakskanin väldigt glad! Dockorna ingår ej.
1 995,00 kr
Dockvagn Alice rosa/grå

Den här söta dockvagnen ser ut som en riktig barnvagn. Den djupa vagnen är designad för dockor upp till 40 centimeter långa. Den är utrustad med en madrass och en korg för att ta med dig saker. Perfekt för en promenad med din favoritdocka eller goseleksak!
759,00 kr
Leksakskök trä
Ett glatt och lyxigt kök av New Classic Toys. Detta vackra lekkök i trä har allt din lilla kock behöver för att laga en fantasimåltid, ett lekkök i trä, en kastrull med lock, en kastrull, en vattenkokare, tre matlagningsskedar, en ugnshandske, en handduk, en salt- och pepparkar.Köket är utrustat med tre kokplattor, vridbara vred, ett förvaringsskåp, en ugn med genomskinlig lucka, en fläktkåpa, en kran med vridbara vred, ett löstagbart handfat i metall och ett handduksställ.
1 695,00 kr
Jamara Aktivitetsvagn
Att lära sig gå blir en fest med denna gåstol! Längst fram hittar ditt barn alla typer av roliga och lärorika spel för att träna sin motorik.
825,00 kr
Gungdjur björn
Barn kan studsa runt på denna söta björn. Björnen ser gosig ut och är skön och mjuk. Fotstöden, handtagen och bältet ser till att ditt barn sitter säkert när det leker på detta gungdjur.
1 345,00 kr