klockor online på nätet

Klockor

Bordsklocka retro motorcykel
Denna bordsklocka i form av en motorcykel blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas, har en retro stil och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsverk som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd.
479,00 kr
Bordsklocka retro Tv
Denna bordsklocka i form av en tv-apparat blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsur som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd. Dess unika TV-design bidrar till dess charm.
385,00 kr
Bordsklocka retro bensinpump
Ställ ut ett riktigt blickfång i din inredning med den här bordsklockan, som har en vintage bensinpump-design med en slang! Det fungerar också som en spargris.Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas, har en retro stil och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsur som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd.
595,00 kr
Bordsklocka flygplan

Denna väggklocka designad som ett flygplan blir ett blickfång i din inredning!Klockan har en metallkonstruktion,vilket gör den hållbar och stabil.De vita siffrorna och silvriga visarna är lätta att se på den svarta urtavlan,vilket gör det enkelt att läsa av tiden, även vid snabb anblick.
349,00 kr
Väggklocka 39 cm

Denna väggklocka blir ett blickfång i din inredning! Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem.Klockan är tillverkad av MDF och järn, vilket gör den robust. Väggklockan har en rund form och romerska siffror för en symmetrisk och elegant effekt. Klockan kan avläsas även över långa avstånd tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror.
695,00 kr
Väggklocka 60 cm

Denna väggklocka blir ett snyggt blickfång i din inredning med sin moderna design!Klockan har en hållbar MDF-konstruktion. De vita siffrorna och svarta visarna blir lätta att se på den bruna urtavlan som gör det enkelt att läsa av tiden, även vid en snabb anblick.
675,00 kr
Väggklocka klassisk filmklappa

Denna väggklocka är designad som en klappa och blir en vacker mittpunkt i din inredning! Känn dig som en filmstjärna varje gång du tittar på klockan.Klockan är tillverkad i MDF och metall, vilket gör den hållbar och stabil. Tack vare den tydliga urtavlan och tydliga siffror kan kan klockan enkelt läsas av.
469,00 kr
Väggklocka flerfärgad 51 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Den blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan är tillverkad i järn och papper, vilket gör den robust och stabil. Klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
639,00 kr
Väggklocka flerfärgad 60 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan har en robust MDF-konstruktion. Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
495,00 kr
Väggklocka i MDF flerfärgad

Få ett stänk av färg i din inredning med denna väggklocka! Som ordspråket lyder:Bättre sent än aldrig,men det är ännu bättre att aldrig vara sen!Klockan har en stadig konstruktion i MDF.Den kan avläsas även över långa avstånd tack vare en stor urtavla och tydliga siffror.
495,00 kr
Väggklocka flerfärgad 80 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning!Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan har en robust MDF-konstruktion.Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
1 565,00 kr
Väggklocka grå

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan har en robust MDF-konstruktion.Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
595,00 kr
Väggklocka med klassisk design
Klockan är tillverkad i formen av en amerikansk stationsklocka med inskriptionen GRAND CENTRAL TERMINAL NEW YORK. Den har visare på båda sidor så att du kan se vad klockan är i olika tidszoner.
709,00 kr
Väggklocka 3D modern design
Klockan har en 3D-effekt som blir din inrednings fokuspunkt. Den är även ett hobbyföremål, vilket betyder att du själv kan bestämma klockans storlek efter dina behov eller preferenser. Klockans högglans bidrar till klockans attraktiva design. Den kommer att ge ditt rum en prydlig och städad känsla. Monteringen är enkel.
399,00 kr
Väggklocka 3D
Klockan har en 3D-effekt som blir din inrednings fokuspunkt. Den är även ett hobbyföremål, vilket betyder att du själv kan bestämma klockans storlek efter dina behov eller preferenser. Klockans högglans bidrar till klockans attraktiva design. Den kommer att ge ditt rum en prydlig och städad känsla. Monteringen är enkel.
389,00 kr
Väggklocka 42 cm
Klockan är tillverkad av metall och MDF, vilket gör den hållbar och stabil. De vita siffrorna och svarta visarna blir lätta att se på den bruna urtavlan som gör det enkelt att läsa av tiden, även vid en snabb anblick.
459,00 kr
Väggklocka 80 cm

Få en snygg detalj i ditt hem med denna väggklocka! Väggklockan har en unik design med kugghjul och ser verkligen storslagen ut.Klockan har en metallkonstruktion, vilket gör den robust och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
939,00 kr
Väggklocka brun och svart 45 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan är tillverkad i järn och MDF, vilket gör den robust och stabil. Klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga ram kan klockan läsas av även på långa avstånd.
429,00 kr
Väggklocka guld och svart 45 cm

Få en snygg detalj i ditt hem med denna väggklocka! Väggklockan har en unik design med kugghjul och ser verkligen storslagen ut.Klockan har en robust MDF-konstruktion. Tack vare dess kvartsur har klockan korrekt tidsvisning. Den stora urtavlan och de tydliga gyllene siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
659,00 kr
Väggklocka 63,5 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Väggklockan är verkligen magnifik.Klockan har en robust MDF-konstruktion. Tack vare dess kvartsur har klockan korrekt tidsvisning. Den stora urtavlan och de blanka gyllene klara siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
589,00 kr
Väggklocka höna 30 cm

Håll koll på tiden med denna väggklocka! Som ordspråket lyder: Bättre sent än aldrig, men det är ännu bättre att aldrig vara sen!Klockan har en robust MDF-konstruktion. Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
389,00 kr
Väggklocka 30 cm
Klockan har en stadig PP-ram (polypropen) och är ytterst hållbar. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en städad känsla.
469,00 kr
Väggklocka 80 cm
Klockan har en robust ram i metall som är ytterst hållbar. Eftersom klockan är utrustad med ett högkvalitativt quartz-urverk är den väldigt precis. Dess romerska siffror bidrar till klockans vintage stil. Den kan enkelt hängas till väggen. Klockan ger din inredning en städad känsla.
1 069,00 kr
Väggklocka metall 60 cm

Vår väggklocka blir en vacker detalj i din inredning!Klockan har en robust ram i metall som är ytterst hållbar. Eftersom klockan är utrustad med ett högkvalitativt quartz-urverk är den väldigt precis. Dess romerska siffror bidrar till klockans vintage stil. Den kan enkelt hängas till väggen. Klockan ger din inredning en städad känsla.
779,00 kr
Väggklocka i trä och metall 60 cm
Klockan har en robust ram i metall som är ytterst hållbar. Eftersom klockan är utrustad med ett högkvalitativt quartz-urverk är den väldigt precis. Urtavlan i trä och de romerska siffrorna bidrar till klockans vintage stil. Den kan enkelt hängas upp på väggen. Klockan ger din inredning en städad känsla.
929,00 kr
Väggklocka vintage 60 cm
Klockan har en robust konstruktion i MDF som är ytterst hållbar. Eftersom klockan är utrustad med ett högkvalitativt quartz-urverk är den väldigt precis. Dess romerska siffror bidrar till klockans vintage stil. Den kan enkelt hängas upp på väggen.
689,00 kr
Väggklocka 20 cm
Klockan är tillverkad i metall och MDF, vilket gör den hållbar och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin en tydlig urtavla och och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd. Den har ett rep så att du enkelt kan hänga upp den.
669,00 kr
Väggklocka med rep
Denna dekorativa klocka är tillverkad i järn, MDF, papp och glas, vilket gör den hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsurverk som håller tiden. Tack vare den stora urtavlan och de tydliga siffrorna kan klockan läsas av även på långa avstånd. Den har även ett rep så att du enkelt kan hänga den på väggen.
1 079,00 kr
Väggklocka 78 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Väggklockan med romerska siffror är verkligen magnifik.Klockan har en metallkonstruktion, vilket gör den robust och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
969,00 kr
Väggklocka svart 60 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan har en metallkonstruktion, vilket gör den robust och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och extra stora siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
839,00 kr
Väggklocka i metall 60 cm
Klockan har en metallkonstruktion, vilket gör den robust och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
779,00 kr
Väggklocka 70 cm

Få en snygg detalj i ditt hem med denna väggklocka! Väggklockan har en unik design med kugghjul och ser verkligen storslagen ut.Klockan har en robust konstruktion i MDF. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
879,00 kr
Väggklocka 70 cm i metall

Få en snygg detalj i ditt hem med denna väggklocka! Väggklockan har en unik design med kugghjul och rep och ser verkligen magnifik ut.Klockan har en metallkonstruktion, vilket gör den robust och stabil. Den analoga klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
979,00 kr
Väggklocka blomma 30 cm

Vår retro väggklocka blir en vacker detalj i ditt kök eller vardagsrum!Klockan har en stadig MDF-ram och är ytterst hållbar. Tack vare dess stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en nostalgisk utstrålning.
369,00 kr
Väggklocka London 30 cm

Vår retro väggklocka blir en vacker detalj i ditt kök eller vardagsrum!Klockan har en stadig MDF-ram och är ytterst hållbar. Tack vare dess stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en nostalgisk utstrålning.
396,00 kr
Väggklocka UK 30 cm

Vår retro väggklocka blir en vacker detalj i ditt kök eller vardagsrum!Klockan har en stadig MDF-ram och är ytterst hållbar. Tack vare dess stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en nostalgisk utstrålning.
319,00 kr
Väggklocka Marilyn Monroe 30 cm

Vår retro väggklocka blir en vacker detalj i din inredning!Klockan har en stadig MDF-ram och är ytterst hållbar. Tack vare dess stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en nostalgisk utstrålning.
389,00 kr
Vintage väggklocka 30 cm

Vår retro väggklocka blir en vacker detalj i din inredning!Klockan har en stadig MDF-ram och är ytterst hållbar. Tack vare dess stora urtavla och tydliga siffror kan du se vad klockan är även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan ger din inredning en nostalgisk utstrålning.
539,00 kr
Radiostyrd väggklocka 31 cm
Klockan kan ta emot en tidssignal och justeras automatiskt därefter. Sommar- och vintertid kommer också att ställas in automatiskt. Detta kommer att spara dig besväret med att ställa in tiden. Tack vare den stora urtavlan och de tydliga siffrorna kan klockan tydligt läsas av, även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas upp på väggen. Klockan är perfekt för hem, kontor, väntrum eller receptioner.
419,00 kr
Väggklocka silver och svart 50 cm
Klockan har en stadig aluminiumram och är högst hållbar. Den har en vacker design med prickar och glänsande pärlor som bidrar till klockans eleganta stil. Eftersom den är utrustad med quartz-urverk av hög kvalitet, är klockan mycket exakt när det gäller att hålla tid. Tack vare dess klara siffror kan klockan läsas tydligt även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan blir en vacker detalj i din inredning.
679,00 kr
Väggklocka silver 50 cm
Klockan har en stadig aluminiumram och är högst hållbar. Den har en vacker design med prickar och glänsande pärlor som bidrar till klockans eleganta stil. Eftersom den är utrustad med quartz-urverk av hög kvalitet, är klockan mycket exakt när det gäller att hålla tid. Tack vare dess klara siffror kan klockan läsas tydligt även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan blir en vacker detalj i din inredning.
749,00 kr
Väggklocka med hygro- och termometer 30 cm
Eftersom den är utrustad med ett högkvalitativt Quartz-urverk är klockan mycket exakt när det gäller att hålla tiden. Klockan har en hygrometer och en termometer som kan visa rummets fuktighet och temperatur. Tack vare sin stora urtavla och sina tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd. Den kan enkelt hängas på väggen. Klockan är optimal för hem, kontor, väntrum eller receptioner.
439,00 kr
Väggklocka 58 cm

Sätt upp ett blickfång i din inredning med vår vackra väggklocka i guldfärgad metall! Denna magnifika klocka blir sannerligen en klockren detalj och ett fint tillskott i din inredning.Klockan har en robust konstruktion i metall och MDF, vilket gör den mycket hållbar. Den har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och sina tydliga siffrorna kan klockan läsas av även på långa avstånd. Den är enkel att hänga upp.
769,00 kr
Väggklocka metall 58 cm
Klockan har en robust konstruktion i metall, vilket gör den mycket hållbar. Den har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och sina tydliga romerska siffrorna kan klockan läsas av även på långa avstånd. Den är enkel att hänga upp.
699,00 kr
Bordsklocka Mikki
En vacker bordsklocka för ditt vardagsrum eller sovrum. Tack vare den antika designen har du ett riktigt blickfång i huset!
579,00 kr
Väggklocka Capetown
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den svarta urtavlan i kombination med de stora vita siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
1 175,00 kr
Väggklocka Marinus
Med denna väggklocka från Luxury label kommer du alltid att vara uppdaterad! Väggklockan passar bra till industriella och lantliga interiörer. Mitten av klockan består av olika växlar vilket skapar en fin effekt.
2 675,00 kr
Väggklocka Matty
Piffa upp ditt hem med denna vackra väggklocka från Luxury label. Klockan har ett autentiskt utseende och på grund av det svarta stålet passar den vackert in i en lantlig interiör.
1 179,00 kr
Väggklocka Henning Koppel
Henning Koppel var en av Georg Jensens mest inflytelserika och viktiga formgivare. Han designade denna väggklocka med en enkel och ren design. Klockan har istället för siffror, dekorativa prickar. En fin detalj!
1 995,00 kr
Bordsur fågel
Denna unika klocka i form av en fågel är en pärla med sitt pråliga utseende. Stålklockan gör din inredning verkligen komplett! På grund av den neutrala färgen passar denna klocka i nästan alla dina vardagsrum. Missa inte detta tillfälle!
845,00 kr
Väggklocka Glasgow
Med denna stationsklocka glömmer du aldrig tiden! Klockan har en vintagelook och blir ett riktigt blickfång i ditt hem.
625,00 kr
Spegel med klockor
Klä upp din interiör med denna dekorativa spegel. Ovanför spegeln finns tre mindre klockor som fullbordar looken. Stålmaterialet ger denna spegel ett industriellt utseende.
859,00 kr
Bordsur Jelle
Denna unika klocka är en pärla med sitt flashiga utseende. Stålklockan gör din inredning verkligen komplett! Tack vare det superhändiga stativet kan du enkelt lägga ner klockan.
825,00 kr
Väggklocka Stefan
Som om klockan hemma tickar, den tickar ingenstans! Speciellt inte med denna coola väggklocka från Gifts Amsterdam. Mitt i klockan finns små hjul som rör sig. Denna coola väggklocka är ett riktigt blickfång i din inredning!
2 225,00 kr
Golvklocka
Denna stående klocka har en vintagelook och är ett riktigt blickfång. De femton roterande kuggarna på tre olika nivåer ger klockan ett imponerande utseende.
1 275,00 kr
Bordsklocka
Denna unika klocka är en pärla med sitt flashiga utseende. Stålklockan gör din inredning verkligen komplett!. Missa inte detta tillfälle!
1 289,00 kr
Bordsur Merkur
Denna robusta och snygga bordsklocka är ett riktigt blickfång på din byrå. Också mycket trevligt att sätta på ditt skrivbord för att dekorera ditt hemmakontor.
629,00 kr
Väggklocka Marble
Denna unika klocka från Gifts Amsterdam är en pärla med sitt flashiga utseende. Klockan är tillverkad i stål och passar perfekt till en trendig inredning. Den svarta marmorlooken med gyllene toner kompletterar designen.
659,00 kr
Väggklocka Merkur
Med denna snygga klocka på väggen glömmer du aldrig tiden! Klockan har ett modernt utseende och passar in i nästan alla interiörer.
979,00 kr
Väggklocka Moon
Håll ett öga på tiden och njut av denna stora klocka i din stämningsfulla interiör.
1 045,00 kr
Väggklocka Open
Denna runda klocka har ett industriellt och tekniskt utseende tack vare sin öppna struktur och urverkets synliga kuggar.
1 025,00 kr
Väggklocka Rader XL
Klä upp din interiör med denna robusta väggklocka. Bronskuggarna sticker ut mot den grå bakgrunden och ger den en klassisk industriell look.
1 029,00 kr
Gifts Amsterdam väggklocka
Snygg, rund klocka för på väggen. De gyllene siffrorna och visarna sticker ut fint mot den svarta bakgrunden.
645,00 kr
Väggklocka Sun
Klockan, ett föremål som erbjuder mycket mer utanför tiden. Till exempel kommer din interiör att få ett enormt lyft av klockans atmosfäriska design. Perfekt att ha i ditt hem!
1 039,00 kr
Väggklocka med skrivna bokstäver
Denna väggklocka, med skrivna figurer, är ett riktigt blickfång. Urtavlan på klockan har ett robust utseende och i kombination med den snygga ramen gör detta klockan verkligen till en bild.
719,00 kr
Väggklocka XL 80 cm
Snygg rund väggklocka. De gyllene siffrorna och visarna sticker ut vackert mot den svarta bakgrunden.
1 795,00 kr
Bordsklocka Bastiaan
Denna unika klocka från Gifts Amsterdam är en pärla med sitt flashiga utseende. Klockan är tillverkad i stål och passar perfekt till en trendig inredning. Den svarta looken med gyllene toner kompletterar designen.
615,00 kr
Bordsur Swing
Bordsklockans kombinationen av olika former gör klocka annorlunda och lekfull. Den synliga svängande pendeln ger denna moderna klocka en stilren känsla
635,00 kr
Väggklocka Forest
Forest väggklocka från NeXtime tar med naturen in i ditt hem. Klockan har en svart metallring och en träskiva. Eftersom urtavlan är gjord av äkta trä är varje klocka ett unikt exemplar. Denna klocka ger varje rum en tuff och naturlig look. Njut av denna vackra klocka i tysthet för tack vare den tysta rörelsen kommer du inte att störas av ett tickande ljud.
629,00 kr
Väggklocka Jacques
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den svarta urtavlan i kombination med utseendet av en ballong gör den till en cool, stilren klocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
1 175,00 kr
Väggklocka Bob
Denna vackra stora klocka har coola accenter, eftersom bakgrunden har en världskarta i vintagelook. På grund av de neutrala färgerna passar den i varje interiör!
1 475,00 kr
Väggklocka Cedric
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den vita urtavlan i kombination med de stora svarta siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
685,00 kr
Väggklocka Chester
Med denna roliga, vackra och stilfulla klocka glömmer du aldrig tiden! Den gamla urtavlan i kombination med de stora svarta romerska siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
2 875,00 kr
Bordsklocka Chopper
Cool klocka från Countryfield i form av en motorcyckel. Klockan med sitt industriella utseende är ett utmärkt tillskott till inredningen av ditt hem.
735,00 kr
Väggklocka Conroy
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den vita urtavlan i kombination med de stora svarta siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
1 295,00 kr
Bordsur Ewald

Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den vita urtavlan i kombination med de stora svarta siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
749,00 kr
Väggklocka Fokker
Med denna stora väggklocka kommer du alltid att vara uppdaterad. Väggklockan är snyggt färdig och visar inte bara timmarna utan även  minuter.
2 475,00 kr
Bordsklocka Matty
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den vita urtavlan i kombination med de stora svarta siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
825,00 kr
Väggklocka Louis
Med denna roliga, vackra och stilfulla klocka glömmer du aldrig tiden! Den svarta urtavlan i kombination med ett flygplans utseende gör den till en cool, stilren klocka som passar alla interiörer. Klockan kan också fungera som klädhängare på grund av närvaron av krokar på den nedre vingen.
1 165,00 kr
Väggklocka Steve
Med denna roliga, vackra och stilfulla klocka glömmer du aldrig tiden! Den svarta urtavlan i kombination med ett flygplans utseende gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
1 425,00 kr
Golvur Vickie
Med denna stående klocka från Countryfield glömmer du aldrig tiden. Industriklockan är också ett bra komplement till inredningen i ditt hem. Klockan är 81,5 cm hög och är gjord av högkvalitativt stål med nickelbeläggning.
935,00 kr
Bordsklocka Bradly
Med denna coola, snygga klocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den vita urtavlan i kombination med utseendet på en retro motorcykel gör den till en vacker, stilren bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
855,00 kr
Bordsklocka Franklyn
En vacker bordsklocka för ditt vardagsrum eller sovrum. Tack vare den antika designen har du ett riktigt blickfång i ditt hem.
595,00 kr
Bordsklocka Manteo
Med denna vackra, snygga retroklocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den vita urtavlan i kombination med den industriella looken gör den till en vacker, stilren bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
625,00 kr
Bordsur Milroy
Med denna vackra, snygga retroklocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den vita urtavlan i kombination med den industriella looken gör den till en vacker, stilren bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
935,00 kr
Bordsklocka Guyton
Med denna coola, snygga klocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den svarta urtavlan i kombination med en motorcykels utseende gör den till en tuff, snygg bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
1 025,00 kr
Bordsur Harald
Med denna coola, snygga klocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den vita urtavlan i kombination med en motors utseende gör den till en tuff, snygg bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
1 015,00 kr
Bordsur Harrod
Med denna coola, snygga klocka kommer du aldrig att glömma tiden! Den svarta urtavlan i kombination med en motors utseende gör den till en tuff, snygg bordsklocka som passar alla interiörer. Nickelbeläggningen ger denna klocka en vacker finish.
715,00 kr
Väggur Emington
Med denna vackra Emington väggklocka från Countryfield kommer du alltid i tid. Den industriella väggklockan är vackert avslutad med växlar i mitten och romerska siffror på utsidan, vilket ger en tuff effekt och ser till att din inredning får ett lyft!
1 945,00 kr
Gökur
Du kan hänga upp detta gökur på väggen eller placera det på ditt nattduksbord. Alarmet kan ställas in (en gång var 12:e timme) och den lilla fågeln kommer ut för att väcka dig som ett traditionell gökur.
795,00 kr