klockor online på nätet

Klockor

Bordsklocka retro motorcykel
Denna bordsklocka i form av en motorcykel blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas, har en retro stil och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsverk som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd.
479,00 kr
Bordsklocka retro Tv
Denna bordsklocka i form av en tv-apparat blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsur som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd. Dess unika TV-design bidrar till dess charm.
385,00 kr
Bordsklocka retro bensinpump
Ställ ut ett riktigt blickfång i din inredning med den här bordsklockan, som har en vintage bensinpump-design med en slang! Det fungerar också som en spargris.Klockan är tillverkad i järn, MDF, papp och glas, har en retro stil och är hållbar och stabil. Klockan har ett kvartsur som håller tiden. Tack vare den tydliga visaren och tydliga siffror kan klockan läsas av även över långa avstånd.
595,00 kr
Bordsklocka flygplan

Denna väggklocka designad som ett flygplan blir ett blickfång i din inredning!Klockan har en metallkonstruktion,vilket gör den hållbar och stabil.De vita siffrorna och silvriga visarna är lätta att se på den svarta urtavlan,vilket gör det enkelt att läsa av tiden, även vid snabb anblick.
349,00 kr
Väggklocka 39 cm

Denna väggklocka blir ett blickfång i din inredning! Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem.Klockan är tillverkad av MDF och järn, vilket gör den robust. Väggklockan har en rund form och romerska siffror för en symmetrisk och elegant effekt. Klockan kan avläsas även över långa avstånd tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror.
695,00 kr
Väggklocka 60 cm

Denna väggklocka blir ett snyggt blickfång i din inredning med sin moderna design!Klockan har en hållbar MDF-konstruktion. De vita siffrorna och svarta visarna blir lätta att se på den bruna urtavlan som gör det enkelt att läsa av tiden, även vid en snabb anblick.
675,00 kr
Väggklocka klassisk filmklappa

Denna väggklocka är designad som en klappa och blir en vacker mittpunkt i din inredning! Känn dig som en filmstjärna varje gång du tittar på klockan.Klockan är tillverkad i MDF och metall, vilket gör den hållbar och stabil. Tack vare den tydliga urtavlan och tydliga siffror kan kan klockan enkelt läsas av.
469,00 kr
Väggklocka flerfärgad 51 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Den blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan är tillverkad i järn och papper, vilket gör den robust och stabil. Klockan har ett quartz-urverk som håller tiden. Tack vare sin stora urtavla och tydliga siffror kan klockan läsas av även på långa avstånd.
639,00 kr
Väggklocka flerfärgad 60 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning! Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan har en robust MDF-konstruktion. Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
495,00 kr
Väggklocka i MDF flerfärgad

Få ett stänk av färg i din inredning med denna väggklocka! Som ordspråket lyder:Bättre sent än aldrig,men det är ännu bättre att aldrig vara sen!Klockan har en stadig konstruktion i MDF.Den kan avläsas även över långa avstånd tack vare en stor urtavla och tydliga siffror.
495,00 kr
Väggklocka flerfärgad 80 cm

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning!Den utstrålar en vintage charm och blir en snygg detalj i ditt hem med sin unika design.Klockan har en robust MDF-konstruktion.Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
1 565,00 kr
Väggklocka grå

Denna väggklocka blir en vacker mittpunkt i din inredning!Klockan har en robust MDF-konstruktion.Den stora urtavlan och de tydliga siffrorna gör att den dekorativa väggklockan är enkel att avläsa, även över långa avstånd.
595,00 kr