dockhus online på nätet

Dockhus

Dockskåp 3 våningar
Detta dockskåp i trä med 3 våningar kommer att bli ett drömhem för dina barns dockor!Det är det perfekta huset för alla slags lekäventyr.Huset, med flera lekytor,har 3 våningar med en inbyggd trappa ett vardagsrum och badrum, ett kök och matrum och ett sovrum på vinden.Dina barn kommer att älska att arrangera och omarrangera de medföljande möblerna efter sin stil och berättelserna de vill berätta!Med detta dockskåp kan dina barn skapa en magisk värld som deras dockor kan leva i.
1 369,00 kr
Stort dockskåp
Detta trähus är det perfekta boendet för dina dockor, gosedjur och leksaksfordon. Dockhuset har gångjärn på höger sida och kan öppnas och stängas med magnetlåset.
1 245,00 kr
Dockhus med tillbehör
Upplev, tillsammans med prinsessorna från Disney, de vackraste och mest spännande äventyren i detta vackra slott. Med tre våningar och sex rum finns det mer än tillräckligt med plats för alla dina prinsessdockor. När musiken spelas kan du se ett spektakulärt fyrverkeri från det övre fönstret. Slottet kommer med 29 tillbehör, så du kommer aldrig att sakna något för berättelserna du kommer att hitta på. Ett fantastiskt hem för prinsessorna där du kommer att ha roligt i timmar.
2 265,00 kr
Dockhus med möbler
Med Roba dockhus av massivt trä med omfattande dockmöbler och dockor kan små dockmammor och -pappor låta sin fantasi och kreativitet flöda. Den söta lekstugan med tre våningar lämpar sig särskilt väl för kreativa rollspel och främjar kommunikationen. Livet är perfekt återskapat i ett dockskåp. Med dockhuset och de små dockorna får barnet alltså möjlighet att bearbeta sina egna upplevelser i familjen, hitta på berättelser och spela fram dem. Alla material som används är testade och certifierade för skadliga ämnen. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen. Ytorna kan torkas av och är lätta att rengöra. Detta dockhus har utvecklats enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN 71) i Tyskland.
1 695,00 kr
Dockhus Peppa Pig i trä
Vill du ta en titt in i familjen Pigs liv? Då är detta ditt perfekta tillfälle! I detta vackra familjehus kan du njuta av att titta på tv från soffan. Däremellan blir din mat ljuvligt varm i ugnen, medan dina drycker svalnat fint i kylen. Koppla av med grisfamiljen! Huset är gjort av 100 % FSC®-trä och färgen är giftfri och barnvänlig.
765,00 kr
Dockhus trä
Njut av fantasifulla timmar av lek med detta dockhem med 3 element! Elementen gjorda av massivt trä och plywood kan placeras ovanpå varandra, bredvid varandra eller separat. Med 21 inredningsdelar kan du ordna detta hus efter din smak!
1 295,00 kr
Dockhus Hall Fantail
Med detta superimponerande dockhus kan du leka mycket roligt! Dockhuset har tre våningar och tar du av taket kan du även leka på vinden! Dockorna och möblerna ingår ej. Dockhemmet måste du sätta ihop själv, så att du direkt kan lära dig hur ett hus sätts ihop. Ha kul att spela!
4 395,00 kr
Dockhus trä vit/blå
Har dina dockor någonstans att bo ännu? Detta dockhus kommer väl till pass! Du kan inreda dockhuset helt själv med dina egna möbler.
3 255,00 kr
Dockhus med möbler 25-del
Har din leksakskanin ett hus än? Detta hus erbjuder allt din kanin behöver: en säng, klädhängare, pentry, soffa, matbord och till och med en skål med morötter! Detta kommer att göra din leksakskanin väldigt glad! Dockorna ingår ej.
1 995,00 kr
Dockhus med möbler 16-del
Har dina dockor någonstans att bo ännu? I denna villa har de det allra roligaste! Villan är utrustad med alla sorters möbler, såsom säng, kök och toalett! Dockor ingår ej.
3 025,00 kr
Dockhus med möbler 15-del
Detta mysiga dockhus från Tender Leaf Toys har fyra boende, kommer med fina möbler och ger mycket nöje! Huset är dekorerat med blommor och har en praktisk ögla så att du enkelt kan ta det med dig vart du än går
2 645,00 kr
Dockhus 32-del
Detta rosa dockhuset från Tooky Toy är ett vackert färdigt dockhem i trä med två våningar och massor av rosa detaljer. Det vackra dockhuset kommer med trämöbler! En dröm för varje dockälskare.
1 615,00 kr
Dockhus plast
Med detta vackra dockhus från Wader är dockorna verkligen stilfullt boende. Dockhuset har en våning med två rum och en hall. Barn kommer att njuta av att upptäcka alla glatt inredda och ljusa rum. Det medföljande tillbehörssetet innehåller möbler för varje rum i huset och erbjuder oändliga designmöjligheter.
575,00 kr
Barbie drömskåp 27-del
Detta roliga omklädningsrum har massor av alternativ för Barbie att ha sina kläder i! Dream Closet innehåller en garderob med skåp och hyllor, en central ö med hyllor och hängare, en avtagbar bas för Barbie, en stående spegel och ett skrivbord med en stol för att installera dockan. Totalt har omklädningsrummet mer än 25 tillbehör och en Barbiebop. Produkten är hopfällbar och har ett handtag, så den är lätt att bära och du kan leka med detta set var som helst.
1 335,00 kr
Mamatoyz dockhus
Ett tåligt dockhem i trä från Mamatoyz för timmar av nöje. Huset har åtta olika rum.
635,00 kr
Bärbart dockhus
Gör ditt barn nöjd med detta dubbelsidiga spelbara dockhus i trä! Dockhemmet är av trä och innehåller inte mindre än 17 leksaker inne i huset, inklusive: en man, en kvinna, en lampa och mycket mer!
1 275,00 kr