lekstugor online på nätet

Lekstugor

Hopfällbar lekstuga

Ge dina barn en säker plats att leka och utforska med vår hopfällbara och bärbara lekstuga.Dina barn kan ha roligt i olika rollspel.Lekstugan går otroligt snabbt att montera och demontera på bara några minuter.Stugan har starka färger, ett sluttande tak, öppna fönster, ojämn väggtextur och en låsbar dörr.Lekplatsen är tillverkad i UV- och väderbeständig plast som är giftfri, luktfri och hållbar.Den kan användas inomhus eller utomhus.
1 695,00 kr
Lekhus

Ge dina små en rolig plats att leka med vårt lekhus i massivt trä!Eftersom det är tillverkad i impregnerad furu är lekhuset extra stadigt och hållbart.Det massiva trä är också beständigt mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Dina barn kan ta med sina leksaker och njuta av sin fritid i detta lekhus!
4 139,00 kr
Lekplats
Detta högkvalitativa lekplats i trä är tillverkad i massiv, tryckimpregnerat furu och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar.Fyra handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning.Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.Lekplatsen ger gott om plats för kamrater att delta i lekar och njuta av ett antal funktioner. Förvandla din bakgård till en fascinerande lekplats!
20 375,00 kr
Lekhus för trädgården
Ge dina små en rolig plats att leka med vårt lekhus i massivt trä!Denna lekstuga är tillverkad i tryckimpregnerad furu och är stabil, hållbar och extra stark.Den massiva gröna impregnerade furu är beständig mot röta, insekter och ogynnsamma väderförhållanden.Lekstugan har en öppen dörr som släpper in naturligt ljus.Dina barn kan hämta sina leksaker och prylar och njuta av sin fritid i denna trädgårdsstuga!Lekstugan är lätt att montera.Observera att trä är en naturprodukt som kan ha vissa skavanker.Golv ingår inte.
3 929,00 kr
Lekplats
Denna högkvalitativa lekplats i trä är tillverkad från massiv, tryckimpregnerat trä och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar.Sex handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning.Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.Lekplatsen ger gott om plats för kamrater att delta i lekar och njuta av ett antal funktioner. Förvandla din bakgård till en fascinerande lekplats med detta lekplats i trä!
10 975,00 kr
Lekstuga i plast

Om dina små tycker om fantasifullt rollspel är denna supercoola lekstuga den perfekta presenten till ditt barn.Lekstugan är tillverkad i 100% PP-material, är UV-beständigt, lätt och enkelt att flytta.De livliga färgerna förbättrar ditt barns färgkännande.Med dess barnvänliga design erbjuder denna fantasileksak en rolig stund för dina små.Den är tillräckligt rymlig för att bjuda in vänner.Lek brevbärare med postfacket i den lätta svängbara öppna dörren.Ta ut ditt magiska hus när solen skiner. Låt dina små leka inne där det är varmt under de kalla vinterdagarna.
1 095,00 kr
Lekstuga i gran
Lekstugan i trä är en drömplats för dina små barn, oavsett om den placeras ute i trädgården eller inomhus.Tack vare fönsterna, dörren och den rymliga insidan med en höjd på 128 cm uppmanar lekstugan barnen att leka och springa runt.Den erbjuder även skydd vid dåligt väder.Golv ingår inte.
3 495,00 kr
Lekstuga i impregnerad furu
Ge dina barn en alldeles egen tillflyktsort i trädgården med denna rymliga lekstuga i furu.Denna högkvalitativa lekstuga i trä är tillverkad i tryckimpregnerad furu vilket innebär att den är extremt stark, väderbeständig och väldigt hållbar.Stugan har rikligt med utrymme för att vännerna ska kunna delta i leken. Monteringen är enkel.Golv ingår inte.
5 335,00 kr
Lekstuga med klätternät rutchkana och gungor
Detta högkvalitativa utomhuslekset i trä är tillverkad från massiv, tryckimpregnerad furu och stabil plast i mycket ljusa färger.Den består av en träram, en rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter.Med alla dessa funktioner kan denna omfattande lekställning användas för klättring, krypning, kurragömma och åkning.Tack vare det tryckimpregnerade träet, är denna lekställning extremt stark, väderresistent och väldigt hållbar. Fyra handgrepp ger extra säkerhet vid klättring och åkning. Föräldrar kan därför ta det lugnt när barnen leker på denna högkvalitativa lekställning som uppfyller de senaste av säkerhetsnormer.
13 579,00 kr
Lekplats
Med denna högkvalitativa TÜV-certifierade lekstugeuppsättning kan du förvandla din trädgård till en magisk lekplats för dina barn!Den robusta ramen är tillverkad i impregnerad massiv furu.Lekstugan i trä är extremt stadig, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa på ramen med slitstarka metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer ökad säkerhet.Föräldrar kan därmed slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandard. Lekstugan har en massiv träram, en vågformad rutschkana, 2 gungor och klättermöjligheter. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
10 719,00 kr
Lekplats med rutschkana
Den robusta stommen är tillverkad i impregnerad furu. Det massiva lektornet i trä är extremt starkt, väderbeständigt och hållbart. Gungorna är fästa på ramen med slitstarka metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer ökad säkerhet. Föräldrar kan därmed slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandard. Lekstugan har en massiv träram, två gungor, en stege och en plattform. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
5 079,00 kr
Lekstuga Jesse
Jesse lekstuga är så stor att du till och med kan sova i den. Genom det nedre fönstret ser man ut och håller koll på hela området. Inuti finns det tillräckligt med plats för ett bord och några stolar att ställa ner och leka med vänner. Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Tänk på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
14 295,00 kr
Lekstuga Stef
Stef lekstugan är en mysig trälekstuga på ben med en praktisk trappa och rutschkana. Alla vänner kan bjudas in att leka i rutschkanan eller inne i huset, det finns gott om plats! Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. För säkerhets skull är det obligatoriskt att placera lekstugor med en lekhöjd över 60 cm på mjuk mark som gräs eller flis. Tänk också på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
18 975,00 kr
Lekstuga Lisa
Lekstugan Lisa är så stor att du till och med kan sova i den. Genom det nedre fönstret ser man ut och håller koll på hela området. Inuti finns det tillräckligt med plats för ett bord och några stolar att ställa ner och massor av vänner. Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Räkna med en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
20 275,00 kr
Lekstuga Sarah
Bjud in dina vänner att tillbringa en rolig tid tillsammans i denna Sarah lekstuga. Trähuset står på ben och har en förhöjd plattform på 118 centimeter. På så sätt kan barn se allt som händer utanför huset. När de är klara kan de ta den långa rutschkanan ner igen. Gör ett gigantiskt sandslott i sandlådan under lekstugan! Lekstugan är lätt att bygga. Husets paneler är förmonterade. Dessutom är alla hål förborrade, så du behöver bara skruva i skruvarna. Tack vare det unika byggsystemet kan du bygga en stadig lekstuga med ett antal paneler på nolltid. Tänk på att det finns en lekyta på cirka två meter runt lekstugan.
17 695,00 kr
Lekstuga
Lekstugan skapar en ny värld full av magi där barnen kan uppleva sina egna äventyr.
2 995,00 kr
Lekstuga plast little Home
Vilket barn drömmer inte om att ha ett eget hus? I det här huset kan barn leka! Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och är lätt att montera.
1 925,00 kr
Liten lekstuga
Denna lekstuga från Jamara gör utomhuslek roligt i ett svep! Huset är tillverkat av kraftig plast och är lätt att montera. Dörrarna och fönstren går att öppna.
2 175,00 kr
Liten lekstuga i plast
Denna lekstuga Jamara gör utomhuslek roliga i ett slag! Huset är tillverkat av kraftig plast och är lätt att montera. Dörrarna och fönstren går att öppna.
1 925,00 kr
Liten lekstuga Cocoon
Bjud in alla dina vänner på en fest i din egen lekstuga! Förvandla ditt nya leksakshus med supersöta klistermärken till en stormarknad, kök eller verkstad och öppna dörrarna på vid gavel för dina första kunder.
1 275,00 kr
Lekstuga barn
Ett hus som utvecklas i din egen takt! Detta moderna hus har en grind, två fönster med två svängbara fönsterluckor och två hyttventiler. Dina barn kan bjuda in sina vänner för att ha kul och spela sina favoritspel! Lekstugans struktur kombinerar plastsidoväggar och fasader, vilket gör den stabil och motståndskraftig. Anti-UV-behandlingen säkerställer också god beständighet och färgbeständighet. På så sätt kommer lekstugan att ge många år av nöje i din trädgård!
3 725,00 kr
Lekstuga med rutschkana
I denna lekstuga från Smoby kan du leka med flera vänner. Lekstugan har två fönster med två luckor, en liten dörr framtill, en rutschkana och en stege. Lekstugan är utrustad med en säker och rejäl stomme. Lekstugan är behandlad med anti-UV. Detta säkerställer en god beständighet och hållbarhet hos färgen. Kort sagt, mycket roligt!
4 825,00 kr
Lekstuga stor
Ha extra kul på din bakgård med denna Step2 Clubhouse Climber-lekstuga! Det finns mycket att utforska som två rutschbanor, en gångväg, ett utsiktstorn med fönster, en ratt och en kryptunnel. Under klättersetet finns flera platser där barnen kan gömma sig. Leksetet har steg och handtag för att hjälpa ditt barn med balans och koordination. Dina barn kommer att vilja spendera timmar med att klättra, glida och krypa för att utforska denna personliga lekplats.
17 995,00 kr
Liten lekstuga Neat & Tidy
Barn kan leka som om de grillar, städar och välkomnar gäster i sitt eget hem. Den realistiska designen och charmiga exteriören på denna lekstuga för barn ser bra ut i alla lekrum eller bakgårdar. Utomhusnöjet tar aldrig slut med denna utomhuslekstuga!
3 435,00 kr
Lekstuga Neat & Tidy
I denna lekstuga blir fantasi verklighet! En öppen lekstuga så att du kan se ditt barn leka. Lekstugan innehåller funktioner från ett vanligt hus.
4 160,00 kr
Rosa lekstuga
Barn kan leka som om de grillar, städar och välkomnar gäster i sitt eget hem. Den realistiska designen och charmiga exteriören på denna lekstuga för barn ser bra ut i alla lekrum eller bakgårdar. Utomhusnöjet tar aldrig slut med denna utomhuslekstuga!
3 775,00 kr
Lekstuga inomhus
Denna Step2-lekstuga ser ut som ett charmigt hus i pepparkaksstil. Småbarn kommer att ha mycket roligt med detta söta lilla hus. En utegrill kan förvandlas till ett inomhuskök och låter barn utöka sin kreativitet och fantasi.
8 975,00 kr
Lekstuga barn inomhus
Denna öppna lekstuga passar perfekt in i lekrummet eller sovrummet. Kliv in i huset och upplev många kvällstimmar. Använd de medföljande leksaksbollarna och släpp dem i väggens labyrint.
2 325,00 kr
Lekstuga med rutschkana i plast
Klättra upp på klätterrampen för att komma in i din egen stuga! Använd dörren för att släppa in och ut besökare! Väl inne, laga något på den heta plattan! Glöm inte att diska - den så kallade diskbänken låter barn träna på att städa! Använd de robusta handtagen för att klättra upp till den översta plattformen! Färgglada panelväggar är roliga att kika över och ger extra säkerhet. När du är redo, ta den extra långa rutschkanan ner för ännu roligare! Håll alla leksaker inom räckhåll med den utdragbara förvaringslådan. Det gör att städa enkelt!
11 645,00 kr
Lekstuga Wonderball
Denna lekstuga ger en hel upplevelse och kommer att underhålla dina barn i timmar! Bollarna kan kastas på taket. Från taket kommer bollarna att falla ner genom rören, detta ger roliga ljud och färgeffekter. Lekstugan är mycket kompakt och detta gör att huset passar till exempel i ett lekrum, sovrum, balkong eller i trädgården. När du leker med denna lekstuga kommer ditt barn att förbättra finmotoriken och ögon- och handkoordination.
2 735,00 kr
Lekstuga Lodge XL grå/vit
Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!
9 325,00 kr
Lekstuga Lodge XL blå/vit

Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!
10 475,00 kr
Lekstuga Lodge XL röd/vit


Barn kommer att ha en fantastisk tid med sina vänner med denna extra stora lekstuga. Använd trappan för att gå upp och sitta på verandan eller inne i huset. Om du behöver ta dig ner snabbt, använd den coola rutschkanan!

9 325,00 kr
Lekstuga trä
Lekstuga med röd rutschkana och handtag för att gå säkert i trappan. Lekstuga består av impregnerat FSC-certifierat trä som håller i åratal.
7 385,00 kr
Lekplats Atlantic
Atlantic är en komplett lekredskap i trä med klättervägg, trappor, gunga, rutschkana och sandlåda. Med detta torn i trädgården kommer barn att leka ute med nöje i många år. Sandlådan kan även användas som rastplats. Från tornet kan du se hela trädgården och hålla koll på allt. Rutschkanan låter dig zooma ner på nolltid. De tre gungorna, varav den ena är en dubbelgunga, ger timmar av svängkul! Alla paneler är förborrade så denna lekstuga är lätt att montera.
16 865,00 kr
Lekplats Northbook
Ge dina barn känslan av att de seglar i sin egen trädgård på ett stort fartyg. De letar efter pirater och med hjälp av teleskopet kommer de att se vem som hittar dem. Stegen ger säkra och utmanande alternativ för en rolig klättring till toppen och rutschkanan erbjuder en snabb och vågig nedstigning till botten. Längst ner i huset hittar du sandlådan med bar, så att de kan koppla av under taket från sina äventyr. Alla paneler är förborrade så att denna lekstuga enkelt kan monteras.
15 125,00 kr
Lekplats i trä
Med denna mångsidiga lekplats kan du njuta av timmar av skoj! Den innehåller två fantastiska gungor, en trapets, en klättervägg och det finns även en bar. Som bär på kakan har lekplatsen en lång rutschkana med extra höga väggar för extra säkerhet. Längst ner på baren och bänken finns fortfarande plats för en sandlåda.
10 835,00 kr