Övrigt

Övrigt

Keyboard
Denna gulliga keyboard är ett utmärkt sätt att introducera dina barn till musikens värld på.Genom ett stort antal olika ljud och rytmer kommer dina barns gehör och musikaliska förmågor att kunna övas upp.Det traditionella utseendet gör att denna keyboard ser precis ut som en riktig.Dess okrossbara plastmaterial och kraftiga konstruktion gör den slitstark och enkel att rengöra.
619,00 kr
Arbetsbänk 51 delar
Ge din blivande hantverkare spänningen med en egen arbetsbänk!Den blir inte bara en rolig leksak,det är också en bra leksak för att utveckla hand/öga-koordination.Dessutom kan dina barn leka i timmar,den blir rolig i lekrummet för både barn och föräldrar.Den har starka färger och roliga egenskaper,den fantastiska arbetsbänken levereras med verklighetstrogna tillbehör,såsom borrar,städ,skruvmejslar,hammare med mera.Tack vare hyllorna,förvaringsutrymmen och verktygsväggen har denna verktygsbänk allt man kan tänkas behöva i en verkstad.Under leken kan dina små utveckla färdigheter inom lagledning, kommunikation och lär sig samtidigt om verktyg.
679,00 kr
Snickarbänk
Den högkvalitativa snickarbänken garanterar en säker användning för våra unga praktikanter.Små byggare kommer ha mängder med skoj,medan de hamrar och skruvar med de verklighetstrogna verktygen.Bänken är även utrustad med krokar och sidopaneler, för perfekt förvaring av alla lösa delar.Denna snickarbänk kommer bli en uppskattad lekplats,och kommer även hjälpa dina barn att utveckla hand-öga-koordination och kommunikationsförmåga.Leveransen inkluderar 1 x arbetsbänk,1 x hålslagare,1 x hjälm, 8 x muttrar, 2 x skruvmejslar, 3 x mutterdragare, 1 x skruv (längd: 6,8 cm), 6 x skruvar (längd: 5,4 cm), 6 x skruvar (längd: 4,5 cm),10 x skruvar(längd: 3 cm),2 x bitar leksaksträ,1 x såg,1 x hammare,1 x verktygshylla,1 x kugghjul (diameter: 10 cm),2 x kugghjul (diameter: 6 cm),1 x skiftnyckel,1 x tång.
499,00 kr
Doktorsleksak 15 delar
Denna vackra doktorslåda med starka färger och roliga egenskaper,levereras med 14 verklighetstrogna medicinska verktyg och accessoarer.Under leken lär sig dina barn lagledning,kommunikation med mera.
379,00 kr
Kulbana
Din lilla arkitekt kommer att ha massor av kul med denna kulbana!Den högkvalitativa,plastspåret har inte några skarpa hörn eller gavlar,så den är säker att leka med.Denna färgstarka och robusta kulbana kommer att hjälpa till att lära ditt barn skicklighet, kreativitet, tankar och finmotorik.Ditt barn kan sätta ihop många olika spår som önskas.Med hjälp av olika komponenter såsom trattar, böjar och drivor är det lätt för ditt barn att tänka ut nya banor.
429,00 kr
Kasta ring-spel
Ge dina små ett spännande kast spel som dessutom utvecklar hand-öga-koordination.Det är perfekt för utomhuslek,picknick eller trädgårdsfester.Eftersom det är tillverkat i plast är det enkelt att rengöra och desinfektera.Dessutom är ringspelet avsevärt kompakt och lätt,vilket gör det enkelt att transportera och förvara.
289,00 kr
Leksaksbutik 51 delar
Introducera din framtida handlare spänningen med att göra affärer med denna leksaksbutik!Den karaktäriseras av sina ljusa färger och roliga egenskaper,vår leksaksbutik är inte bara rolig för dina små barn, utan främjar också hans/hennes förmåga till självständighet och verksamhet.Dina barn kan ha roligt i timmar med vänner och föräldrar.
569,00 kr
Sminkbord
Din lilla sminkentusiast eller hårfrisör kommer älska detta slittåliga och säkra sminkbord i krocksäkert plast!För en extra lyxig touch,är bordet utrustat med batteridrivna lampor, för en vackert belyst spegel.Med bara ett enkelt tryck på den hjärtformade knappen,kommer spegeldörrarna öppnas,musik börja spela, och lamporna längs spegelramen börja lysa.Dessutom är hårtorken fullt funktionell!Spegelbordet är utrustat med en utdragbar låda,för förvaring av de medföljande tillbehören.Dess robusta konstruktion gör detta bord både slitstarkt samt enkelt att rengöra. Leveransen omfattar:1 x sminkbord,1 x pall,1 x hårtork,3 x nagellack,2 x armband,2 x läppstift,3 x ringar,2 x hårband,1 x halsband,1 x kam.
649,00 kr
Spjälsäng för dockor
Sängen är tillverkad i robust plast och har en stadig konstruktion,vilket gör att du kommer kunna ha den i många år framöver.Dessutom är den riktigt lätt att rengöra, och du behöver endast använda en fuktig trasa.Förutom att vara riktigt skoj,erbjuder den även ett lekfullt sätt att utveckla kommunikativa och sociala färdigheter.Leveransen inkluderar: 1 x spjälsäng för dockor, 1 x kudde, 1 x lakan, 1 x spjälsäng med 4 dinglande leksaker.
389,00 kr
Staffli med griffeltavla
Detta mångsidiga inlärningsverktyg består av en magnetisk whiteboard,en griffeltavla och målarstaffli och kan användas för att lära barn enkla ekvationer, ord, alfabetet och att rita.Det tvåsidiga staffli har en magnetisk tavla på ena sidan och en griffeltavla på den andra så att ditt barn kan ha roligt i många timmar och låta sin kreativitet flöda.Det finns en praktisk bricka under det dubbelsidiga staffli för att hålla det viktigaste nära till hands.Dessutom har det klämmor för att sätta fast papper som barnet kan rita på med tuschpennor och färgpennor.
479,00 kr
Staffli och ritbord
Det tvåsidiga staffli har en magnetisk tavla på ena sidan och en svart tavla på den andra så att ditt barn kan ha roligt på olika sätt i många timmar.De praktiska lådorna under bordet gör det enkelt för barnet att nå bokstäver, färgkritor, kritor eller annat och gör det även möjligt att förvara pedagogiska leksaker organiserat.Dessutom finns det gott om plats på bordet för att rita eller skriva på pappersarken.
629,00 kr
Justerbart ritbord och staffli
Detta set ger barn friheten att rita hur mycket de vill.Pallen kompletterar det fina setet och gör att barnet sitter bekvämt när det ritar sina mästerverk.Dessutom finns det förvaringsutrymme under skrivbordet med plats för kritor, färger, papper och mer.Skrivbordet är hopfällbart, vilket gör det enkelt att förvara och transportera.
719,00 kr
Pilbåge 5 delar

Vår pilbåge för barn,inklusive måltavla,båge och 3 pilar blir en rolig leksak för barn och är samtidigt säker att använda.Bågen är svår att bryta av och dess tråd är stretchig och bra nog för att skjuta pilar.Måltavlan har färgade mönster och siffror, det är lätt att se poängen.Pilarna har runda mjuka huvuden och skadar därmed inte människor eller ömtåliga prylar såsom fönster eller speglar.Dessutom är bågen, pilarna och målet lätta och hållbara.
359,00 kr
Pilbågeset med måltavla

Uppmuntra ditt barn att hålla sig aktivt med detta roliga pilbågeset! Det hjälper till att förbättra koncentrationen och utvecklar hand-öga-koordination.Detta pilbågeset är gjort av ABS, PP och PE som är slitstarkt för långvarig användning.Måltavlan står på ett stabilt stativ och har färgglada mönster och siffror för att räkna poäng.Bågen har ett bekvämt grepp så att barn kan leka bättre och samtidigt lära sig.Dessutom har pilen en sugkopp som spets för att skydda väggar och göra leken säker för barn.Pilbågesetet väger lite, så barn kan ta det med sig överallt.Det är perfekt för att leka ensam eller för att utmana vänner.
539,00 kr
Hängstol
Hängstolen har en stålram och väderbeständigt rep, vilket gör den robust och säkerställer hög bärförmåga.Du kan justera sitsens ryggstöd för att den ska passa perfekt.Du kan även justera höjden av hela gungsitsen för att hålla uppe barnens fötter från marken.Hängstolen ger bra stöd och stabilitet vilket gör att barnen inte behöver hålla i repen för att säkerställa säkerheten.De kan i stället ligga och slappa bekvämt medan de vilar eller gungar.Varje justerbara upphängningslina sitter ordentligt i gungan, medan de fyra punkterna skapar balans och säkerhet.Dessutom gör tofsarna sitt till den snygga designen.
965,00 kr
Hopfällbar rutschkana
Rutschkanan är tillverkad i UV och väderbeständig plast som är giftfri, luktfri och hållbar. Den kan användas inomhus eller utomhus. Stegen gör det enkelt för barnen att nå toppen. Den är enkel att ställa upp med räcken som klickas på plats. Du kan fälla ihop den för enkel förvaring i ett garage eller ett skjul när den inte används.
749,00 kr
Klätterställning i furu

Låt dina barn leka, klättra och ha roligt på denna klätterställning i trä!Klätterställningen är tillverkad i massiv furu, vilket gör den stabil och hållbar för utomhusbruk. Dessutom ger träställningarna bra stöd. Barn kan klättra upp och ner för stegarna på sidan och ta sig fram genom de horisontella stängerna. Lekställningen ger dina barn många olika motionsmöjligheter, t.ex armhävningar, stretch osv.
939,00 kr
Klätterställning impregnerad furu

Föreställ dig hur glada dina barn kommer att bli när de har skoj i din bakgård på denna klätterställning!Denna klätterställning har en stege med 5 steg, en klättervägg med stenar, en nätvägg, en repstege med tre steg och en stång för att göra akrobatiska konster. Klätterställningen är tillverkad i impregnerad furu och stål, vilket gör den rötbeständig och robust. Dina små kan också bjuda in sina vänner att delta. De kan klättra upp och ner och också ta sig fram med de horisontella staplarna. Klätterställningen ger många alternativ för dina barn, som pull-ups, etc.
3 519,00 kr
Klätterställning med fotbollsmål

Föreställ dig hur roligt dina barn kommer att ha medan de leker med klätterställningen i din trädgård! Den har plats för både sport och lek.Klätterställningen har en stege med 5 steg och ett fotbollsmål. Klätterställningen är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den rötbeständig och robust. Dessutom har den ett fotbollsmål, dina små kan bjuda in sina vänner att spela eller träna tillsammans. De kan också klättra upp och ner och ta sig fram på de horisontella staplarna.
2 099,00 kr
Lekställning

Med denna supercoola lekställning kan du förvandla din trädgård till en magisk lekplats för dina barn!Den robusta stommen är tillverkad i impregnerad furu, vilket gör den stabil och rötbeständig. Gungorna fästs i ställningen med metallkrokar och de färgglada handgreppen säkerställer hög säkerhet, så att föräldrar kan slappna av när deras barn leker på lekställningen som är konstruerad enligt senaste säkerhetsstandarder. Lekställningen har en massiv trästomme, två gungor och en klätterstege. Med alla dessa funktioner kan leksetet användas för att klättra, krypa och gömma sig. Dina barn kan även bjuda in sina vänner att delta i leken.
5 039,00 kr
Picknickbord
Ditt barn kommer att njuta av en lekfull stund med detta picknickbord för barn. Den levereras som ett komplett set med integrerade bänkar och ett integrerat bord.Detta picknickbord för barn är tillverkat av plast, vilket gör det lättviktigt och enkelt att rengöra. Det är en idealisk plats för barn att fika eller leka på tillsammans med vänner.
989,00 kr
Rutschkana barn

Ge dina barn många timmar med lek med denna kompakta rutschkana! Den är perfekt för att uppmuntra motion, koordination och balans.Denna rutschkana är gjord av plast vilket gör den lättviktig och enkel att rengöra. Låt barnet klättra uppför trappan och sedan sätta sig ner för att glida ner för rutschkanan. Den bakre stegen hjälper barnet att enkelt nå toppen. Barnrutschkanan har breda steg och höga sidor för en säker upplevelse. Den är perfekt för underhållning inomhus eller utomhus. Du kan enkelt fälla ihop rutschkanan för att förvara den i ett garage eller skjul när den inte används.
1 069,00 kr
Rutschkana enhörning

Ge dina barn många timmar med lek med denna kompakta rutschkana! Den är perfekt för att uppmuntra motion, koordination och balans.Denna rutschkana är gjord av plast vilket gör den lättviktig och enkel att rengöra. Låt barnet klättra uppför trappan och sedan sätta sig ner för att glida ner för rutschkanan. Den bakre stegen hjälper barnet att enkelt nå toppen. Barnrutschkanan har breda steg och höga sidor för en säker upplevelse. Den är perfekt för underhållning inomhus eller utomhus. Du kan enkelt fälla ihop rutschkanan för att förvara den i ett garage eller skjul när den inte används.
1 079,00 kr
Rutschkana
Rutschkanan är tillverkad i 100% PP-material som gör den UV-beständig, lätt och enkel att flytta. Den är perfekt för inom- och utomhusbruk i trädgården. Stegen hjälper barnen att nå toppen av kanan. Den levereras med stödstång för stabilisering och sidoräckena är utformade för att vara säkra för små barn.
749,00 kr
Volträcke

Detta volträcke ger dina barn mycket skoj medan de tränar.Stången stöds av fyra impregnerade stolpar i furu, vilket gör den robust, stabil och förhindrar rutning. Stången har en mycket slät yta som underlättar när du gör voltar. Trästången hjälper till att träna många muskelgrupper i överkroppen, inklusive fingrar, armar, rygg och bröst.
1 299,00 kr
Volträcke

Detta volträcke ger dina barn mycket skoj medan de tränar.Stången stöds av tre impregnerade stolpar i furu, vilket gör den robust, stabil och förhindrar rutning. Stången har en mycket slät yta som underlättar när du gör volter. Trästången hjälper till att träna många muskelgrupper i överkroppen, inklusive fingrar, armar, rygg och bröst.
1 249,00 kr
Picknick bord med parasoll
Detta extra stora picknickbord får du absolut inte missa på bakgården! Vid detta vackra bord kan barn inte bara picknicka utan också njuta av kreativa aktiviteter på sommaren. Picknickbordet har en snygg design och är tillverkat av robust material. Dessutom är Kyoto picknickbord av AXI utrustad med ett vackert blått parasoll.
2 195,00 kr
Skrinda
Denna fina vagn är perfekt för en dagsutflykt. Med en maximal lastkapacitet på 80 kg kan vagnen enkelt transportera minst två små barn.
1 535,00 kr
Häst med ljud
Med den här söta, bruna hästen paraderar du över hela huset. Med den medföljande sadeln och lyxtränsen är du redo att rida. Utöver det gör den också riktiga ljud!
1 115,00 kr
Enhörning med ljud
Med denna söta enhörning paraderar du över hela huset. Med den medföljande sadeln och lyxtränsen är du redo att rida. För ridning kan du också kamma manen och svansen. Utöver det gör den också riktiga ljud!
1 115,00 kr
Elektriskt tåg 6-delar
Detta äventyrståg Chicco är inte bara roligt att leka med, det är också lärorikt. Tåget kör över spåren och spelar olika ljud och sånger. Den är tvåspråkig (engelska och holländska) och lär ditt barn allt om de olika djuren som följer med den. Han sjunger också sånger om alfabetet och siffror. Denna resa kommer att ge ditt barn timmar av lek och lärande!
675,00 kr
Leksaksstånd
Starta ditt eget marknadsstånd nu med detta vackra och robusta set från Tender Leaf Toys. Marknadsståndet har hyllor och två utbytbara miniplattformar så att du kan anpassa ståndet till vilken typ av butik som helst. En vacker randig markis kan fällas ner för att skydda dina färskvaror från den gassande solen. Dessutom har det här marknadsståndet tre söta glödlampor, metallkrokar att hänga din frukt i och fyra svarta prislappar. I setet ingår även en snygg bärväska med tryck.
1 995,00 kr
Käpphäst enhörning
Supersöt käpphäst i regnbågens färger. Tryck på öronen för två olika ljud medan du hoppar. För säkerhets skull kommer käpphästen med ett lock på änden.
685,00 kr
Mini berg och dalbana
Bygg din egen nöjespark på bakgården med denna miniberg-och dalbana från Step2. Skjut upp bilen på banan och låt den rulla ner. En spännande upplevelse och kul att leka med! Banans längd är 312,4 cm och banans höjd är 37,5 cm. Bilens däck är rejäla vilket ger den mycket grepp på vägen. Berg-och-dalbanan är lämplig för inomhus- och utomhusbruk.
3 695,00 kr
Disney racerbana
Bygg en egen kompletta racingcenter med denna racerbana från Disney. Efter att ha monterat banan själv kan man ha timmar av kul med den medföljande bilen med detta omfattande set.
1 135,00 kr
Leksaksstånd Mickey Mouse
Ditt barn blir en riktig säljare med Disney leksaksstånd. I leksaksståndet kan man hitta olika produkter, såsom frukt, kakor, glass och sylt. Skriv med kritan dagens erbjudande, och med vågen kan barn väga produkterna.
1 225,00 kr