speglar online på nätet

Speglar

Golvspegel
Denna spegel från Giftdecor är fällbar och ger även möjlighet att förvara smink, smycken och andra föremål! Insidan är fodrad med svart sammet, för att undvika att skada smycket. Utsidan är gjord av vitlackerat trä. Den är även utrustad med LED-belysning för extra synlighet och ett lyxigt utseende! Spegeln blir perfekt för ditt sovrum!
2 485,00 kr
Rund spegel Cat
Ge interiören en ny touch med denna hipp spegel från Balvi!
635,00 kr
Rund spegel Rosanna
Denna stora, vackra och stilrena väggspegel är ett riktigt blickfång för din inredning. Spegelns kant är gjord av stål och har en beläggning av nickel. Spegeln är lätt att hänga. Häng spegeln i hallen, vardagsrummet eller ovanför skänken så ser din inredning fantastisk ut igen!
2 059,00 kr
Spegel vit
Komplettera din dekoration med denna superfina väggdekoration av Esschert Design. Du skapar visuellt utrymme genom spegeln och ramens white wash-effekt, du ger en mysig atmosfär.
1 275,00 kr
Rund spegel Raj
Använd denna vackra spegel Feliz Lifestyleas dekoration i ditt vardagsrum eller häng upp den funktionellt i badrummet. Förutom att den är behändig är den här spegeln också ett riktigt blickfång.
1 725,00 kr
Spegel Canada
Kanadaspegeln från Giftdecor är 150 centimeter lång, så du kan enkelt kolla in hela din kropp! Du kan hänga den vertikalt såväl som horisontellt, så den är också bra bakom matbordet eller ovanför en skänk
965,00 kr
Spegel Alessia Led
Denna vackra silver Alessia sminkspegel från FPA kan du inte sakna i ditt badrum! Spegeln är idealisk för att lägga smink och för alla dina andra morgonritualer och har inbyggd LED-belysning som är lätt att tända och släcka med pekknappen. Spegeln kan förstora upp till fem gånger.
1 845,00 kr
Spegel valvformat
Denna vackra spegel ger ditt vardagsrum eller sovrum en stor uppgradering. Lägg ner den eller häng upp den så kan du kolla ditt hår på nolltid om din utstyrsel fortfarande sitter på eller om det är något mellan tänderna. En spegel ger också en rumslig effekt, något som är väldigt användbart för mindre utrymmen.
1 695,00 kr
Oval spegel
Den här spegeln från Sortio Home erbjuder ett elegant utseende i ditt hem. Spegeln kan hängas i nästan alla rum.
585,00 kr
Rund spegel Donna
Köp denna fina runda spegel Spinder Design för ditt badrum. Den är gjord med hjälp av solida material, rena linjer och moderna former. Designmöblerna och hemtillbehören är designade av välrenommerade designers som sätter hög prioritet vid hållbarhet och robusthet och användningen av unika kombinationer av material.
3 025,00 kr
Spegel LED
Denna kompakta stående spegel är snygg och dekorativ. Ställ den till exempel på en skänk eller på ett bord och klä din inredning. Spegeln är utrustad med LED-belysning och en touchstyrd dimmer och kan vridas.
635,00 kr
Rund spegel Finja
En designspegel speciellt lämplig för kosmetisk användning. Spegeln har en stor yta med en diameter på 35 cm. Bambukanten runt den ger ett modernt utseende och den här spegeln har en praktisk hylla för dina prylar.
895,00 kr
Rund spegel Selena
Denna spegel Selena från White Label kommer säkerligen att vara en tillgång för din interiör. Den slående designade kanten runt spegeln ger den ett sollikt utseende och gör den till ett riktigt blickfång var du än hänger den.
775,00 kr
Spegelväggställ Djay
Djay spegelväggställ från White label är tillverkat av stål och har en svart pulverlackering. Hyllan och korgen i botten av spegeln är perfekta för små tillbehör eller produkter. Perfekt för till exempel sovrummet, entrén eller garderoben!
1 335,00 kr
Spegelväggställ Duco
Duco spegelväggställ från White label är tillverkat av stål och har en grå pulverlackering. Spegeln är lutbar så att du alltid kan hitta den perfekta betraktningsvinkeln! Framtill på ställningen finns tre krokar, praktiska för halsdukar, nycklar, kepsar och så vidare. Hyllan i botten av spegeln är perfekt för en handväska eller toalettartiklar. Perfekt för sovrummet, entrén eller garderoben!
1 335,00 kr
Oval spegel Matz
Denna vackra väggspegel kommer till sin rätt i nästan vilken inredningsstil som helst. Stålramen har en färgad beläggning som gör spegeln till ett riktigt blickfång, trots sin enkla design.
1 445,00 kr
Spegel oval Matz

Denna vackra väggspegel kommer till sin rätt i nästan vilken inredningsstil som helst. Stålramen har en färgad beläggning som gör spegeln till ett riktigt blickfång, trots sin enkla design.

2 625,00 kr
Oval spegel Pascal
Den stilrena väggspegeln Pascal är både modern och klassisk och kommer till sin rätt i nästan vilken inredningsstil som helst. Det är det perfekta tillägget till hallen. Den ovala spegeln på en svart metallbackboard med rundade kanter är ett riktigt blickfång. Väggspegeln är utrustad med två hyllplan för små tillbehör och tre krokar där till exempel nycklar kan hängas. Den lilla klädstången ger plats för halsdukar eller sjalar.
2 095,00 kr