Bilbana 7,3 m
Ett supercoolt racerbaneset från Carrera! De två supersportbilarna: BMW M4 och Mercedes AMG C 63 är redo för en dynamisk duell! Banan består av höghastighetssträckor och branta kurvor, vilket ger denna uppsättning tillräckligt med utrymme för ''hals mot hals'' dueller.
3 985,00 kr
Bilbana 3,6 m
Denna racerbana från Carrera lovar förare obegränsad action! Den röda lastbilen och den blå bilen kan justeras till alla preferenser för att ställa in snabbast möjliga tid. Men först måste banan sättas ihop. Bygg banan med smala partier, skarpa hörn och långa raksträckor och tävla med varandra.
895,00 kr
Bilbana 4,9 m
Med denna racerbanan kan du bygga din egen väg till seger! Den blå racerbilen och den röda lastbilen väntar på dig och startsignalen och är redo att tävla med sina gummidäck över nätet! Allt du behöver göra är att montera ihop fordonen. Banan är 4,9 meter lång och har utmanande kurvor. Bygg och tävla!
995,00 kr
Bilbana 5,3 m
Ferrari F12 Berlinetta tar sig an polisen på denna supersnabba racerbana! Kan du använda polisbilen för att fånga Ferrari? Bygg banan enligt instruktionerna och tävla genom banan med de två medföljande bilarna. Den 5,3 meter långa banan har långa raksträckor, en korsning, kurvor och en looping!
1 135,00 kr
Bilbana 2,9 m
Supercool racerbana för nybörjare från 3 år och äldre. Tävla med Lightning McQueen och Jackson Storm genom din egen sovrumsbana. Banan är 2,9 meter lång och garanterar spännande racingäventyr!
685,00 kr
Bilbana 6,2 m
Med denna vackra supersöta racerbana tävlar du tillsammans med Lightning McQueen och Jackson Storm om förstaplatsen! Kör snabba varvtider och slå dina vänner eller familj. Banan är utrustad med två fina bilar.
1 255,00 kr
Bilbana 8,0 m
Ett supercoolt racerbaneset från Carrera! De två supersportbilarna: Porsche 911 RSR och Ford GT Race Car är redo för en dynamisk duell! Banan består av raksträckor med hög hastighet och branta kurvor, så detta set erbjuder tillräckligt med utrymme för ''hals mot hals'' dueller
3 695,00 kr
Porsche 918 Spyder
Jaga dina motståndare med denna coola racerbana. Denna bil gör varje jakt oförglömlig spännande och full av action. Slita av med denna banbil och förbättra alla banrekord! Med xenon framljus och bakre bromsljusfunktion.
995,00 kr
Mercedes AMG GT Coupé
Jaga dina motståndare med denna coola racerbana. Denna bil gör varje strävan oförglömlig, spännande och full av action. Förbättra meritlista och slå dina vänner!
685,00 kr
Ford GT
Denna supersportbil med aluminiumram accelererar den valda ägaren upp till 347 km/h. Den vanliga versionen av twin-turbo V6 har 656 hästkrafter. Den nya upplagan av Fords racingikon bör värma upp Porscharna och Audierna i GTE Pro-klassen 2016 vid det tuffaste uthållighetsloppet i världen – exakt 60 år efter den första Ford-segern. Bilen är utrustad med tuffa fram- och bakljus. Med en separat digital avkodare kan Carrera bilen även konverteras digitalt. Denna bil ger unik action och förstklassigt nöje på din Carrera racerbana.
825,00 kr
Dodge Charger Daytona
Stråla över banan med denna muskelbil! Dodge Charger Daytona var efterföljaren till Dodge Charger 500 och tillverkades först 1969 på grund av de dåliga försäljningssiffrorna. Muskelbilen blev känd på grund av den berömda countrysångaren Marty Robbins, som körde den slående speedstern med rosa kropp och gult tak i många NASCAR-lopp. Modellen i skala 1:32 ser inte bara supercool ut, Dodge Charger Daytona "No.42" är också perfekt för de berömda banorna. Om du gillar ljusa färger är tävlingens svartsjuka utseende garanterat.
755,00 kr
Lamborghini Huracán GT3
Jaga dina motståndare med denna coola racerbil. Denna bil gör varje jakt oförglömlig, spännande och full av action. Är du snabbare än dina vänner?
795,00 kr