konst online på nätet

Konst

Underkategorier

Skulptur dekoration Björnhuvud
Detta unika björnhuvud är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Björnhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Canvastavlor skogsmotiv lönn
Dessa canvastavlor på duk i fem delar är perfekt för att dekorera ditt vardagsrum, matsal, sovrum, etc.
335,00 kr
Skulptur dekoration Bockhuvud
Detta är ett unikt bockhuvud som är tillverkat av högkvalitativa material och är handgjort.Bockhuvudet kommer garanterat att bli en blickfångare i vardagsrummet.
675,00 kr
Väggdekor canvas målning Brooklyn Bridge
Denna väggdekor i fem delar av målarduk är vattentät och lätt att rengöra.Med det berömda Brooklyn Bridge-motivet har denna väggbonad en modern karaktär.
365,00 kr
Skulptur dekoration Hjorthuvud
Detta är ett handgjort och unikt hjorthuvud som du monterar upp på väggen.Den är tillverkad av högkvalitativa material och är väldigt lik ett verkligt hjorthuvud.
695,00 kr
Väggdekor canvas målning Buddha
Tillverkad av duk i hög kvalité är denna tavla på målarduk i set.Den är vattensäker och lätt att rengöra.Tack vare dess zen-lika design, kommer den skapa en riktigt avslappnad med kraftfull känsla i det rum de hängs i.
335,00 kr
Skulptur dekoration Buddhahuvud
Denna Buddha-skulptur är gjord av högkvalitativt aluminium vilket gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Denna Buddha-dekoration skapar en lugn och harmonisk atmosfär.
445,00 kr
Canvas målning Eiffeltornet
Detta canvas set av målarduk är vattentät och lätt att rengöra. Med det berömda Eiffeltornet som motiv har denna canvas målning en romantisk karaktär.
325,00 kr
Champagnekylare
Denna champagnekylare är tillverkad i massiv aluminium och är hållbar och av hög kvalitet.Champagnekylare har två fina handtag formade som kronhjortar. Det finns gott om plats för is för att hålla champagne,vin eller andra drycker kalla.
1 795,00 kr
Canvastavlor djurmotiv elefanter
Detta canvas set av målarduk är vattentät och lätt att rengöra.Med elefantmotiv har denna canvas målning en exotisk karaktär.
325,00 kr
Skulptur tänkare
Denna skulptur är gjord av högkvalitativ aluminium vilken gör den lättviktig,hållbar och robust.Den är också enkel att rengöra.Förvandla ditt hem till ett fantastiskt konstgalleri med denna fantastiska dekoration!
945,00 kr
Canvastavlor naturmotiv fält
Detta canvas set av målarduk är vattentät och lätt att rengöra.Med fältmotiv som motiv har denna canvas målning en romantisk karaktär.
295,00 kr