utomhus fontäner online på nätet

Utomhus fontäner

Utomhusfontän silver
Den blanka trädgårdsfontän i rostfritt stål har en välv design och är utrustad med en LED-lampa och en pump. Den förvandlar din trädgård eller terrass till en plats för avkoppling för ögon och öron.
5 295,00 kr
Trekantig trädgårdsfontän
Den trekantiga trädgårdsfontän i rostfritt stål har en LED-lampa ovanpå vattenfallet och en pump. Den förvandlar din trädgård eller terrass till en plats för avkoppling för ögon och öron.
4 295,00 kr
Trädgårdsfontän pump & tunna
Trädgårdsfontänen bidrar till en rustik charm på din uteplats. Den är dekorerad med en pump som transporterar vattnet ner i tunnan. Trädgårdsfontänen är enkel att montera och använda. Bara koppla in den och fyll den med vatten.Eftersom den är tillverkad av PP-plast (polypropen) är trädgårdsfontänen väderbeständig, rostbeständig och hållbar.
475,00 kr
Trädgårdsfontän tre cylindrar
Den blanka trädgårdsfontän i rostfritt stål med en design med tre cylindrar och är utrustad med en LED-lampa och en pump. Den förvandlar din trädgård eller terrass till en plats för avkoppling för ögon och öron.
3 575,00 kr
Trädgårdsfontän kran & hinkar
Denna unika fristående vattendekoration har en originell design som gör att det ser ut som att en rinnande kran fyller på två hinkar i antikstil och kommer att utgöra ett fantastiskt dekorativt inslag såväl inom- som utomhus!
1 275,00 kr
Utomhusfontän lejonhuvud
Detta Ubbink Acqua Arte set innehåller den klassiska sandstenseffekten och en lejonhuvud vattenpipa. Produkten kommer även med LED-ljus och en pump vilket gör att du kan använda vattenfallet omedelbart.
2 175,00 kr
Trädgårdsfontän Montreux
Denna graciösa trädgårdsfontänen AcquaArte Montreux från Ubbink kommer med sitt mjukt porlande vatten att skapa en rogivande atmosfär i din trädgård! Den har sin alldeles egna vattenbehållare och är därmed lämplig för trädgården eller uteplatsen.
1 955,00 kr
Trädgårdsfontän Nashville
Denna eleganta trädgårdsfontän AcquaArte Nashville från Ubbink kommer med sitt mjukt porlande vatten att skapa en rogivande atmosfär i din trädgård!
1 995,00 kr
Trädgårdsfontän Sacramento
Denna eleganta trädgårdsfontänen AcquaArte Sacramento kommer med sitt mjukt porlande vatten att skapa en rogivande atmosfär i din trädgård.
2 145,00 kr
Trädgårdsfontän 3 tunnor
Vattenfallet levereras komplett med vattenpump och blir perfekt för din trädgård, balkong, altan med mera. Vattenfallet börjar längst upp och vandrar ner genom de staplade tunnorna.
2 065,00 kr