lektält online på nätet

Lektält

Lektunnel
Denna lektunnel är tillverkad av polyester och är hållbar såväl som lätt att rengöra.Ståltråden bidrar till dess stadighet. Den har 4 tunnlar med gott om plats att leka i. Lektunneln kan dessutom enkelt förvaras i den medföljande väska när den inte används.
509,00 kr
Lektält med 100 bollar
Leksakstältet är tillverkat av polyester, vilket gör det robust och tåligt. Det består av ett kubtält, ett tipitält och en tunnel, så att barnen kan njuta av sin lekstund i timmar.De kan krypa och leka inuti tältet och utveckla arm- och benmuskler.De medföljande bollarna är lämpliga för dem att spela med sina vänner.
689,00 kr
Lektält med 300 bollar
Det här lektältet är tillverkat i polyester och är hållbart såväl som enkelt att rengöra.Ståltråden bidrar till dess stadighet.De 300 medföljande bollarna blir skojiga för dina barn att leka med.Lekhuset kan dessutom enkelt förvaras i den medföljande väskan när det inte används.Den genomskinliga ytan låter dig även hålla uppsikt över leken.
809,00 kr
Lektält prinsessa
Lektält för prinsessor blir en rolig plats att leka på.Ha skoj med vårt lektält!Det är lämpligt för användning både inomhus och inomhus.Lektältet är tillverkat i polyester och är enkelt att rengöra. Tack vare dess nät har tältet gott om ventilering.
519,00 kr
Tipitält peachskin
Tipitältet med måtten 120x120x150 cm har gott om plats för lek inuti.Lektältet har en träram i massiv furu, vilket gör det robust och stabilt på marken. Det randiga mönstret gör det lockande för barn. Tältduken är tillverkad i starkt och hållbart peachskin för många års användning.Det finns även ett fönster på sidan så att du kan se barnen. Du kan enkelt förvara tältet i den medföljande väskan när det inte används eller för att ta med det ut.
689,00 kr
Indians tipitält
Supersöt lektält i form av en riktig tipi med indiskt tryck. Mycket enkel och snabb att montera. Garanterat kul både inomhus och utomhus!
875,00 kr
Lektält Rocket
I detta coola tält har alla barn timmar av kul! Den ser ut som en riktig raket och har fina rymdtillbehör som du kan sätta fast var som helst på tältet. Du sätter ihop det superenkla på några minuter. När tältet inte används fungerar det även som leksaksförvaring. Superkul i vilken rum eller trädgård som helst!
1 085,00 kr
Lektält pop-up
Vad är roligare för din dotter än ett äkta rosa prinsessa tält med hjärtan och asterisker. Detta popup-tält är lätt att sätta upp och förvara. Tältet är lätt vattenavvisande och tältets botten är gjord av slitstark plast och lämnar ingen fukt. Tältet har en infällbar dörr. Detta säkerställer att ditt barn alltid enkelt kommer ut ur tältet. Tältet levereras i en praktisk förvaringsväska.
795,00 kr
Lektält inomhus
Detta vackra tält erbjuder ditt barn timmar av nöje! Den kreativa designen stimulerar fantasin. Duken är tvättbar, så den kan användas om och om igen. Om du inte leker i tältet fungerar det även som leksaksförvaring!
1 055,00 kr
Tält barn
Detta trevliga och glada lektält erbjuder ditt barn timmar av nöje! Den kreativa designen stimulerar fantasin. Duken är tvättbar, så den kan användas om och om igen. Om ingen leker i tältet fungerar det även som leksaksförvaring!
765,00 kr
Lektält tipi
Bli en riktig indier i detta söta tipitält! Du sätter ihop det väldigt enkelt på några minuter. När tältet inte används fungerar det även som leksaksförvaring. Superkul i vilken rum eller trädgård som helst!
915,00 kr
Strandtält baby
Tältet skyddar ditt barn när det sover på stranden.Perfekt för semester, dag på stranden eller i trädgården.
725,00 kr
Lektält 106 x 101 cm
Med detta lektält skapar du en supermysig plats för dina barn att leka på. Tältet är lätt att sätta upp och kan användas både inomhus och utomhus.
585,00 kr
Lektält tipi Pow-Wow
Detta roliga tipi-tält från Kinder Hop är den perfekta platsen att leka säkert! I setet ingår tältet och en halkfri lekmatta, som är fylld med anti-allergiskt silikontyg. Detta skyddar din lilla mot det kalla golvet och gör det roligt att leka
1 295,00 kr
Lektält med 100 bollar
Varje sommardag är det fest med detta lektält. Fyll tältet med bollar och lek! Tältet kan enkelt fällas ihop och dörren kan stängas med kardborreband.
625,00 kr
Lektält med 50 bollar
Gör en stor fest av sommaren med detta rymliga lektält. Fyll tältet med bollar och lek! Tältet är lätt att fälla ihop och ta med sig. Den vattentäta behållaren kan användas som sandlåda.
775,00 kr
Lektält tyg
Detta robusta tipi-tält garanterar timmar av nöje, både inomhus och utomhus när det är torrt. Lektältet är också väldigt fint för sovrummet.
935,00 kr
Lektält barn tyg
Detta lektält i bomull i moderna, trendiga färger ger barn en perfekt plats att drömma, leka, läsa eller lugna ner sig. Entrén kan enkelt stängas med motsvarande öglor. Med fönstret vid sidan av tältet kan de små ha koll på allt. En plats att koppla av och ett lekparadis i ett.
1 085,00 kr
Tipi tält
Upptäck världen i detta vackra tipi tält från Sunny. Dett är lätt att sätta upp och fälla ihop igen. Dett passar i alla rum, både inomhus och utomhus. Superkul att leka i!
935,00 kr
Tipi tält 6-del
Supersöt tipi-tält för att uppmuntra till skoj och väcka barnets fantasi. Setet innehåller ett tält, en matta, två dekorativa kuddar och en träram. Tältets enkla design gör att tältet enkelt och snabbt kan sättas upp, fällas ihop och flyttas var som helst.
1 595,00 kr
Tält barn pop-up
Vad är roligare för din lilla än ett riktigt slottslektält. Detta popup-tält är lätt att sätta upp och förvara igen. Tältet är lätt vattenavvisande och tältets botten är gjord av slitstark polyester och släpper inte igenom fukt. Tältet har en upprullbar dörr. Detta säkerställer att din lilla alltid enkelt kommer ut ur tältet av egen kraft. Tältet kommer i en praktisk förvaringsväska.
775,00 kr