Lista på produkter efter tillverkare L.S.A.

LSA International är en Londonbaserad designstudio som specialiserar sig på modernt handgjort glas. LSA International ambition är att använda skickligt hantverk för att skapa genomtänkta, genomtänkta design med egenvärde.LSA International hemsida

2 st Champagneglas Moya
Denna uppsättning med två champagneglas är mycket slående på grund av sin unika design. Glasen har en mycket stilren och modern design. Glasen är 25 centimeter höga och har en timglasfigur.
869,00 kr
2 st Champagneglas Savoy
Eleganta champagneglas från L.S.A. Glasen är tillverkade av högkvalitativt glas och har ett stilrent utseende. Tack vare designen kommer smaken av champagnen till sin rätt. Bra att använda när man har något att fira.
915,00 kr
2 st Ölglas Mia
Dessa två ölglas är precis som alla andra produkter från Mia-kollektionen munblåsta och i varje produkt läggs mycket tid och kraft, detta återspeglas i kvaliteten. Glaset har en transparent färg med ett grönt sken. Njut av en utsökt öl och var miljömedveten samtidigt med dessa återvunna ölglas!
635,00 kr
2 st shot glas Islay
Ge din whisky liv med dessa snygga glas från L.S.A. Glasen är gjorda av högkvalitativt glas och har en minimalistisk look. Trevligt att använda när man har något att fira.
965,00 kr
2 st Vinglas Culture
Ge ditt vin liv med dessa eleganta glas från L.S.A. Glasen är tillverkade av högkvalitativt glas och har ett stilrent utseende. Tack vare designen kommer smaken av vinet till sin rätt. Trevligt att använda när man har något att fira. Glasen är perfekta för rött vin.
1 115,00 kr
2 st Vinglas Prosecco
Ge ditt vin liv med dessa eleganta glas från L.S.A. Glasen är tillverkade av högkvalitativt glas och har ett stilrent utseende. Tack vare designen kommer smaken av vinet till sin rätt. Trevligt att använda när man har något att fira. Glasen är perfekta för vitt vin.
635,00 kr
2 st Whiskey Club glas
Ge din whisky liv med dessa snygga glas från L.S.A. Glasen är gjorda av högkvalitativt glas och har en minimalistisk look. Trevligt att använda när man har något att fira. Snygga att kombinera med Whiskey Club karaffen.
1 225,00 kr
2 st whisky glas Islay
Islay-glaset är blåst av mästerglasblåsare för att skapa det tunga moderna glaset. Basen är brandpolerad för att uppnå en slät finish. Träunderlägget är tillverkat av amerikansk valnöt och behandlat med livsmedelssäkra oljor för att få fram ådring och färgdjup. Träet kommer från hållbart skötta skogar och certifierat av Forest Stewardship Council.
1 095,00 kr
4 st Barglas Borough
Detta set med fyra glas från Borough-kollektionen är handgjorda. Glasen är munblåsta och mycket tid och kraft har lagts ner på varje produkt, vilket återspeglas i kvaliteten. Glasen har en elegant och modern finish. Njut av din drink med dessa vackra glas från L.S.A.!
825,00 kr
4 st Champagneglas

Eleganta champagneglas från L.S.A. Glasen är tillverkade av högkvalitativt glas och har ett stilrent utseende. Tack vare designen kommer smaken av champagnen till sin rätt. Bra att använda när man har något att fira.
1 055,00 kr
4 st Champagneglas Pearl
Dessa moderna champagneglas är munblåsta i ett stycke. Pärlglödet kommer från en handmålad iriserande glans. Glasets skålform har en subtil struktur i nederkanten.
1 315,00 kr
4 st Cocktail glas Borough
Detta set med fyra cocktailglas från Borough-kollektionen är handgjorda. Glasen är munblåsta och mycket tid och kraft har lagts ner på varje produkt, vilket återspeglas i kvaliteten. Glasen har en elegant och modern finish. Njut av din drink med dessa vackra glas från L.S.A.!
635,00 kr