Lista på produkter efter tillverkare Balvi

Jordglob magnetisk
Den antika designen och högkvalitativa finishen gör denna jordglob till ett blickfång i ditt vardagsrum eller arbetsplats. Med de 12 magneterna kan du pricka platser eller fästa sedlar på jordklotet. Platserna och länderna på kartan visas på engelska
1 335,00 kr
Ölglasset
Detta ölglas set är för de riktiga öl älskare! Setet består av sex olika ölglas med design av världsberömda öl. Perfekt för en ölprovning hemma med vänner. Också trevligt att ge bort i present till din man eller vän.
915,00 kr
Rund spegel Cat
Ge interiören en ny touch med denna hipp spegel från Balvi!
635,00 kr
Vas hund
Lysa upp ditt hem med denna originalformade vas. Vasen är i form av en hund. Vasen är gjord av borosilikatglas, eftersom detta är mer hållbart än traditionellt glas. Denna typ av glas klarar också bättre hantering och värme.
625,00 kr
Whiskey karaff 800 ml
Whisky är tänkt att drickas med stil. Den här karaffen tar mycket väl hand om det. Karaffen har formen av en jordglob och dess design kommer att vara idealisk för att ge en extra touch till din inredning. Förutom whisky är karaffen även idealisk för att servera vodka, rom eller andra alkoholhaltiga drycker. Observera att karaffen inte tål diskmaskin och bör diskas för hand.
855,00 kr
Whiskey karaff Poison
Servera den godaste whiskyn med denna karaff. Denna robusta whiskyflaska innehåller en glasskalle inuti. Flaskan är särskilt lämplig för dekantering av olika likörer: whisky, rom, vodka, gin, konjak.
579,00 kr