Lista på produkter efter tillverkare Backyard Discovery

Backyard Discovery har erbjudit ett brett utbud av färdiga att montera utomhuslek- och uteplatsstrukturer i över 35 år! I "Lek"-kategori finns gungställningar,lekstugor,upphöjda lekset och rutschbanor som syftar till att glädja barn i olika åldersgrupper.

Lekplats Atlantic
Atlantic är en komplett lekredskap i trä med klättervägg, trappor, gunga, rutschkana och sandlåda. Med detta torn i trädgården kommer barn att leka ute med nöje i många år. Sandlådan kan även användas som rastplats. Från tornet kan du se hela trädgården och hålla koll på allt. Rutschkanan låter dig zooma ner på nolltid. De tre gungorna, varav den ena är en dubbelgunga, ger timmar av svängkul! Alla paneler är förborrade så denna lekstuga är lätt att montera.
16 865,00 kr
Lekplats i trä
Med denna mångsidiga lekplats kan du njuta av timmar av skoj! Den innehåller två fantastiska gungor, en trapets, en klättervägg och det finns även en bar. Som bär på kakan har lekplatsen en lång rutschkana med extra höga väggar för extra säkerhet. Längst ner på baren och bänken finns fortfarande plats för en sandlåda.
10 835,00 kr
Lekplats Northbook
Ge dina barn känslan av att de seglar i sin egen trädgård på ett stort fartyg. De letar efter pirater och med hjälp av teleskopet kommer de att se vem som hittar dem. Stegen ger säkra och utmanande alternativ för en rolig klättring till toppen och rutschkanan erbjuder en snabb och vågig nedstigning till botten. Längst ner i huset hittar du sandlådan med bar, så att de kan koppla av under taket från sina äventyr. Alla paneler är förborrade så att denna lekstuga enkelt kan monteras.
15 125,00 kr