Lista på produkter efter tillverkare Intex

Avlång pool 220 x 150 cm
Med sina generösa mått kan du njuta av din egen pool med hela familjen. Ramen gör poolen väldigt rejäl så att den enkelt klarar allt plaskande och är stabilt. På grund av sin rektangulära form kan du enkelt placera den i varje hörn. Denna pool levereras utan tillbehör.
1 295,00 kr
Avlång smal pool 450 x 220 cm
Tack vare dess rymliga dimensioner kan du njuta av din egen pool med hela familjen. Ramen gör poolen väldigt robust så den klarar lätt allt tjafs och är stabil. Du behöver inte oroa dig för utrymmet i din trädgård heller. På grund av den rektangulära formen kan du enkelt placera den i varje hörn. För att hålla poolen väl på plats sticker benen ut 30 centimeter. Denna pool levereras utan tillbehör.
1 875,00 kr
Barnpool 218 x 188 x 99 cm
Denna lekpool från Intex är mycket mer än en enkel pool. Det finns så mycket att göra, det är ett riktigt lekparadis. Det finns en härlig rutschkana att plaska i vattnet, en palm med vatten som sprutar ut, ett metspö att fiska med och två uppblåsbara fiskar, sex bollar att leka med i lekväggen. Det finns också ett stort uppblåsbart eldtorn. Poolen har en avtappningsplugg, så att vattnet enkelt och snabbt kan rinna av efter användning.
765,00 kr
Ovanmarkspool 396 x 84 cm
Med en Intex Easy Set-pool är du redo att svalka dig i din egen trädgård! Denna Intex pool har en diameter på 396 cm och är 84 cm hög. Mycket lätt att ställa in; redo att fyllas på bara 10 minuter. Det är bara den övre ringen som ska blåsas upp, sedan kan du fylla den med vatten och resten går automatiskt. Filterpumpen (ingår) ser ytterligare till att ditt simvatten förblir vackert rent. Poolen består av tre lager PVC för extra styrka. När du tömmer poolen kan du koppla avloppet till din trädgårdsslang så vattnet snabbt och kontrollerat kan rinna av .
1 565,00 kr
Pool 122 x 122 x 30 cm
En trevlig dag vid poolen? Där behöver du inte lämna huset. Vid Intex har du en pool på bakgården. Poolen är lätt att sätta upp och är lätt att underhålla. Den robusta ramen gör poolen extra stabil.
545,00 kr
Pool 305 x 76 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool på din egen bakgård. Den har en kraftig metallram så att den håller länge och är stabil. Poolen är lätt att sätta upp på cirka 30 minuter och levereras med en pump. Poolens botten har sjöstjärnamotiv som gör att det ser ut som om du är i havet.
1 995,00 kr
Pool 366 x 76 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool i din egen trädgård. Poolen är lätt att ställa upp och lätt att underhålla. Den robusta ramen gör poolen extra stabil. Denna pool levereras inklusive filterpump.
1 985,00 kr
Pool 366 x 76 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool i din egen trädgård. Poolen är lätt att ställa upp och lätt att underhålla. Den robusta ramen gör poolen extra stabil. Poolen kommer med en Intex filterpump så att du kan hålla vattnet perfekt rent.
2 185,00 kr
Pool 366 x 99 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool i din egen trädgård. Poolen är lätt att ställa upp och lätt att underhålla. Den robusta ramen gör poolen extra stabil. Denna pool levereras komplett med filterpump och säkerhetsstege.
5 665,00 kr
Pool 427 x 107 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool i din egen trädgård. Poolen är lätt att ställa upp och lätt att underhålla. Den robusta ramen gör poolen extra stabil. Denna pool levereras med filterpump, säkerhetsstege, överdrag och markduk.
6 565,00 kr
Pool 457 x 122 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool på din egen bakgård. Poolen har en stark stålram som gör den hållbar och stabil. Det är lätt att sätta upp på cirka 30 minuter. Denna pool levereras komplett med filterpump, stege, marktäckare och överdrag.
7 115,00 kr
Pool 549 x 122 cm
Med denna ovanjordspool Intex har du en fullvärdig pool i din egen trädgård. Poolen är lätt att ställa upp och lätt att underhålla. Den solida ramen gör poolen extra stabil. Denna pool levereras med filterpump, säkerhetsstege, överdrag och markduk.
11 375,00 kr