Lista på produkter efter tillverkare Georg Jensen

2 st Ljusstakar Cobra 24 cm
Dessa ljusstakar är från Georg Jensens Cobra-kollektion. De har ett speciellt utseende. Dessa lyxiga ljusstakar är gjorda av rostfritt stål så att du kan njuta av dem länge!
1 575,00 kr
Blomvas Cafu
Varumärket Georg Jensen är känt för sina unika kollektioner designade av toppdesigners! Denna blomvas från Cafu-kollektionen är gjord av spegelpolerat rostfritt stål. Det är skulpturellt, slående och ändå minimalistiskt. Ett unikt föremål!
1 935,00 kr
Karaff Ilse 1,2 L
Denna karaff tillhör Ilse Crawford-kollektionen, en välkänd designer av Georg Jensen. Denna karaff har en sensuell, enkel form och är idealisk för att servera vatten, vin eller lemonad. Dessutom kan den även användas som en dekorativ accessoar!
2 295,00 kr
Ljushållare Hurricane
Ta med känslan av havet in i ditt vardagsrum, Frequency Hurricane-ljusstaken utstrålar en vacker cirkel av ljusvågor. Ljusstakens glas är frostsäkert och därför perfekt för utomhusbruk. Ljusstaken är lämplig för ljus med en diameter på sju tum.
2 155,00 kr
Ljushållare Maria Berntsen
Denna unika ljusstake är designad av Maria Berntsen. Ljusstaken har en unik design och ett modernt utseende. Du kan sätta fyra ljus i den så skapar du en lugn och mjuk atmosfär.
1 295,00 kr
Ljuslykta Lumis Hurricane
Denna vackra, eleganta ljushållare är ett perfekt komplement till din dekoration i huset eller trädgården! Denna ljusstake tillhör den danska designern Sebastian Holmbäcks Lumis-kollektion. Ljusstaken är gjord av munblåst glas och rostfritt stål och formad till en charmig hållare. Hållaren passar både för vanliga och pelarljus.
1 649,00 kr
Ljusstakar Henning Koppel
Dekorera ditt hem med dessa vackra ljusstakar av Georg Jensen. Setet består av två ljusstakar av rostfritt stål i silverfärg.
735,00 kr
Ljusstake Ambience
Designad av Magnus Stephensen, denna eleganta, omgivande ljusstake är en del av Masterpieces-serien. Den dramatiska och pompösa looken är ett populärt måste i dagens hem!
1 615,00 kr
Ljusstake Cobra 16 cm


Denna ljusstake är från Georg Jensens Cobra-kollektion. Han har ett speciellt utseende. Denna lyxiga ljusstake är gjord av rostfritt stål så att du kan njuta av den länge!

845,00 kr
Ljusstake Cobra 20 cm

Denna ljusstake är från Georg Jensens Cobra-kollektion. Han har ett speciellt utseende. Denna lyxiga ljusstake är gjord av rostfritt stål så att du kan njuta av den länge!
895,00 kr
Ljusstake Cobra 24 cm
Denna ljusstake är från Georg Jensens Cobra-kollektion. Han har ett speciellt utseende. Denna lyxiga ljusstake är gjord av rostfritt stål så att du kan njuta av den länge!
935,00 kr
Ljusstake Cobra 50 cm
Denna vackra, stilfulla och eleganta golvljusstake kommer från Georg Jensens Cobra-kollektion. Denna särskilt lyxiga ljusstake är gjord av rostfritt stål så att du kan njuta av den länge! Designern Constantin Wortmanns designfilosofi är att "form följer känslor" och han strävar efter att framkalla någon form av känslomässig respons med varje verk. Hans Cobra-serie var en av Georg Jensens mest populära samlingar, vilket bevisar att Wortmanns verk verkligen kan framkalla en hel del tillgivenhet och respekt.
2 496,00 kr
Ljusstake Maria Berntsen
Denna hängande ljusstake från Georg Jensen är designad av Maria Berntsen. På grund av sitt eleganta, moderna utseende är denna ljusstake ett vackert komplement till nästan alla interiörer. Den moderna designen blir inte tråkig snabbt och genom att endast använda de bästa materialen kan ljusstaken hålla länge.
1 295,00 kr
Skål Soeren
Denna ikoniska skål i ask med bas i rostfritt stål designades av Soeren Georg Jensen. Den raffinerade kombinationen av materialen gör den till en imponerande inredning. Denna stora träskål utstrålar hantverk och kvalitet genom sin livfulla form och kontrasten mellan mörkt ask och polerat rostfritt stål. Georg Jensens ikoner berättar historien om varumärkets arv och den här skålen representerar milstolpen för en design från 1961. Den passar perfekt in i en interiör där hantverk och diskret förfining är de dominerande teman och fungerar med sin djärva och minimalistiska form perfekt som mittpunkt på ett bord, skåp eller sockel.
3 275,00 kr
Väggklocka Henning Koppel
Henning Koppel var en av Georg Jensens mest inflytelserika och viktiga formgivare. Han designade denna väggklocka med en enkel och ren design. Klockan har istället för siffror, dekorativa prickar. En fin detalj!
1 995,00 kr
Väggljusstakar Bloom
Lägg till lite extra atmosfär till ditt kök, vardagsrum eller sovrum med dessa snygga och moderna ljusstakar från Bloom-kollektionen från Georg Jensen! Silverstativens eleganta och tidlösa design kommer att se till att stativen inte ser malplacerade ut.
1 559,00 kr
Värmeljushållare Henning Koppel
Denna vackra, eleganta värmeljushållare är ett perfekt komplement till din dekoration i ditt hem eller trädgård! Denna hållare är designad av Henning Koppel. Henning Koppel var en av Georg Jensens mest inflytelserika och viktiga formgivare.
1 225,00 kr
Vas Alfredo
Djärv och slående, den här höga dekorativa vasen är ett statement som ändå är tillräckligt minimalt för att göra blomsterarrangemanget i fokus. Även när den lämnas tom ger den starka formen i kombination med den glänsande rostfria spegelytan vasen en skulpturell kvalitet som gör den till ett vackert föremål i sig.
2 795,00 kr
Vas Cafu
Varumärket Georg Jensen är känt för sina unika kollektioner designade av toppdesigners! En av dessa samlingar är Cafu. Vasen är gjord av högblankt rostfritt stål. Vasen har en vacker design som gör att den ser modern ut. Därför passar denna vas i varje interiör!
965,00 kr
Vas Cafu 18k guldpläterad
Varumärket Georg Jensen är känt för sina unika kollektioner designade av toppdesigners! Denna vas från Cafu-kollektionen är gjord av 18 karats guldpläterat rostfritt stål. Det är skulpturellt, slående och mycket lyxigt. Vasen må vara liten, men den gör ändå stor inverkan!
1 585,00 kr
Vas Duo
Med en krage i rostfritt stål, precis som en kvinna bär ett halsband, refererar denna vackra glasvas till den rika historien om Georg Jensens smyckedesign. Samtidigt reflekterar stålringens blanka yta blommorna i vasens baksida, vilket fördubblar deras effektivitet. De rena linjerna passar in i både moderna och klassiska interiörer.
935,00 kr
Vas Flora
Nästan en skulptur i sig! Den oväntat asymmetriska formen på denna slående, speglade rostfria vas gör den till en fantastisk mittpunkt för bordet. Inspirerade av kvinnokroppens abstraktion skapar vasens platta ytor och böjda kanter mönster när de speglar rummet eller blommorna i det. Det är ett modernt mästerverk av design och hantverk.
1 675,00 kr
Vas Flora 50 cm
Nästan en skulptur i sig! Den oväntat asymmetriska formen på denna slående, speglade rostfria vas gör den till en fantastisk mittpunkt för bordet. Inspirerade av kvinnokroppens abstraktion skapar vasens platta ytor och böjda kanter mönster när de speglar rummet eller blommorna i det. Det är ett modernt mästerverk av design och hantverk.
4 255,00 kr
Vas Henning Koppel
Komplettera utseendet på dina blommor eller växter med denna eleganta, vackra vas från Georg Jensen. Vasen är designad av Henning Koppel. Henning Koppel var en av Georg Jensens mest inflytelserika och viktiga formgivare.
1 675,00 kr
Vas Matrix
Varumärket Georg Jensen är känt för sina unika kollektioner designade av toppdesigners! En av dessa samlingar är Matrix. Vasen är gjord av högblankt rostfritt stål. Vasen har en vacker design som gör att den ser modern ut. Därför passar denna vas i varje interiör!
1 459,00 kr
Vas Matrix Cube
Denna snygga vas passar perfekt i alla moderna vardagsrum. Vasen har en kubisk form och är gjord av rostfritt stål. Detta håller den i en vacker glans.
765,00 kr