Lista på produkter efter tillverkare Luxury label

Bordsklocka Mikki
En vacker bordsklocka för ditt vardagsrum eller sovrum. Tack vare den antika designen har du ett riktigt blickfång i huset!
579,00 kr
Bordslampa Alain
Denna designade bordslampa från Luxury label har ett industriellt utseende med kopparlook.Lampan är lätt att placera tack vare den stadiga fotplattan.
1 259,00 kr
Bordslampa Logan
Snygg och trendig bordslampa för att skapa mer atmosfär till din interiör. Ställ den på matbordet eller i vardagsrummet, valet är ditt. Tack vare den industriella designen och den eleganta finishen ser denna bordslampa bra ut överallt!
795,00 kr
Fåtölj Rubens
Piffa upp din interiör med denna vackra sammetsfåtölj från Luxury label och känn dig som kung! Också superkul som dekoration till en temafest, barnkalas eller andra speciella tillfällen.
9 495,00 kr
Golvlampa Alain
Denna designade lampa från Luxury label har ett industriellt utseende med kopparlook.Lampan är lätt att placera tack vare den stadiga fotplattan.
2 145,00 kr
Golvlampa Logan
Snygg och trendig golvlampa för att skapa mer atmosfär till din interiör. Ställ den i matsalen eller i vardagsrummet, valet är ditt. Tack vare den industriella designen och den eleganta finishen ser denna golvlampa bra ut överallt!
1 475,00 kr
Golvlampa Misha
En vacker golvlampa, perfekt för bredvid soffan eller i ett trevligt hörn. Med denna lampa skapar du en mysig och industriell atmosfär i vilket rum som helst!
1 895,00 kr
Kakfat Lucy
Detta kakfat från Luxury label är ett måste på ditt bord! Det är idealisk att använda på en high tea eller som heminredning. Sätt små bitar eller värmeljus på det och få mer atmosfär i ditt hem.
1 685,00 kr
Ljuslykta Macey
Ta in atmosfären i din trädgård med denna vackra ljuslykta från Luxury label. Ljuslyktan har en stålram och ett glas i mitten som du kan placera ett ljus i. Glaset hindrar vinden från att blåsa ut ljuset. Ljuslyktan kan även vara vackert på skänken eller på fönsterbrädan!
1 459,00 kr
Ljuslykta Viktor
Ta in atmosfären med denna vackra ljuslykta från Luxury label.Ljuslyktan är lätt att öppna och stänga. Ställ ett ljus eller värmeljus i ljuslyktan och skapa en varm och mysig atmosfär.
895,00 kr
Ljuslykta Warren
Ta in atmosfären med denna vackra ljuslykta från Luxury label.Ljuslyktan är lätt att öppna och stänga. Ställ ett ljus eller värmeljus i ljuslyktan och skapa en varm och mysig atmosfär.
629,00 kr
Modell bil oldtimer Spyker
Piffa upp din interiör med denna vackra veteranbil från Luxury label! Ställ bilen i vardagsrummet och skapa en mysig och autentisk atmosfär i huset. Dessutom har bilen ett rejält säte med röd klädsel, så att du verkligen kan sitta i bilen. Bilen har en maximal bärkraft på 100 kilo. Ett fantastiskt tillskott till ditt vardagsrum!
4 825,00 kr
Skål Alisa
Detta vackra fat är perfekt för matbordet eller skänken. Den glansiga finishen gör den till ett blickfång i din inredning! Perfekt att använda som fruktskål, men utan innehåll är den även vacker som heminredning.
1 295,00 kr
Taklampa Bowen
Denna stämningsfulla taklampa har en minimalistisk design. Den vackra designen gör den till ett blickfång i ditt vardagsrum. Den hängande lampan har eleganta och eleganta former och en mattsvart look. Ramen hänger i två ståltrådar och har en svart sladd. Genom de två armaturerna kan du välja den typ av ljus som passar ditt utrymme bäst.
3 145,00 kr
Väggklocka Capetown
Med denna snygga, vackra och stilrena klocka glömmer du aldrig tiden! Den svarta urtavlan i kombination med de stora vita siffrorna och visarna gör den till en cool, stilren klocka som passar varje interiör. Nickelbeläggningen gör denna klocka mycket unik!
1 175,00 kr
Väggklocka Marinus
Med denna väggklocka från Luxury label kommer du alltid att vara uppdaterad! Väggklockan passar bra till industriella och lantliga interiörer. Mitten av klockan består av olika växlar vilket skapar en fin effekt.
2 675,00 kr
Väggklocka Matty
Piffa upp ditt hem med denna vackra väggklocka från Luxury label. Klockan har ett autentiskt utseende och på grund av det svarta stålet passar den vackert in i en lantlig interiör.
1 179,00 kr
Vas Ilana
Denna vas har en chic look på grund av den glänsande guldfinishen. Här sticker blomman eller plantan ut ännu mer och blir ett riktigt blickfång i ditt hem!
1 469,00 kr
Vinkylare
Sista produkten i lager
Ha en trevlig kväll med vänner? Denna vinkylare håller dina vin- och champagneflaskor svala. En sommarkväll är bara komplett med ett utsökt kallt vin.
995,00 kr