Lista på produkter efter tillverkare Esschert Design

Ammonit i glasburk
Denna äkta ammonit visas i en glasklocka förpackad i en presentförpackning.
859,00 kr
Eldkorg laserskuren
Eldstaden är gjord av metall och har ett lock med laserskuret, dekorativt mönster som avbildar ett skogslandskap. Tack vare dess rustika utseende kommer det dessutom bli ett dekorativt tillägg till din utomhusyta.
3 255,00 kr
Eldskål laserskuren
Denna runda eldskål är laserskuren och har former av träd och rådjur, vilket ger en vacker skärm när den används.
1 895,00 kr
Spegel vit
Komplettera din dekoration med denna superfina väggdekoration av Esschert Design. Du skapar visuellt utrymme genom spegeln och ramens white wash-effekt, du ger en mysig atmosfär.
1 275,00 kr
Trädgårdsbord traktor
Detta robusta stålbord från Esschert Design är tillverkat i stil med autentiska traktorer och sticker verkligen ut. Den gamla gammaldags looken kommer från den gammaldags traktorgrillen.
3 395,00 kr
Traktorstol
Denna robusta barstol i stål är gjord i stil med autentiska traktorer och sticker verkligen ut. Den gamla gamla looken kommer från gammaldags traktorsäten, som också är bekväma. Sitsen är justerbar i höjdled och pallen har ett fotstöd.
1 295,00 kr
Vedhållare
Denna runda vedhållare håller veden snygg, organiserad och lättillgänglig. Med sin moderna design en tillgång för alla utrymmen.
1 055,00 kr
Vedställ
Lägg till lite stil i hemmet med denna moderna runda vedhållare från Esschert Design. Hållaren står på ett stabilt underlag och är även lämplig för utomhusbruk.
1 595,00 kr