search

KooKoo Fågelklocka träd

890,00 kr
Inkl. moms
  • varje timme på den timme en sångfågel sjunger eller gök ringer tiden;
  • majestätiskt träd, screentryck på 4 mm oval glasruta (32,4x260cm);
  • Trådlös kvartsrörelse (TR2000RC) eller kvartsrörelse (TR2000), inget tickande
  • Begränsad utgåva: istället för screentryck, 0,2 mm skiva-tunn limmad metallskiva av mässing, koppar eller stål
  • Mått: 32,4x26 cm med 5 mm glas
  • Ljussensor: på natten går fåglarna till boet
  • Maia Ming Designs, Barcelona
  • Batterier: 3 x 1,5 V alkalisk typ AA (ingår ej)
Välj ett alternativ
Kvantitet
Slut i Lager

 

Försäljningsvillkor

  Frakt

Vid köp under 600:- tillkommer 49:-

 

Betalningsalternativ

En fågel kommer flygande - platt, modern fågelns röstklocka

KooKoo Tree är en riktig allround: det högkvalitativa utseendet sätter accenter för en elegant atmosfär och kombinerar fördelarna med de klassiska sångfåglarna med charmen i ett modernt designobjekt. Silhuetten av ett enda träd kan ses på en oval glasruta. Dess svepande, frodiga krona utvecklar en mystisk närvaro. En liten fågel sitter gömd i solitens täta grenar. 

Det svarta trädmotivet från KooKoo Tree är screentryckt på baksidan av det genomskinliga glaset och kastar sin känsliga skugga på väggen när ljuset faller. KooKoo Tree Limited Edition är unika: silhuetten av det stora trädet appliceras för hand på det svarta glaset oval i en detaljerad process som ett tunt, 0,2 mm mässings-, koppar- eller stålskikt. Särskilt med koppar skapar oxidation snabbt en vacker patina.

Väggklockans svala yta kontrasterar på ett fascinerande sätt med sångfåglarnas varma ljud. Du kan välja mellan 12 sångfåglar som sjunger sin sång varje hel timme, eller det klassiska gökanropet som meddelar tiden på ett bekant sätt. Alla fågelsamtal spelades in i naturen av den franska ornitologen och djurljudforskaren Jean-Claude Roché. En ljussensor säkerställer lugn och ro efter mörker.

Tree produceras i två versioner:

  • med en DCF-77 radiokvartsrörelse (MEZ / CET tidszon)
  • med en kvartsrörelse

 

Tree “Limited Edition” är utrustade med en radiostyrd kvartsrörelse (RC). De speciella, intressanta egenskaperna, sången och livsmiljöerna för de 12 inhemska sångfåglarna finns i den bifogade broschyren "Var de är hemma och hur de bor" av Dr. Eckart Pott (biolog).

Designad av  Maia Ming Designs, Barcelona

Sång av 12 infödda sångfåglar: Blackbird - Song thrush - Blackcap - Garden warbler - European robin - Nightingale - Bluethroat - Redstart - Collared flugfångare - Fitis - Woodlark - Oriole (fast sekvens). Eller gökanropet (1-12 gånger).

Särskilda referenser

mpn
TR2000