search

KooKoo Tree Bird Box

1 490,00 kr
Inkl. moms
  • Väggklocka med RC radiostyrd eller Quartzur och grön fågelholk
  • Varje timme sjunger en av de 12 sångfåglar eller en gök
  • Med integrerad ljussensor:fåglarna är tysta under natten
  • Naturfotografier av Jean Claude Roché
  • Broschyr ”Hur och var man ska bo”
  • Svart,magnetisk dekorativ fågel
Välj ett alternativ
Kvantitet
Slut i Lager

 

Försäljningsvillkor

  Frakt

Vid köp under 600:- tillkommer 49:-

 

Betalningsalternativ

En ny klocka för fågelsång.

KooKoo har översatt den traditionella gökuret till en modern design och helt tolkat den igen. Vår Tree-BirdBox består av två delar: en väggklocka i form av ett silhuettliknande gran och ett enkelt, enkelt fågelhus prydt med en svart fågel på en liten stolpe.

Det finns nästan inga gränser när man väljer den bästa platsen för träd och hus - ett avstånd på upp till 20 meter mellan de två objekten är tillåtet för att få den ursprungliga idén att fungera: Eftersom Tree och BirdBox är i radiokommunikation. Lådan får en signal varje timme på timmen, och den vackra låten från en av 12 lokala sångfåglar kan höras. Alternativt kan gökans klassiska samtal ställas in, som meddelar tiden på ett bekant sätt. En ljussensor säkerställer lugn och ro efter mörker.

Alla fågelsamtal spelades in i naturen av den franska ornitologen och djurljudforskaren Jean-Claude Roché. De riktiga, naturliga ljuden skapar en trevlig och avslappnad atmosfär. Naturligtvis har barn mycket kul med KooKoo Tree-BirdBox och blir förresten glada över fågelvärlden.

Du kan ta reda på intressanta detaljer om de speciella egenskaperna, sången och livsmiljöerna för de 12 inhemska sångfåglarna i broschyren "Hur och var de bor".

Av Maia Ming Designs, Barcelona.

Sjung av 12 infödda sångfåglar (fast sekvens): svartfågel - sångtrost - svarthatt - trädgårdssångare - rödhake - nattergal - blåhals - rödstjärna - krage flugsnappare - fitis - träfisk - oriole - eller gökens samtal 1 till 12 gånger.

Särskilda referenser

mpn
TBB5000