search

KooKoo Fågelklocka Ultra Flat

890,00 kr
Inkl. moms
  • En av de 12 fåglarna sjunger varje timme
  • Verkliga naturbilder av Jean-Claude Roché
  • Ljussensor:På natten sover fåglarna
  • Ultraplatt kvartsrörelse inget tickande
  • 34 cm diameter
  • Batterier: 2 x AAA ingår ej
Välj ett alternativ
Kvantitet
Slut i Lager

 

Försäljningsvillkor

  Frakt

Vid köp under 600:- tillkommer 49:-

 

Betalningsalternativ

Design möter naturen: modern, cool, slående.

KooKoo UltraFlat är beroende av en dämpad, cool design. De slående silhuetterna av infödda sångfåglar på urtavlan och händerna i form av stiliserade grenar ger den moderna väggklockan ett speciellt och puristiskt utseende. Med bara 18 mm är UltraFlat den tunnaste fågelns röstklocka vi någonsin har byggt.

Som med sin förebild, sångfångarklassikern, låter en av de 12 lokala sångfåglarnas sång varje timme i cirka 10 sekunder - från svartfågeln till oriolen. Originalinspelningarna av fågelsamtal gjordes av Jean-Claude Roché (Frankrike) i naturen och ger lätthet och glädje i ditt hem. En inbyggd ljussensor säkerställer att rummet är tyst på natten när det blir mörkt.

Låt den här klockan inspirera dig på ett lekfullt sätt för fågelvärlden och känna igen fågeln i naturen. Du kan ta reda på ytterligare intressanta detaljer om specialfunktionerna, sången och livsmiljöerna för de 12 inhemska sångfåglarna i broschyren ”Hur och var de bor”.

Song of 12 native songbirds (fixed sequence): blackbird - song thrush - blackcap - garden warbler - robin - nightingale - bluethroat - redstart - collared flugfångare - fitis - woodlark - oriole

Särskilda referenser

mpn
UF1340C