search

KooKoo Kinder Lieder

449,00 kr
Inkl. moms
  • Barns sånger spelade på citer och altflöjt, ljud på timmen
  • Ljudlöst urverk utan att "ticka"
  • Med ljussensor
  • Illustrationer av Klaus Bliesener, DE
  • 21cm ∅
  • Batterier: 3 x AA ingår ej
Färg
Kvantitet
Slut i Lager

 

Försäljningsvillkor

  Frakt

Vid köp under 600:- tillkommer 49:-

 

Betalningsalternativ

KooKoo väggklocka för de små.

Barn älskar ritualer. De ger en säker ram för allt nytt som kan upptäckas och utforskas dag efter dag med stora ögon. Vår lilla väggklocka för sång för barn låter dagens återkommande rytm höras: Varje hel timme låter en av 12 populära barnlåtar i ungefär 15 sekunder: klockan ett ”Fox, du stal gåsen”, klockan två ”baka, baka Cake ”, klockan tre” Tuff tuff tuff, die Eisenbahn ”etc. De välbekanta, glada melodierna spelas instrumentalt med altflöjt och citer.

Livlig, rolig, färgstark - ratten är en show: den välkända barnbokillustratören Klaus Bliesener har skapat förtrollande, barnvänliga teckningar för att matcha sångens tema. Även småbarn får en känsla av att läsa tiden. Var ligger den lilla järnvägen? Var är fågeln med lappen i näbben? Tack vare ljussensorn stannar musiken i barnrummet när det blir mörkt och låter flickor och pojkar sova lugnt och lugnt.

För att sjunga och skapa musik tillsammans kommer KooKoo KinderLieder med ett häfte med anteckningar och texter till de 12 sångerna, samt en färgmall av de söta klockmotiven för att färga in och ut.

KooKoo Children's Songs har en diameter på 21 cm och finns i 4 färger.

12 barnlåtar: Fox, du stal gåsen - kinder, baka kakor - Tufftufftuff, järnvägen - Alla mina ankor - Hoppe, hoppförare - Gök, gök - Liten liten pojke - Kanin i gropen - På väggen, på Lauer - En Bi-Ba-Butzemann dansar - En fågel kommer flygande - broder Jakob

Särskilda referenser

mpn
KL2000P