search

KooKoo Animal House

890,00 kr
Inkl. moms
  • Den lilla gården av MDF-trä i 5 färger
  • Ett djur låter varje timme:tupp,katt,hund,gris eller elefant
  • Med 5 färgglada magnetiska djur och 1 metallpinne
  • Tyst urverk inget tickande
  • Ljussensor:djuren lägger sig på natten
  • Mått: H 16,4 B 11,3 D 8,8 cm
  • Batterier:3 x 1,5 V alkalisk typ AA (ingår ej)
Färg
Kvantitet
Slut i Lager

 

Försäljningsvillkor

  Frakt

Vid köp under 600:- tillkommer 49:-

 

Betalningsalternativ

Där gök melerar och galar - djurdesignens gökur

Denna lilla gökur är höjdpunkten! Var annars en fågel dyker upp varje timme på timmen kan du välja mellan 5 olika färgglada djurfigurer : elefant, katt, gris, hund eller tupp . Tack vare sin magnetiska undersida kan siffrorna bytas ut efter önskan och är lätta att installera i huset. Alla djurfigurer som för närvarande inte används väntar på en magnetstång på sin stora entré.

För varje varelse finns rätt ljud, som kan väljas på baksidan av klockan: Antingen galar hanen , hunden är upphetsad, bjälkar, grisen griner glatt eller katten mjuks på timmen. De som gillar det lite starkare väljer elefanten . Alla djurljud är autentiska originalinspelningar från naturen , vars volym du kan justera manuellt. Vid en sen timme säkerställer en ljussensor tyst natt i KooKoo AnimalHouse.

Den roliga gökuret har en enkel, modern design och är ett speciellt levande tillbehör som väcker uppmärksamhet i alla rum i huset. Den KooKoo AnimalHouse inte har en pendel , så att du kan använda den som en väggklocka eller plats den där den kommer till sin rätt. 

Barn älskar särskilt den roliga klockan och dess djurinvånare. Och där det är kul kan du lära dig att läsa tiden själv . En gökur för hela familjen.

Designad av Maia Ming Designs, Barcelona

Varning: Ej lämplig för barn under 5 år. 

Val av djurljud (antingen eller): Tupp - Katt - Hund - Gris - Elefant

Särskilda referenser

mpn
AH4000W