Fraktkostnad

  • Fraktavgift tillkommer med 49 kr per order.
  • Fri frakt på ordrar som överstiger 600 kr.


Ångerrätt

Som kund har ni alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal.Det innebär att om ni köper en vara via internet har ni möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar.Ångerfristen börjar löpa från den dag ni har tagit emot varan.

Ni får inte ha använt produkten men har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion.Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.Värdeminskningen bedöms från fall till fall.Ni skall returnera produkten i oförändrat skick.

Om ni ångrar ert köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka din köpeskilling senast inom 14 dagar.Som kund betalar ni själv returfrakt vid ångrat köp.Ni ansvarar för risken vid returfrakt,risken innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.Om ni väljer att inte lösa ut era varor debiterar vi er en hanteringsavgift på 250 kronor.

Garanti

Garantin täcker endast ursprungliga fel,d.v.s.fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans. Fabrikationsfel skall konstateras av Kortirocken KB, varpå ni som kund får en ny likvärdig produkt. Garantin gäller inte då vi inte kan hitta något fel på produkten eller ni har orsakat skadan själv.

Faktura gäller som garantibevis.Spara fakturan den behöver visa upp vid utnyttjande av garantin.

Reklamation och serviceärende

Vid reklamationer service/garantiärenden skall ni alltid kontakta Kortirocken KB via e-post:kontakt@presenten.net

Vi ersätter inte fraktkostnaden om ni har skickat en reklamation på egen hand utan att först ta kontakt med Kortirocken KB.

Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Betalningsalternativ